Eylül dostluğumuza burada devam (:

tatlım Allahın izniyle sağlıklı olucak bebişin, ramazan ayıda geliyor bol bol dua edicez senin için. cumartesi okudum yazamadım ya bana nasıl meraktaydım.isimler bol bizde valla çok büyük dertmiş gibi gecemi gündüzme katarım isim isim diye sorunlumuyum neyim doğurcan sonra bize anlatcan nispet yapcan tey tey toylar sizi diye.
artık geçerken ordan camına taş atarım sanırım adidas outletin oralardasın. trafik çok oluyor hiç rahatsız olmuyormusun ya saatlerce o zaman senin evininin önünde bekliyormuşuz biz
benim demir ilacıda maltofer miş aynıdır ya çiğnemeli benimki ıyhh berbat birşey aç karnına birde.
daha geçen gün eşime işçileri gösterdim sıcağın altında korkuluklarda dizilmişler oturuyorlar halimize bin şükür şu hale bak diye duyunca üzüldüm, kim bilir nasıl gürültü olmuştur ztn avcılarda insan her seste diken üstünde oluyor. birde o köprü yıkıldığında trafik olduğunu düşünemiyorum. geçen gün turkmax heberlerde dalga geçiyorlardı türk hava yollara avcılar beylikdüzü arasına metrobüs çalışmaları nedeniyle ek sefer koydu diye

İnşallah canım benim seni bu forumda isimlerden sorumlu devlet bakanı ilan edelim
Bol bol kızlar biz hamilelere duanızı edin eksik etmeyin yarın bizde size ederiz.
Dimi doğurcaz sonra ay şöyleymiş ne kadar kolaymış deriz inşallah eh bir süre sonra toy diye havamızı atarız sanırım
Evet adidas outlet hemen aynı sokak karşısında geçersen bir daha bakarsın aklına gelirim,cam açık olunca çok ses oluyor ama kapatınca ses yok özel ses geçirmez kalın camlar ama bu sıcakta yatarken cam kapatıyoruz eşim çok pişman taşınsakmı diyor bakalım önce bebiş biraz büyüsün,gel canım gel beklerim herzaman yolunun üstü neden olsa
Sıcakta aynen öylece gece gündüz demediler çalıştırdılar yazık gariplerimi zaten üzülüyordum biz yatmaya gidiyoruz onlar yeni başlıyordu çalışmalara
Yani doğru söylemişler ama berbat bir trafik oluyordu gerçi hala devam ediyor trafik bir nebze rahatladı sadece bitsede herkes rahat etse.

Eğer erkek olursa biz Batu koymayı düşünüyoruz. Nasıl sizce kızlar ?

güzel isim tatlım siz beğendiyseniz, batu deyince direk han la devam edesim geldi birden büyük ihtimalde Allahın izniylede erkek bebişti.

yok abartmayalım isimden sorumlu bakan fln şu anda internetim bitti forumdan başka yere giremiyorum kb larım gitmesin diye yoksa pingucum sanada dökülürdüm şimdi isimler
bol bol dua edicez tatlım şüphen olmasın tüm eylül gelinlerimizin yüzü gülücek.
bundan sonra her geçişimde aklımdasın benim annemlerde az altında şükrby durağının orda oturuyorlar yani 10 ay öncesinde bende ordaydım
biz trafikten kaçmak için altrntf yol göl trafından dolanıyoruz gerçi yine sizin evin önüne çıkmış oluyor sizin orda çözüm yok gece 1 de bile trafikte kaldık orda
off sıcak birde hiç ama hiç çekilmezki doğru çalışmalarda gece oluyor az kaldı az sabredin açılcakmış yakında metrobüs. metrobüsün son durağıda bir tarfı eşimin iş yeri bir tarfı kayınvldmn evi her türlü beklerim yani bende

Ay sonu gidicez doktora kesin söyler artık o zaman. %70 erkek demişti en son. Önce yiğit düşünmüştüm ben sonra eşim batuyu beğenmiş benmde hoşuma gitti. Yiğit Batu koyalım diyo eşim ama bende 2 isim çocuğa sıkıntı olur ileride kimisi yiğit der kimisi batu der tek isim olsun diyorum.

Bu mubarek aylarda herkes hayırlı haberler alır inşallah bebişlerimiz hakkında.
Peki ben bildim bileli avcılardayız şükrübeydede arkadaşlarım oturuyor,evet trafik çok yoğun oluyor bazen camdan bakıyorum diyorum Allah sabır versin bu insanlara bu sıcakta evlerine gitmeye çalışıyorlar,
Metrobüsü bizim firma yapıyor 14 temmuz teslimdi normalde ama olmadı zaten bizimkiler gece gündüz çalışıyorlar duraklarda ama yinede bitmez neyse fazla konuşmuyım gizlilik sözleşmemiz var

jelocum dün Hayatımın rolü dizisini izliyodum. Ordaki kızın adı AMELYA. Benim hoşuma gitti senin kız olucak gibiya fikir olsun.

jelocum dün Hayatımın rolü dizisini izliyodum. Ordaki kızın adı AMELYA. Benim hoşuma gitti senin kız olucak gibiya fikir olsun.

Dün bende izledim pingum güzel bir dizi denk gelirsem bakıyorum Amelya çok hoşuma gitti zaten isim olarak kızda güzel bir kız bizede doktor %70 kız dedi ama hala kesinleşmesini bekliyorum Cuma günü doktora gidicem bakalım hayırlı şeyler duyarsam bebişim hakkında cinsiyetede tekrar baktırırım,sizinki erkek olucak pipi gördünüzmü bu ay sonu gittiğinde daha net görünür senin bebiş hayırlısı olsun.

İşallah hayırlı haberler duyucaksın canım benim. Hepimiz sağlıkla alıcaz bebişlerimizi kucağımıza sonrada büyütürken birbirimize fikirler vericez işallah. Bende merakla kontrolü bekliyorum ters giden bişeyler yoktur işallah diye. 4 lü test yapılıcak bana bu sefer. diğer testleri yaptırmadım 2li 3lü filan direk 4lü yaptırıcam. Ya aslında pipi filan göstermedi bize doktor ultrasonda baktık izledik onra odasında konuşurken %70 erkek ama kesin değil. SOnra yanlış çıkarsa darılmayın bana daha erken söylemek için çünkü dedi. Baklaım bu sefer kesin söyler. Sağlıkla gelsin hayırlı ewlat olsun hem bize hem çewresine hayırlı olsun işallah.

biz eşimlee taa üniwdeyken hayal kurardık ve erkek çocuğumuz olursa adını yiğit koyarız diyorduk. ama eşimin abisi koydu veledine o ismi
biz pek isim düşünmedik henüz. erkek olursa babama dicez o koysun ismini

selam kızlar bi giriyorum bi çıkıyorum müsait olmadığım için yazamıyorum özledim sizinle sohbet etmeyi....
çok fazla okuyamadım da ama özellikle aydasuya şunu söylemek istiyorum girmişken canım moralini bozma lütfen bebişlerin çok iyi olacak sağlıkla kucağına alacaksın hepimiz dua ediyoruz hem senin hem de tüm hamişlerimiz için...

İnşallah canım sağlıkları yerinde olsunda kucağımıza alalım mayhoş mayhoş bize baksınlar güven duysunlar kucaklarımızda,o zamanda fikir alışverişimiz olucak elbette tecrübesiz anneler olarak
İyi yapmışsın yaptırmamakla hepsi tarama testi zaten sadece sana olasılık hesaplıyorlar,benim ense kalınlığı herşeyi normal dedi diye yaptırdım testi,inşallah sorunsuz atlatırsın 4'lüyü canım çokda takılma en iyisi detaylı ultrasona girmek,cinsiyeti hiç önemli değil sağlık ilk başta şimdilik bizede kız denildi ama belki değişir çok erken çünkü hayırlı evlat olurlar inşallah

ben ilk çocuğumun erkek olacağını düşünüyorum hep neden bilmiyorum pazar günü kaynanam da bi olay üzerine senin ilk çocuğun erkek olacak ben biliyorum falan dedi niye öyle söylüyosun nerden biliyosun dedim ben biliyorum diyo rüyasında görmüş o inanır öyle şeylere rüyalarının çıktığını söylüyo
ben de önce erkek sonra da 1 tane kız olacak dedim kızdı bana olur mu öyle şey en az 3 tane çocuk olmalıymış bi evde kayınpederim de 5-6 tane yapın diyo hatta 7 de olur diyo yuh dedim bu yaştan sonra başlarsam son çocuğu 50 de yaparım heralde torunum gibi gezdirirm

merhaba kızlar nasılsınız? akşama eşimin arkadaşına yemeğe gidecez, nikah şahiidmiz, o yüzden yemek derdim de yok. hava çok sıcak klima alacaz sabahtan beri eşimle o model mi bu model mi diye konuşup duruyoruz. bosch alacaz ama beğendiğimiz klima hiç biryerde stoklarda kalmamış çok üzüldük, mecburen başka alacaz şimdilik, seneyede beğendğimizi alır bunuda yatak odasına taktırırız dedik.

aydasucuğum yazdıklarını okudum, moralini bozma canım benim, arkadaşlarında dediği gibi başka doktorlara görün. ben anlamıyorum bu hesaplama işlerinden ama sen kendini daha iyi bilirsin, doktorada detaylı bir şekilde anlat bu hesaplamalarını bence. inşallah sağlıklıdır hiçbirşeyciği yoktur bebişinin.

Kızlar bizim buradaki koca plazada yangın çıktı. Bina çökmek üzere. Her yer kapkara duman oldu.

yazdığını okuyunca haberlere baktım bende hemen. Allah korusun yangın çok kötü birşey, hele hele bu sıcaklarda Allah korusun memleketimizin her köşesini.

bu arada facede düğün,nişan nikah fotolarınıza baktım ne kadar güzel çıkmışsıınız, özellikle düğün fotolarına bayıldım canım.

miracleeeee dün akşam bizde denize gittik eşimle yaprak sarma, iki kabak bir patlıcan dolma yaptım, termosa çay demledim, meyve çekirdek aldım, eşim işten çıkınca gittik yemeğimizi yedik çayımızı içtik denize girdik, serin serin çok güzeldi. biz konyaaltına gidiyoruz denize, zaten kalabalıktı baya, siz ne taraftaydınız?

Sağol canım. Bu arada o yangında binanın çökmesinden çok korktuk. O durumda çevredeki iş merkezlerinide etkileyecekti. Daha büyük bir facia olabilirdi. Camlara çok yaklaşmadık. Çok şükür kimseye bir şey olmadı.

iyi barii kimseye bişey olmamış. iki gündür istanbulda olanlara bakın yaa, aman daha beterinden korusun rabbim.

kızlar burda sizlerin hamilelikle ilgili yazdıklarınızı okudukça falan ister istemez bilgi sahibi oluyorum. yani farkında bile olmadan ne çok şey öğrenmişim aslında. geçen gün arkadaşımın düğününe gittiğimde hamile bi kız vardı, kaçarak evlenmiş çokda cahil bişeydi. kaç aylık dedim 9 aylık dedi, şaşırdım 9 aylık gibi durmuyordu ama dedim bünyeden bünyeye değişir demekki diye.hurma yemeye başladın mı dedim, yooo niyeee dedi, hani doğumu kolaylaştırırmış ya dedim hiç duymadım dedi. ee doğum ne zaman az kalmış demekki dedim bilmiyorum dedi haftaya doktora gitmeyi düşünüyorum dedi, haftaya geç olmasın sakın dedim, yok yok olmaz heralde falan dedi, kaç haftalık oldu dedim, hesabıma göre 33 falan dedi, ama hiç birşey bilmiyor, doktora kontrollere falan gitmemiş, gebelik testi yaptırdığında ordaki hormon değerlerine göre doktor bilir kaç haftalık olduğunu o zamandan hesaplasaydın dedim, ben evde kendim gebelik testiyle öğrendim kan testi yaptırmadım dedi, o kadar şaşırdım kiii..

sonra başka bir bayan geldi 7aylık hamileymiş ama karnı bu kızınkinden çok daha büyüktü, oda şaşırdı sordu kıza aynı yanıtlar karşısında şok oldu, devlet hastanesine neden gitmedin dedi, sağlık ocağına bile gidebilirdin dedi, kız sadece gülüyor boş boş bakıyor.. sen eminmisin 9 aylık olduğuna dedi kıza kızda evet ben hesapladım falan dedi. ayy o karnındaki bebeğe üzüldüm doğrusu böyle cahil birinin çocuğu olacak, daha bebek karnındayken bakmasını bilmiyor acaba doğunca nasıl büyütecek merak ettim.

düğüne gittik meyve suyu vermişlerdi, kızın bi tanıdığı 4-5 kutu getirdi kıza verdi al bunları çantana koy içersin bari çocuğuna biraz vitamin olur dedi. durumlarıda kötüydü zaten ama yinede o kadar olmaz yaaa. çok şaşırdım çok.

Canım o cahillik değil sorumsuzluktur bence. Yazık o bebeğe. Öyle doğurup doğurup atıyorlar sokağa. Sonra olan o çocukların hayatına oluyor.

artık kendi hamileliğinde hiç sıkıntı çekmezsin canım:)
hakketen böyle insanlar nasıl doğru düzgün bi çocuk yetiştirecekler. hadi parası yok devlet hastaneleri ne güne duruyor. sorumsuzun önde gideniymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…