- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- Konu Sahibi landfloves
- #2.121
Hayırlısı elbetteki en azından durumuna uygun ilaç kullanmana sevindim,folik asit artı demirli verdiği ilaç eminim benim kullandığımdandır gyno'mu birde demir hapını içerken 1 saat önce ve 1 saat sonra çay içmemen gerekiyor,eminim ilaçların faydasını görüceksin,
Bebişe isim koycaz dimi hiç aklıma gelmiyor zaten isim falan teyzesi önce sağlığının yerinde olduğunu öğrenelim bir rahat edelim,bir avazda inşallah doğururuz
Geçerken ara beni el sallarım sana zaten e-5'den evim göründüğü için kahve içmeye geliyoruz diyenlere evde yokuz diyemiyoruz ışığımız yanıyor
Ah ah olan hep garibana oluyor işte önlem almamaları güvenlik sağlamamaları yüzünden inşallah bundan sonra dikkat ederler.
tatlım Allahın izniyle sağlıklı olucak bebişin, ramazan ayıda geliyor bol bol dua edicez senin için. cumartesi okudum yazamadım ya bana nasıl meraktaydım.isimler bol bizde valla çok büyük dertmiş gibi gecemi gündüzme katarım isim isim diye sorunlumuyum neyim doğurcan sonra bize anlatcan nispet yapcan tey tey toylar sizi diye.
artık geçerken ordan camına taş atarım sanırım adidas outletin oralardasın. trafik çok oluyor hiç rahatsız olmuyormusun ya saatlerce o zaman senin evininin önünde bekliyormuşuz biz
benim demir ilacıda maltofer miş aynıdır ya çiğnemeli benimki ıyhh berbat birşey aç karnına birde.
daha geçen gün eşime işçileri gösterdim sıcağın altında korkuluklarda dizilmişler oturuyorlar halimize bin şükür şu hale bak diye duyunca üzüldüm, kim bilir nasıl gürültü olmuştur ztn avcılarda insan her seste diken üstünde oluyor. birde o köprü yıkıldığında trafik olduğunu düşünemiyorum. geçen gün turkmax heberlerde dalga geçiyorlardı türk hava yollara avcılar beylikdüzü arasına metrobüs çalışmaları nedeniyle ek sefer koydu diye