Eylül dostluğumuza burada devam (:

Kızlar birde biz metrobüsün dibinde oturuyoruz dünkü olau 5:30 civarı meydana geldi bizim bina sallandı deprem oluyor sandık,camı bir açtıkki köprü yıkılıyor Allahım neye uğradığımızı şaşırdık gözünün önünde böyle birşeye şahit olmak ölene Allahtan rahmet geride kalan ailesine sabır diliyorum,diğerlerini çıkardılar ama onlarda hiç kıpırdamıyordu bir anda ortalık savaş yerine döndü arabaların alarmları falan heryeri toz bulutu kapladı hemen aşşaya indik ama bizim yapabiliceğimiz bişey yoktu ambulanslar itfaiyeler polisler ama olan olmuştu artık çok korktum ölüyoruz sandım çok büyük ihmalkarlık var

Hadı ya, senın sahıt olmana daha da uzuldum...
Bız tvden ızlerken bıle ne kadar urkutucu geldı sen bırebır yasamıssın olayı, kıyamam...
Ihmal oldugu o kadar bellı kı zaten...
ALlah sabır versın aılesıne ınsallah...

Hadı ya, senın sahıt olmana daha da uzuldum...
Bız tvden ızlerken bıle ne kadar urkutucu geldı sen bırebır yasamıssın olayı, kıyamam...
Ihmal oldugu o kadar bellı kı zaten...
ALlah sabır versın aılesıne ınsallah...

Çok kötü bir olay inanki ufacık bir önlem alınmadan kaç haftadır çalışıyorlardı,azda kalmıştı bitmesine hep üzülüyordum zaten garipler sabaha kadar çalışıyorlar diye bir saate falan paydos ediceklerdi ama kısmet değilmiş,bütün apartman indik aşşaya çevredekiler hepimiz çok üzüldük ağladık dua ettik canlı çıksınlar diye ama malesef sonra evimize döndük balkondan direk izledik en son büyük başlar teşrif etti herşey bittikten sonra yazıktır o insanlara Allah sabrını versin.

Ahsencim gezinin iyi geçmesine çok sevindim ne güzel bebişin müsade ediyo ohh tadını çıkart.

Jelocum Allah meleklerimizi sağ salim kavuştursun bize işallah gönlünü ferah tut bakalım annesi kesin bi yanlışllık vardır o işte.

Aydasucum merakla bekliyoruz kontrol sonucunu seninde hadi bakalım hemen git gelde bize haber ver.

Kızlar birde biz metrobüsün dibinde oturuyoruz dünkü olau 5:30 civarı meydana geldi bizim bina sallandı deprem oluyor sandık,camı bir açtıkki köprü yıkılıyor Allahım neye uğradığımızı şaşırdık gözünün önünde böyle birşeye şahit olmak ölene Allahtan rahmet geride kalan ailesine sabır diliyorum,diğerlerini çıkardılar ama onlarda hiç kıpırdamıyordu bir anda ortalık savaş yerine döndü arabaların alarmları falan heryeri toz bulutu kapladı hemen aşşaya indik ama bizim yapabiliceğimiz bişey yoktu ambulanslar itfaiyeler polisler ama olan olmuştu artık çok korktum ölüyoruz sandım çok büyük ihmalkarlık var
bende bu sabah haberlerinde izledim o olayı.. çok da üzüldüm bir de sen canlı şahit olmuşsun canım ya :KK43:
yazık günah ya bu sıcakta o insanlar güvenliğin sıfır olduğu yerlerde çalışıyorlar... bir de canlarından oluyorlar... Allah rahmet eylesin, yakınlarınada sabırlar versin...

Sofısım gunaydın...
Ben de oyle oluyorum ya gun ıcınde mutlaka uyuyorum...
Benım bulantılar azıttı yıne sabah bıse yok saat 12 ye doğru bı gelıyor yatana kadar burnumdan gelıyor o derece :KK14:
sureklı ıcım dönüyor, doktora sorcam bugun normalmı dıye

Bu arada landfloves nerde ya :KK55:
İzmırden de geldı kuzummmm gel hadı ozledık senııı :KK19:

demek bugün doktora gidiyorsun. hiç stres yapma eminim herşey yolundadır. tek başınamı gideceksin canım. sonucundan beni haberdar et mutlaka:)
bende perş gidicem ve merak içindeyim ister istemez. insanın hergün gidip bebişini göresi geliyor demi :KK52:
mide bulantım oldukça azaldı benim şükürler olsun. darısı başına tatlım.

Çok güzel bi h.sonu geçirdim çok şükür. c.tesi sabah annemler kahvaltıya geldi. Süper bi kahvaltı hazırladım balkonda, fotosunu çekmeyi unutmuşum. Ailece keyifli keyifli kahvaltımızı yaptık,h.içi özlüyorum. Bütün gün bizdeydi annemler. Okey oynadık sonra babam kardeşim eşim bahçede masa tenisi oynadılar. tavla oynadık dart oynadık. Annemle benim ambar olarak kullandığım küçük odamı düzenledik filan güzel bi gündü. Akşam babam gitti annem kardeşim eşim film izledik gece 11 di gittiklerinde.

Pazar günü liseden arkadaşıma gittim gezmeye akşam 7:30 geldim eve. Mahallemizde düğün vardı,bizim burda düğünlerde dışarılara masalar kurulur yemek verilir. Eşim ordan yemek aldı akşama yemek yapmadım :KK1: yemekten sonra parka çıktık kardeşimi de aldık. ARkadan annem babamda geldi oh keyifliydi h.sonumuz.

Çok güzel bi h.sonu geçirdim çok şükür. c.tesi sabah annemler kahvaltıya geldi. Süper bi kahvaltı hazırladım balkonda, fotosunu çekmeyi unutmuşum. Ailece keyifli keyifli kahvaltımızı yaptık,h.içi özlüyorum. Bütün gün bizdeydi annemler. Okey oynadık sonra babam kardeşim eşim bahçede masa tenisi oynadılar. tavla oynadık dart oynadık. Annemle benim ambar olarak kullandığım küçük odamı düzenledik filan güzel bi gündü. Akşam babam gitti annem kardeşim eşim film izledik gece 11 di gittiklerinde.

Pazar günü liseden arkadaşıma gittim gezmeye akşam 7:30 geldim eve. Mahallemizde düğün vardı,bizim burda düğünlerde dışarılara masalar kurulur yemek verilir. Eşim ordan yemek aldı akşama yemek yapmadım :KK1: yemekten sonra parka çıktık kardeşimi de aldık. ARkadan annem babamda geldi oh keyifliydi h.sonumuz.

ohhh ne güzel bi hafta sonu geçirmişsin öylee.
insanın anne babasıyla aynı şehirde olması ne kadar güzel bişey gerçekten... çok şanslısın pingucumm:KK52:

ohhh ne güzel bi hafta sonu geçirmişsin öylee.
insanın anne babasıyla aynı şehirde olması ne kadar güzel bişey gerçekten... çok şanslısın pingucumm:KK52:

Allaha çok şükür canım ama doğru bi eşle olmak çok daha büyük şans aslında. Çünkü eşim iyi biri olmasa beni ailemle görüştürmezdi bu kadar samimi olamazdık. Sağolsun annemler gidelim dedikçe zorla oturttu onları. Daha diyoki bu gece bizde kalın napıcaksınız ewde kocaman ev işte. Ramazanda bizde kalın hep beraber olalım filan diyo sürekli. Hep o gitmek ister annemlere. Akşam parka çıkarken bile onları çağırdı. Bunlarda çok büyük şans Allahıma çok şükür.

Ahsencim gezinin iyi geçmesine çok sevindim ne güzel bebişin müsade ediyo ohh tadını çıkart.

Jelocum Allah meleklerimizi sağ salim kavuştursun bize işallah gönlünü ferah tut bakalım annesi kesin bi yanlışllık vardır o işte.

Aydasucum merakla bekliyoruz kontrol sonucunu seninde hadi bakalım hemen git gelde bize haber ver.

bende bu sabah haberlerinde izledim o olayı.. çok da üzüldüm bir de sen canlı şahit olmuşsun canım ya :KK43:
yazık günah ya bu sıcakta o insanlar güvenliğin sıfır olduğu yerlerde çalışıyorlar... bir de canlarından oluyorlar... Allah rahmet eylesin, yakınlarınada sabırlar versin...

demek bugün doktora gidiyorsun. hiç stres yapma eminim herşey yolundadır. tek başınamı gideceksin canım. sonucundan beni haberdar et mutlaka:)
bende perş gidicem ve merak içindeyim ister istemez. insanın hergün gidip bebişini göresi geliyor demi :KK52:

Allaha çok şükür canım ama doğru bi eşle olmak çok daha büyük şans aslında. Çünkü eşim iyi biri olmasa beni ailemle görüştürmezdi bu kadar samimi olamazdık. Sağolsun annemler gidelim dedikçe zorla oturttu onları. Daha diyoki bu gece bizde kalın napıcaksınız ewde kocaman ev işte. Ramazanda bizde kalın hep beraber olalım filan diyo sürekli. Hep o gitmek ister annemlere. Akşam parka çıkarken bile onları çağırdı. Bunlarda çok büyük şans Allahıma çok şükür.

Pingum Allah razı olsun canım saat 4 te randevum ben gelene kadar sız cıkmıs olursunuz ama ben yazarım yıne de yarın okursunuz ınsallah...
Ne guzel bır hafta sonu gecırmıssınız hep beraber...
Gercekten esın konusunda cok sanslısın ıstemese ıstemezdı senın de huzurun kacardı...
Sız de de gurbet ceken esın demı...
Tek basına aılesını zıyarete gıdıyormu kuzum, ozledım aılemı falan demıyor mu hıc?
Bız ıkımız de gurbette oldugumuz ıcın sartlar esıt...

Sofısım...
Yok canım esımle gıdıcem zaten o da gelmek ıstedıgı ıcın bugune sarktı normalde cuma gunuydu kontrolum...
Bugune kadar nasıl sabettım bana sor...
4 gundur 12 12 gececıydı perısan oldu,sabah gelıyor uyuyor aksam gene gıdıyor, sımdı uyuyor hastaneye gıderken uyandırcam...
cok endıselıyım sofısım ya kalbım yerınden cıkacak sankı...

Evelı gun ruyamda yıne ıkız doğurdum hem de normal doğum... O kadar kolay oluyor kı anlatamam... Pırt pırt cıktı dıkıs bıle atılmadı tabı ruya ıste :KK1:

merhabalar kızlaaaar, sonunda evimdeyim. izmirden geldim ertesi gün tekrar yola çıktım önce akşehire sonra konyaya gittik. dün gece döndük.

sizler nasılsınııız? arada bir telefondan girmeye çalıştım ama okuyamadım sürekli hata verdi nedense. çok fazla yazı birikmiş hepsini okuyamadım, önemli gelişmeler var mı?

Amin canım hepimizin melekleri sağsalim gelsin,inşallah biz boşuna strese giriyoruzdur Allah'tan ümidimi kesmiyorum
Çok güzel geçmiş haftasonun keyifli dinlenmeli bebişede yaramıştır annesi :KK34:

Allah rahmet eylesin ne denirki güvenlik sağlansaydı bunlar yaşanmazdı ama bizim ülkemizde bir olay olmadan güvenlik sağlanmıyor malasef..

merhabalar kızlaaaar, sonunda evimdeyim. izmirden geldim ertesi gün tekrar yola çıktım önce akşehire sonra konyaya gittik. dün gece döndük.

sizler nasılsınııız? arada bir telefondan girmeye çalıştım ama okuyamadım sürekli hata verdi nedense. çok fazla yazı birikmiş hepsini okuyamadım, önemli gelişmeler var mı?

Hoşgeldin gelişmeler sende ne yaptın nasıl geçti anlat bakalım çok iyi gelmiştir bu tatil sana :KK34:

Hoşgeldin gelişmeler sende ne yaptın nasıl geçti anlat bakalım çok iyi gelmiştir bu tatil sana :KK34:

hoşbulduuuk, 29 ağustosta bi çıktım pir çıktım, hepsi de çok güzel geçti, tabi en güzeli yurt dışı turumuz oldu hem eşim yanımdaydı. izmire tek gittim, konya ve akşehirede eşimin ailesiyle gittim. dün gece geldim eve. yanlız çok sıcak buralar iki gündür battaniyeyle yatıyordum ne güzel, yine düştüm ateşin içine.

Landfloves canımcım yurtdışı tatilinin fotoğraflarını gördüm süperler valla. Eşinide fıstık gibi kızın ynında foto çekmişsin kıskanmadınmı kız :KK1: Valla sen bu sene leyleği havada gördün heralde gezmleerin bitmeedi oooh sefan olsun..

Landfloves canımcım yurtdışı tatilinin fotoğraflarını gördüm süperler valla. Eşinide fıstık gibi kızın ynında foto çekmişsin kıskanmadınmı kız :KK1: Valla sen bu sene leyleği havada gördün heralde gezmleerin bitmeedi oooh sefan olsun..

teşekkürler canım. yok ya niye kıskanayım, o kız çok iyi bir dansçı o akşam ki oyun gereği öyle giyinmişti, ben dedim eşime hadi fotoğrafınızı çekeyim diye :))

artık bitti gezmelerim sıcaktan kendime gelebilirsem iş bakacam, artık çalışmam lazım. inşallah bulurum iyi bir iş.

sen naptın bebişin nasıl, biraz gçmişi okudum. inşallah maddi sıkıntılar geçer bir an önce. eşinde iyi bir iş bulur. manisa merkez çok mu uzak size? eşin orda çalışsa gidiş dönüş yapsa nasıl olur?

Selammm...

Yazdıklarınızı okudum geldim..

Jelomm içini ferah tut canım... Allah'ın izniyle güzel haberleri alıp rahatlayacaksın inşallah canım... Bu doktorlara sinir oluyorum ben ya bişeyden anlamıyorlar mı bilemedim... Doktorlara karşı da uyanık olmak lazım canım... Umarım profla randevunuz çok güzel geçer bütün bu sıkıntılar geçiverir... Allah sana ve bebişine sağlıklar versin, korusun...

Benim haberim yoktu o metrobüs köprüsü çökme olayından şimdi baktım internetten... Allah'tan ölene rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim... Yaa çok üzücü bi olay hiç bir güvenlik önlemi yok bakıyorum işçilerde en basitinden baret bile yok... Köprünün altıda kalana baret bişey yapamaz ama molozlar filan heryere dağılıyor... Bişey yapılırken nasıl başında bu meslekle ilgili eğitim almış bi şantiye şefi bulunması gerekirken bişeyin demonte edilmesi sırasında da bi planlama olması lazım... Bi şefin orda bulunup yönlendirmesi şart... Nasıl güvenli bi şekilde sökülür bu yapı diye düşünüp, hesaplarının yapılıp kontrollü bi şekilde demonte edilmesi lazım... Ama görünüyor ki gariban işçileri bırakıvermişler bunu sökün de nasıl sökerseniz sökün demişler... Göz göre göre olanlar olmuş... Medeni yaşadığımızı sandığımız bu çağda bu olanlar çok üzücü... Yetkililer ne yapacak bakalım bundan sonra...

Ahsencim tatilin yaramasına çoook sevindimm canımm... Senin bebiş gezmeyi çok seviyor :KK16:

Aydasu mide bulantıların en kısa sürede geçer inşallah... Allah topikimizdeki tüm anne adaylarına kolaylıklar versin...

Benim haftasonu her zamanki gibi kah neşeli kah hüzünlü :KK31: Temizlik, pazar alışverişi, deniz... Bilgisayarım göçtü göçecek format atacaktık haftasonu onu da yapamadık kağnı gibi idare etmeye çalışıyorum...

Selam kızlar, pazartesinin yoğunluğu vardı. Şimdi biraz sakinleşti buralar. Landfloves hoşgeldin canım. Kızlar acayip bir sıcak var. Klima bile işlemiyor. Fenalıklar geldi bana...

hoşbulduuuk, 29 ağustosta bi çıktım pir çıktım, hepsi de çok güzel geçti, tabi en güzeli yurt dışı turumuz oldu hem eşim yanımdaydı. izmire tek gittim, konya ve akşehirede eşimin ailesiyle gittim. dün gece geldim eve. yanlız çok sıcak buralar iki gündür battaniyeyle yatıyordum ne güzel, yine düştüm ateşin içine.

Hakkaten bu sene yaz sana gezmeyle geçiyor ama iyi olmuş yurtdışı geziniz,battaniyeylemi ne güzel biz burda sıcaktan ne yapıcağımız şaşırdık gerçi sizin oralar kavruluyordur

jeloocum ben bebeğinin çok sağlıklı olduğuna inanıyorum. hiçbir şeyciği çıkmayacak merak etme :KK34:

İnşallah canım benim senin ve kızların dediği gibi sağlıklıdır bebişim boşa strese girmişizdir gerçi içim rahat Allah büyüktür görüyordur sağlığını sıhhatini versin

X