Eylül dostluğumuza burada devam (:

Pingucum tabi ki dikkat et ama o kadar da kasmaya gerek yok ona bakarsan hçbşy yiyemezsin herşey hormonlu gdo lu katkılı falan da filan....

zaten kendiliğimden sucuk ve sosisten tiksindimi. aslında sosis yiyebilirim ama tv de gördüklerimden sonra hiiç yiyesim yok. Eskiden hazır bulyon kullanırdım doktor yasakladı kullanmıyorum. hazır çorba filanda yapmıyorum. yine baya dikkat ediyomuşm :KK1: Ama dediğin gibi kasmıyorum canım istediğinde yiyorum canım.

Pingucum tabi ki dikkat et ama o kadar da kasmaya gerek yok ona bakarsan hçbşy yiyemezsin herşey hormonlu gdo lu katkılı falan da filan....

Kızlar akşama neler var menülerde. Bende semizotu yemeği ve domates soslu makarna. Yanınada cacık yapacağım. Tabi birde sütlacım var :KK56:

kaynanam izmire gitti gece akşam evdeki mantar soteyi ve yayla çorbasını bana verdi bozulmasın diye onları yeriz yanına makarna da yaparım

Gunaydın kızlarr
Iki gündür eşim giderken uyanıyorum sabahın köründe gerçi bugün o da işe geç kaldı 1saat :KK52:
Dün akşama doğru çok kötüydüm gün boyunca ne yediysem çıkardım artık başım dönmeye başladı çok da sıcaktı eşimde eve gelirken şu buharlı iyonizerli vantiratörlerinden almış gece deliksiz bi uyku çektik

Miracle hoş geldin canım:KK16:
Iandfloves sende hoş geldin hızına yetişemiyoruz canım:KK52::KK54:
Bu arada aydasu yu merak ettim. Dönünce yazarım demişti sabah o umutla girdim sayfaya. Inş. Çok güzel haberlerle gelir

Günaydınlarr

Sofişim sanada ayrıca günaydın :KK16: ewet bende aydasu yazmıştır diye merakla girdim ama yazmamış biran önce gelsede haberdar etse bizi. Sıcaklardan bulantı başdönmesi tetikleniyo dimi canım. Akşam bende tam ütü yapıcaktım hazırladım öyle bi başım döndüki yapamadım. sağolsun eşim yaptı. Hepsi onun kıyafetleriydi zaten. Bütün ütüleri bitirdi :KK16: Bugünde çok belim ağrıyo ya rahat oturamıyorum yerimde. Ewde olup uzanasm var.

Günaydın kızlar yağmurlu esintili güzel birgün bugün:KK16:
Aydasu gelmiştir yazmıştır diye açtım bende ama henüz yazmamış heyecanlıdır bebişini gördü ya:KK1:

Geldım...
Ne dıyım pekı ne yazayım...
Gittık dun, baktı doktor, gelısımı bır hafta gerıden gelıyor dedı, ee dedım...
Haftaya tekrar gel eger bu bır haftada gelısme gostermezse kurtaj dedı...
Dusunun ben bu durumdayım...
Ben hıc bıse bılmıyorum artık...

Günaydınlarr

Sofişim sanada ayrıca günaydın :KK16: ewet bende aydasu yazmıştır diye merakla girdim ama yazmamış biran önce gelsede haberdar etse bizi. Sıcaklardan bulantı başdönmesi tetikleniyo dimi canım. Akşam bende tam ütü yapıcaktım hazırladım öyle bi başım döndüki yapamadım. sağolsun eşim yaptı. Hepsi onun kıyafetleriydi zaten. Bütün ütüleri bitirdi :KK16: Bugünde çok belim ağrıyo ya rahat oturamıyorum yerimde. Ewde olup uzanasm var.
Hem sıcaklar hemde boş mide valla haşatım çıktı. Bi gün iyiyim bi gün kötü... başlar artık senin bel ağrıların. Şu beline destek yastıkları varya onlardan al belki otururken bi yararı olur.
Günaydın kızlar yağmurlu esintili güzel birgün bugün:KK16:
Aydasu gelmiştir yazmıştır diye açtım bende ama henüz yazmamış heyecanlıdır bebişini gördü ya:KK1:

Günaydın jelom.
Ah ne güzel burdada yağmur yağsa keşke..
Bizde merak içindeyiz valla çabuk gelse aydasu.

Aydasu canım ya şimdi dediğin konuyla ilgili bişeyler okudum böyle 1 hafta gerilik filan oluoyomuş normalmiş. Takip altında olmak gerekiyomuş ve beslenmeye dikkat etmek gerekiyomuş. Hatta 2 hafta geriden gelenler bile varmış ama bebişler sağlıklı doğmuş. AA hemen bozmayalım moralimizi tatlım ya Mübarek günlerde dua edelim bebeklerin sağlıkla sıhhatle annelerine kavuşsun. İkisindede aynı durummu varmış peki ?

Aydasu canım ya şimdi dediğin konuyla ilgili bişeyler okudum böyle 1 hafta gerilik filan oluoyomuş normalmiş. Takip altında olmak gerekiyomuş ve beslenmeye dikkat etmek gerekiyomuş. Hatta 2 hafta geriden gelenler bile varmış ama bebişler sağlıklı doğmuş. AA hemen bozmayalım moralimizi tatlım ya Mübarek günlerde dua edelim bebeklerin sağlıkla sıhhatle annelerine kavuşsun. İkisindede aynı durummu varmış peki ?

Canım...
Nasıl bozmam moralımı, ne haldeyım bır bılsenız...
Evet ben de okudum onları ama onlar sanırım daha ılerı donemlerde 20. haftalarda falan. benım gıbı olan okumadım pek...
Ya kafam cok karısık cok...
Dıger bebekte kalp atımı yok zaten sadece kesesı var...
Ben hıc bıse anlamadım toparlayım yazamıyorum bıle...
Kendımce bır suru mantıklı sey var kafamda bı yazıya dokebılsem :KK14:

Canım...
Nasıl bozmam moralımı, ne haldeyım bır bılsenız...
Evet ben de okudum onları ama onlar sanırım daha ılerı donemlerde 20. haftalarda falan. benım gıbı olan okumadım pek...
Ya kafam cok karısık cok...
Dıger bebekte kalp atımı yok zaten sadece kesesı var...
Ben hıc bıse anlamadım toparlayım yazamıyorum bıle...
Kendımce bır suru mantıklı sey var kafamda bı yazıya dokebılsem :KK14:

tatlım kötü düşünme dur bakalım hemen kötü seneryolar yazmayalım hem bence başka bi dr.a daha git

Aydasum ya canım arkadaşım benim...
Ne diyeceğimi bilemiyorum şimdi.
Daha herşey netlik kazanmadı ama bu dönemde bebeklerin gelişimi erken ya da geriden gelebiliyo demişti dr bana bi hafta az bi zaman değil. Moralini yüksek tutmak zor senin için biliyorum ama dene canım lütfen.

günaydın kızlar ,
aydasunun haberini okudum şimdi canım sıkıldı bu konularla ilgili hiç bir bilgim yok ama bir haftayı beklemeden başka doktorlara gitsen 1 hafta beklemek çok zor olur

Kızlar belkı bıraz acık yazıcam ama nolur bana akıl verın olur mu?
Ben mı mantıksız dusunuyorum...
Son adet tarıhım 9 mayıs...Onu baz alırsak bugun 9+6 olması gerekıyor ama bu zaten benım ıcın mumkun degıl cunku bu normal bır kadının adet dongusune gore...
Ben polıkıstık overlı oldugum ıcın hıc 28 gunde bır hastalanmam, 40 gunu bulur hep...

Sofıs sen bılıyorsun 7 hazıranda kan testı yaptırdım betam 0 cıktı yanı o donemde kesınlıkle gebelık yoktu. Yanı zaten ben normal bır kadın gıbı gebe kalsaydım ogun tam gunum olmus olurdu ve kanda cıkardı ama cıkmadı cunku o tarıhte gebe degıldım...
15 hazıranda tekrar beta yaptırdım bu sefer 95 cıktı, elımdekı kagıtta referans aralıgı 1-2 hafta 50-500 arası dıyor... Kı mantıklı cunku 7 sınde cıkmadı kanda bısey... 15 hazıranda 1-2 haftalık olan bebek bugun 4 hafta daha eklersen 6 haftalık cıkmaz mı? Benım de dun 6+1 cıktı ultrasonda... Kı sofıs hatırla sen normal yumurtluyorsun senın betan ılk yaptırdıgında 800 kusur cıkmıstı son adet tarıhımız aynı olmasına ragmen benım 95...

Netten yumurtlama tarıhımı hesapladım adet dongusunu ortalama 35-40 gun yaparak. yumurtlama tarıhım 1-4 hazıran gıbı bıse cıkıyor. Bana mantıklı gelıyor zaten ben o ara yumurtluyorsam ayın 7 sınde hemen cıkması ımkansız yenı bır gebelık oldugundan anca 15 ınde cıktı...

Bı de doktor sey dedı kalbı atan bı cocuktan umudumu kesemem hemen, o yuzden haftaya ıster yanlıs hesap olsun ıster gec dollenme su andakı mevcut durumundan 1 hafta ılerı olmazsa kurtaj dedı :KK14:

İlk gıttıgımde 4+3 demıstı, dun de dıyorkı o gun 1 mm lık sapma yaptıysak bu bı hafta oynar belkı de o gun 3 haftalıktı. O zaman uyumlu olur, kesın bıse dıyemem dıyor...

Elımdekı ultrasonda 30 hazıranda 5+5 ken 2.27 mm gozukuyor
Dun gıttım 6+1 de ve 5.24 mm gozukuyor, ne yanı bu cocuk 2 gun de mı buyudu ıkı kat kadar

Cok mu sacmaladım ?:KK14:

aYDASU dediklerin banada çok mantıklı geldi. Bence başka bi doktora daha git canım ya durumunu da anlat aynı bize anlattığın gibi. Bakalım o ne diyecek tek bi doktorda kalma. HEpsi farklı şeyler söylüyo çünkü bunların.Haftaya kadar bekleme bence.

X