- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
-
- Konu Sahibi YogurtSever
- #1.341
Üzülme kuzuArkadaşlar maalesef bnde regl oldum
Sağol canım inşallahÜzülme kuzu
Sağlık olsun
Bi dahaki aylara insallah, diyelim
Hayır olsun canım ???Hamile olduğum gundendir hiç sevinemedim . Hatta yapmakla çok pisman oldum . Bazen diyorum keşke gerçekten baba olmayı isteyene verseydi
Pişman oldum deme sakın bazen insanlar bi sürece girer sonradan toparlanır her şey ... sen sıkma canını bebeğini düşünHayır olsun canım ???
Valla artık hicbirsey düşünemiyorum . Allah herşeyin hayırlısını versin inşallahPişman oldum deme sakın bazen insanlar bi sürece girer sonradan toparlanır her şey ... sen sıkma canını bebeğini düşün
Ne oldu kuzu ?Hamile olduğum gundendir hiç sevinemedim . Hatta yapmakla çok pisman oldum . Bazen diyorum keşke gerçekten baba olmayı isteyene verseydi
Canım ben tedaviden 1 ay önce ilk aşımı olmuştum biontech tedavi sırasında 2. Oldum( tedavim klomen+catlatma) doktorum hiç sorun olmaz gebe olsan bile dedi. Gebe kalmadım ama sorun da yaşamadım görünür dr bi sıkıntı yokGünaydın bu arada herkese
Dün regl olduğum için çok üzülmüştüm, bugün yeni gün dün geçti gitti
Yeni, güzel başlangıçlar olsun hepimiz için
Ben bu ay artık aşımı olayım diyorum, ilaç iğne kullandığım için erteledim hep
Artık olmak istiyorum
Ama korunma konusunda kararsızım, doktorumda çok net bişey söylemedi
Sizler nasıl yaptınız
Korundunuz mu yada aşıdan sonrada denemelre devam ettiniz mi
Doktorum bazıları 3 ay kadar korunun diyor, bazıları gerek görmüyor dedi
Hatta uzun süre sonuç alamadığımız hastalarımızda ilginç bi şekilde aşıdan sonra gebelik olusanlar olustu dedi=)
Çok kararsız kaldı
Canını sıkma bebeğine etki eder Allah korusun onu düşün hep guzel düşün ne sıkıntın varsa Rabbim bir an önce gidersin canım ve unutma hiç bisey gerçekten kalıcı değil o sıkıntın da geçecek ınsallah bunu bebeğine çok yansitmamaya çalış elinden geldiğinceValla artık hicbirsey düşünemiyorum . Allah herşeyin hayırlısını versin inşallah
Anladım kuZu, saol cevapladığın içinCanım ben tedaviden 1 ay önce ilk aşımı olmuştum biontech tedavi sırasında 2. Oldum( tedavim klomen+catlatma) doktorum hiç sorun olmaz gebe olsan bile dedi. Gebe kalmadım ama sorun da yaşamadım görünür dr bi sıkıntı yok
Anladım kuZu, saol cevapladığın için
Bende klomen femara çatlatma tedavisi oldum 3 ay
O süre içersinde doktorum biraz bekleyelim demişti
O yüzden aşıyı erteledim
Bu ayda sonuç alamadık, artık denemicez ilaç iğne
Bikaç ay dinlenip sonrasında aşılama belki direkt tüp bebek yoluna girmek istiyoruz
En azından onlara baslamadan 2 doz aşımı tamamlamak istiyorum bende
Korunma kısmında kararsız kalmıstım, doktorumda çok net olmayınca
Ama sanırım korunmıcam bende, eşiminde fikri o yönde
2 senedir olmadı iki ayda olcak değil ya diyor adam bile kabullendi artık
Canım ben de geçen ay klomen+ovitrelle oldum iğneden sonra 11. güne kadar kasık ağrılarım olmuştu doktor normal olduğunu söylemişti.Merhabalar bende yeniyim aranızda klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım.igneyi Çarşamba günü 11 gibi yaptım şu anda çok kötü kasik ağrım oldu yatıyorum böyle olan varmı aranızda acaba
İnşallah canım inşallah halledilirNe oldu kuzu ?
Öyle deme, hersey halledilir
Hersey yoluna girer
Sen canını sıkma hiç, bebeğini ve ilerdeki güzel günleri düşün
Valla zaten kaç gündür ağrım vardı sol kasık ve belde dehşet şekilde . Stres yaptıkça ağrım artıyor onu fark ettim dedim düşecek herhalde . Cumartesi günü doktora gittik keseyi gördü alttan ultrasonla . Progesteron ve vitamin verdi 2 hafta sonra gel bebeği canlı görelim dediCanını sıkma bebeğine etki eder Allah korusun onu düşün hep guzel düşün ne sıkıntın varsa Rabbim bir an önce gidersin canım ve unutma hiç bisey gerçekten kalıcı değil o sıkıntın da geçecek ınsallah bunu bebeğine çok yansitmamaya çalış elinden geldiğince
İnşallah ondandır çünkü daha önce kistten böyle olmuştum kaç ayda atabildim kisti siz adet olmuşsun galiba işe yaramadı mıCanım ben de geçen ay klomen+ovitrelle oldum iğneden sonra 11. güne kadar kasık ağrılarım olmuştu doktor normal olduğunu söylemişti.
=) bende gördüm kuzu o başlıklarıcanım bizde aynı şeyi düşündük kaç senedir zaten olmuyo en azından aşımızı olalım dedik bide aşıdan sonra hamile kalan çok olmuş diyorlar öyle bi konu da vardı burda görmüşsündür belki . Bize de şifa olur inşallah . bende bıraktım tedaviyi çalışmaya başladım kafam dağılsın artık düşünmeyeyim diye baya bi azaldı düşünmem çok şükür eskisi gibi değilim
Çok şükür canım benim bak ne güzel şükredeceğin güzel bi evladın olacak kendine güzel bakmaya çalış böylelikle bebise de güzel bakmış olursun annesi sen mutlu ol ki oda olsun ❤Valla zaten kaç gündür ağrım vardı sol kasık ve belde dehşet şekilde . Stres yaptıkça ağrım artıyor onu fark ettim dedim düşecek herhalde . Cumartesi günü doktora gittik keseyi gördü alttan ultrasonla . Progesteron ve vitamin verdi 2 hafta sonra gel bebeği canlı görelim dediilaç kullandığındandir ağrım azalmış biraz çok şükür
Insallah vesile olur canim=) bende gördüm kuzu o başlıkları
Bakarsın vesile olur
Çok iyi yapmıssın, kafa dağıtcsk bişey lazım mutlaka
Bende spora fLan yazılalım diyorum eşimld bKalım
Bikaç ay düşünmek istemiyorum bunla alakalı bisey artık