Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok şükür ama biraz stresliyim . Strese girdikçe yemek de yiyemiyorum . Hormonlarım altüst olmuş durumda . Umarim geçer bu skntilar da rahatlamış oluruz
Derdin her neyse bil ki muhakkak geçecek canim hangi dert bakii kalıyor ki .. üzülme bak burdaki herkesin imtihanı bambaşka sıkıntısız problemsiz ev yok evlilik yok herkes zaman zaman senin gibi.. içimden yazmak geldi bebeğini düşün tamamen senin haleti ruhiyene bürünecek mutlu et kendini sen çok değerlisin unutma..

Bu arada kızlar bende Eylül ayinda ilk defa bu kadar yüksek doz 112.5 günlük gonal f vurmustum olmadı bu ay doktorla problemler yaşadık ve değiştik bu seferki doktor da bünyemi bilmediği ve ohss den korktugu için femara verdi iki yumurta vardi 2 gün evvel gittiğimde 10 mm iki gün sonra yine gel dedi şimdi hastaneden geldim yumurtalar ve rahim duvari aynı kalmis ve kızlar ben 5 yıllık evliyim tükendim çok zor...

Hayırlı olsun Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. Ne gibi belirtilerin vardı biraz bahseder misin

Bu ay bırakalım dedik canım doktora gitmeyi istedim sonradan ara vermek daha mantıklı geldi bakalım biraz kendi halimize kalınca ne olacak yoksa kasımda aşılama istiyorum. Sen nasılsın bebegi gordunuz mu bol bol yasin oku konuş onunla

Olsun tükenmek yok yol değiştirmek var bende 3 yıllık evliyim bak bebiş yok daha beslenmene ağırlık ver vit verir belki doktorun canımmm

Çok şükür canım ya geçti atlattık . Şimdi heyecanla kalp atışını dinleyeceğim günü bekliyorum

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Hayırlı olsun Allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin. Ne gibi belirtilerin vardı biraz bahseder misin
Benim göğüs hassasiyetim vardı ama adet döneminde de böyle oluyordu . Baş dönmesi çok yaşadım Mide bulantısı . Ama asıl anlamami sağlayan kasığımda yumru gibi birşey vardı uzanınca agirip kalp gibi atıyordu onun üzerine test yapmıştım.

Hakkında hayırlısı olsun canım . Rabbim tez zamanda hayirlisiyla sana da nasip etsin inşallah Hergun konuşuyorum, onu sevdigimi söylüyorum ki beni hiç bırakmasın yok canım daha görmedik 15 inde gidecez doktora. Bakalım sağ salim görürüz inşallah

Kizlarrrr dün akşam kahverengi akıntım oldu kan kokuyordu bel ağrısı ve kasık ağrısı da vardı çok korkuyorum . Gece boyunca uyumadım . Doktora gitsem mi gitmesem mi şuan progesteron fitil kullaniyorum zaten

Herkese Merhaba,
Bende 8 aydır bebek istiyorum uzun süredir de sayfayı takip ediyorum. Polikistik over hastasıyım 6 ay kendimiz denedik sonrasında femara kullanmaya başladım. İlk ay yumurta kendiliğinden çatladı ama gebelik oluşmadı. 2. ay çatlatma iğnesi kullandık. 23 Eylül'de iğneyi vuruldum. Bugün 14.gün. Dün ve bugün yaptığım testlerin fotoğrafını ekliyorum. Sizce iğnenin etkisi midir? İğne etkisidir diye sevinemiyorum

Bence doktorunu ara ve söyle canım gel derse de git

Bencede canım hiç riske atma belki korkulacak bir şey değildir bol bol su iç bizide habersiz bırakma

Bence doktorunu ara ve söyle canım gel derse de git
Aradim acmadilar kalkıp gittim doktora . Şimdilik muayeneye gerek yok ne zaman kanama kırmızıya dönerse ve yoğun olursa gel. Bir hafta sonra mutlaka gel ve progesteron kullanmaya devam et dedi geri geldim eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…