Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kesınlıkle stres hemorjk kıst vardı o gıttı pco var dedı onunda takıbındeyım ama 5 ay olmasına ragmen stresı dusunmeyı bırakamıorum esımde bnde aklımızdan cıkmadan yapamıorus bakalım stres asırı onmlı beklemedıın anda oluyor ısteyıp strese grdıgınde olmuyor ıns en kısa zamanda bebıslerımızı alırız kucagımıza cnm :)

aynı surecı bnde gecırdım sılık cıktı dıe heveslenmıstım ama 14. gün hasta oldum ıns gebelıktır cnm ama biraz daha bekleki kesın olsun hevesın kırılması yıkıcı oluyor ins bebısını alırsın kucagına hemen

10.98 iki gün sonra 51.39 iki gün sonra 168.10 olmuştu . Daha da tahlil yapmadım yarın doktora kontrole gidecem ultrasonla bakacak galiba
Canım tebrik ederim hamileliğini. Sağlıkla ilerlesin inşallah. Femara kullanmışsın sen de. Peki adetin kaçıncı günü başladın ilaca, kaçıncı gün kontrolde yumurtan kaç mm olmuştu? Çatlatma iğnesini kaç mm iken yaptınız ve nasıl değerlendirdin?

Ben de bu ay ilk kez femara kullanıyorum. Adetin 3. Günü başladım 8. Günü 14,5 olmuştu yumurtam. 10. Günü gel iğne vururuz dedi doktor ama kısa sürede büyür mü ki kafama takıldı

Aynen cnm haklsijn teşekür ederim güzel dileklerin için.insalalh sende bebeğini kucağına alırsın

İnsallah kuzucum, çok kısa bi süre daha
Hiç stres yapma
Tabi istemekle alakalı=) insanın aklına bebek düşüncesi girince ilk ay denemende olsa benim gibi oturup ağlarsın neden olmadı diye
Sonra kendini böyle strese sokarsın 2 sene beklersin ördek gibi
O yüzden stres yok, zaten vakti zamanı belli
Ne yaparsak yapalım o biliyı gelceği zamanı=)
Bize düşen sabırla beklemek

Kızlar benim yumurtam bugün 19.5 mm olmuş, doktor ovitrelle yazdı saatini sordum bir şey demedi. Sadece gün aşırı ilişki dedi. Ben bu akşam iğneyi vurup bekleyecek miyim yoksa geç mi kaldım? Hiç bir şey anlamadım

Yumurta boyutu gayet güzelmiş kuzu
İğneyi vurduktan 36 saat sonra ilişki öneriliyor ve sonra gün aşırı devam edin diyorlar
Yani iğneyi bugün vurup, vurduğunuz saatten 36 saat sonra ilk ilişki olcak

Canım şöyle tarif edeyim. İğne yi vurduktan 12 saat sonra ilişki 36 saat sonra ilişki ve sonrasında gün aşırı ilişki olacak. 1 hafta gün aşırı ilişkiye devam. Genelde böyle diyorlar doktorlar. Yumurta büyümüş bence bugün yada yarin yapabilir sin

Benimde bugün iğne günüyle beraber 17. Günümm
Ağrılarım var dünden beri ama henüz gelmedi regl
Bi yandan gelmedi diye ümitliyim, bi yandan bebik olsa bu kadar karnım kasıklarım ağrır mıydı diyorum
Baya her an gelicek gibi kasıklarım
Allah insallah vardır bebek, amin=)))

bende bu ay femaraya başladım 3-7 gun arası, klomen bende ise yaramadı. 7. Gunde benim 3 yumurtam vardi iki tanesi 7mm bir tanesi 10mm. çok kucuk oldukları icin femarayi 3 gun daha kullanmam istedi. hayirlisi bakalım yarin sabah 12. günüm olucak bakalım büyümüşlermi. insAllah bu ay hamile kalırız :)

12 saati çalıştığım için denk getiremeyiz belki ama diğer saatlere dikkat edicem. Teşekkür ederim

12 saati çalıştığım için denk getiremeyiz belki ama diğer saatlere dikkat edicem. Teşekkür ederim
Rica ederim canım. İlk doktorum 12 saat sonrayida söylemişti. Diğer doktorum 12 saat sonrayi onermedi. Olur inslaalh. Sanirsam 36 saat sonrası çok önemli onu kaçırma insalalh olur bu ay hepimizin

hanımlar bilgisi olan varmadır acaba, femara kullanirken aslan pencesi kürü uygulamasında bi sakıncası varmi?

Teşekkür ederim canım. Amin inşallah. Evet femara kullandim . Adetin 2. Günü doktora gittim 5. Günü başladım kullanmaya . 5 gün kullandım bıraktım . 12. Günü çatlatma iğnesi yaptım 19-20 gibi bir şeydi 2 adet yumurtam vardı solda . Bünyeye göre değişiyor kiminde hızlı etki ediyor kiminde geç . Ben gittiğimde bekleme hemen al igneni yap git eve dedi . Gidip yapıp eve gitmiştim .

Önceki mesajlara bakamadım belki yazmıssındır
Yaazdıysan kusura bakma kuzu
Regli zamanı hiç kahverengi pembe gibi lekelenmen oldu mu
Henüz regl gelmedi ama belim çok ağrıyor ve az öncce hafif bi lekenlenme oldu
Artık ümit etmeyi bırakmalı mıyım

Merhabalar ben de 29 Eylül'de aşılama yaptım. İlk asilamam yumurtam 21 olmuştu pazartesi catlatildi Çarşamba aşılama oldu benim 2 yıldır istiyordum olmuyordu pko olduğum için klomen kullandım ve gonalf iki kutu kullandım. Benim iki gün ağrım vardı sağ tarafta şimdide sol tarafta ağrım var acaba neden uzanıyorum dinleniyorum iş yapmiyorum bu nsallah tutar ya güzel haberler alırız

Yok çok şükür hiç kan veya lekelenme görmedim . Ben hamilelik öncesindeki denemelerde öyle leke görünce bir iki gün içinde adet oluyordum . Her bünyede farklı tabi bekle adet olmazsan yerleşme kanaması olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…