- Konu Sahibi YogurtSever
- #1.321
İnşallah canım benimRica ederim canım. İlk doktorum 12 saat sonrayida söylemişti. Diğer doktorum 12 saat sonrayi onermedi. Olur inslaalh. Sanirsam 36 saat sonrası çok önemli onu kaçırma insalalh olur bu ay hepimizin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım benimRica ederim canım. İlk doktorum 12 saat sonrayida söylemişti. Diğer doktorum 12 saat sonrayi onermedi. Olur inslaalh. Sanirsam 36 saat sonrası çok önemli onu kaçırma insalalh olur bu ay hepimizin
insallah cnm bnm bakalım salı regl bitiminde yumurtaların durumana bakmaya gıdıcem sonra belkı yıne catlatma ıgnesı verebılırım dedı sabırla beklıyorum.Aynen cnm haklsijn teşekür ederim güzel dileklerin için.insalalh sende bebeğini kucağına alırsın
aynen oyle haklısın cnm bu ay kendımı ıse baska seylere verıyorum buraya gırıorum konustukca daha ıyı oluyorum ıns olucak :)İnsallah kuzucum, çok kısa bi süre daha
Hiç stres yapma
Tabi istemekle alakalı=) insanın aklına bebek düşüncesi girince ilk ay denemende olsa benim gibi oturup ağlarsın neden olmadı diye
Sonra kendini böyle strese sokarsın 2 sene beklersin ördek gibi
O yüzden stres yok, zaten vakti zamanı belli
Ne yaparsak yapalım o biliyı gelceği zamanı=)
Bize düşen sabırla beklemek
İnsalalh canım bu ay olur.benimde bat 1 ekim idi regl gecikti. Evde test yok. Gidip alasim bile kalmamis hep negatif gördüğüm için pek umudum kalmamış.insallah cnm bnm bakalım salı regl bitiminde yumurtaların durumana bakmaya gıdıcem sonra belkı yıne catlatma ıgnesı verebılırım dedı sabırla beklıyorum.
sakın umudunu kaybetme stres asırı onemlı gercektn kafayı ona taktıgımız ıcın gecıkıyorda erkende oluyor bat.İnsalalh canım bu ay olur.benimde bat 1 ekim idi regl gecikti. Evde test yok. Gidip alasim bile kalmamis hep negatif gördüğüm için pek umudum kalmamış.
Aynen canim haklisinsakın umudunu kaybetme stres asırı onemlı gercektn kafayı ona taktıgımız ıcın gecıkıyorda erkende oluyor bat.
bekle rahatla erken bakınca bazen üzücü sonuclanıyor bende sabırsızım cok ama en ıyısı bu hayırlısıla gelsın bebısler ıns
Canim regl uzunluğun ne kadar? Daha önce iğne kullandin mi yine böyle geç mi regl oldun?Merhaba kızlar
Bende iğnenin 19. Günü regl bugün regl oldumm
Testlerim 13. Güne kadar pozitif vermişti
Ama nasip değilmiş olmadı bu ayda
Bekleyenlerden güzel haberler alırız insallah
Reglim aslında 28 30 arası oluyor hepCanim regl uzunluğun ne kadar? Daha önce iğne kullandin mi yine böyle geç mi regl oldun?
Canım geçen ay bende 1 eylül sabahı çatlatma iğnesi oldum yumurtam 23 mm iken , 19 eylülde regl oldum. Normalde 14 gün sonra regl olunur diyorlar ama bence herkeste değişiyor. Bu ayda çatlatma iğnesi oldum bakalım ne olacak. İnşallah kendiliğinden bu ay olmazsada sonra aşılama ile hamile kalırsınReglim aslında 28 30 arası oluyor hep
Daha önce 2 kez daha kullannmıştım iğne
12. Gün vurulmustum iğneleri yumurta yeterli büyüklüğe ulastığı için
İkisindede 17. Gün olmustum regl
Bu sefer 2 gün daha atınca ümitlenmiştim
Ama 19. Günde geldi
Anladim cnm teşekkür ederim. Bende Ağustos ayında kullandim iğne. İğneden 13 gün sonra regl oldum. Bu ayda 19 Eylül'de iğne oldum. İğneden sonraki 14. Günüm hala regl olmadim. Benimde regl uzunluğu 27-28 . Bende umutlandim bakalım bekleyeyim sabırla.Reglim aslında 28 30 arası oluyor hep
Daha önce 2 kez daha kullannmıştım iğne
12. Gün vurulmustum iğneleri yumurta yeterli büyüklüğe ulastığı için
İkisindede 17. Gün olmustum regl
Bu sefer 2 gün daha atınca ümitlenmiştim
Ama 19. Günde geldi
Aynen değişiyor kuzuuCanım geçen ay bende 1 eylül sabahı çatlatma iğnesi oldum yumurtam 23 mm iken , 19 eylülde regl oldum. Normalde 14 gün sonra regl olunur diyorlar ama bence herkeste değişiyor. Bu ayda çatlatma iğnesi oldum bakalım ne olacak. İnşallah kendiliğinden bu ay olmazsada sonra aşılama ile hamile kalırsın
Rica ederimAnladim cnm teşekkür ederim. Bende Ağustos ayında kullandim iğne. İğneden 13 gün sonra regl oldum. Bu ayda 19 Eylül'de iğne oldum. İğneden sonraki 14. Günüm hala regl olmadim. Benimde regl uzunluğu 27-28 . Bende umutlandim bakalım bekleyeyim sabırla.
Çok mantıklı canım. Hepimizin yumurtası aynı gün büyümüyor aynı gün çatlamıyor. Mesela geçen ay adet olana kadar kasığıma kramplar giriyordu çok belirtim vardı iğne yüzünden, bu ay hiç iğne olmamış gibiyim. Vücudumuzda bile bir ay bir ayı hiç tutmuyor güzel haberler veririz inş önümüzdeki ay birbirimizeAynen değişiyor kuzuu
Doktoruma sormustum ben nedenini
Biz iğne vurulduğunuz günü ve 36 sonrasını baz alıp 14 gün sonra diyoruz demişti yani o gün çatlama olduğunu düşünerek
Sen 17. Gün regl oluyorsun demek ki hemen 36 saat sonra çatlamıyor senin bikaç gün sonra çatlıyor dedi
Zaten bu olasılık olduğu için iğneden sonra 10 gün gün aşırı değerlendirin diyoruz demişti
İnsallah kuzu insallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız
İnsallah canım benimÇok mantıklı canım. Hepimizin yumurtası aynı gün büyümüyor aynı gün çatlamıyor. Mesela geçen ay adet olana kadar kasığıma kramplar giriyordu çok belirtim vardı iğne yüzünden, bu ay hiç iğne olmamış gibiyim. Vücudumuzda bile bir ay bir ayı hiç tutmuyor güzel haberler veririz inş önümüzdeki ay birbirimize