- 5 Eylül 2021
- 331
- 490
-
- Konu Sahibi YogurtSever
- #1.581
Yaa o zaman yumurtlama zamanına göre doğru mu anladigim canım insallah vardır ya yarın mi çıkacak sonuçların Allah m insallah hayırlı güzel haber gelir sağlıklaİki kez yaptım canım birinde cok cok cok zor görünen bir cizgi vardı 3 ocakta yapmıştım. Bir de dün yaptım böyle çıktı işte . Döllenme ilişkiden sonra 10 gün içinde gerçekleşir . Adete cok gün kalması cok önemli değil sadece adet gecikmesiyle geç döllenme olursa son güne kadar yumurtlama geç olursa diye bekliyorlar . Gidip kan tahlili verdim canım saflık ocagında bakalım artık
Ben de o yüzden emin olamadım açıkcası bozulmuş mudur diye . Hayırlısı olsun inşallah olur yazarım mutlakaçok bekleyince çıkan sonuçlar yanıltabiliyor maalesefen iyi kan tahlili. haber ver biz de :) hayırlısı olur inşallah
Yarın çıkar herhalde canım bilmiyorum valla var mı yok mu hayırlısı olsun inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallahYaa o zaman yumurtlama zamanına göre doğru mu anladigim canım insallah vardır ya yarın mi çıkacak sonuçların Allah m insallah hayırlı güzel haber gelir sağlıkla
Insallah canım ben senden daha heycanliyim böyle haberler alınca cok seviniyorumYarın çıkar herhalde canım bilmiyorum valla var mı yok mu hayırlısı olsun inşallah rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah
Allah razı olsun canımInsallah canım ben senden daha heycanliyim böyle haberler alınca cok seviniyorum
Hayırlısı olsun inşallah en sagliklisi en hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun canimAllah razı olsun canımama boşuna hemen sevinmek istemiyorum değilim diye düşünüyorum ama test öyle cıkınca şüphede kaldım belki bozulmuştur diye düşündüm bakalım artık
Amin canım inşallah. Bu arada sonucum çıkmış değerim 2 cıkmıs hamile değilim yaniHayırlısı olsun inşallah en sagliklisi en hayırlısı nasıl olacaksa öyle olsun canim
Yaa hayırlısı olsun canım daha adetine cok var hayırlısıyla artarak devam etsinAmin canım inşallah. Bu arada sonucum çıkmış değerim 2 cıkmıs hamile değilim yani
Amin inşallah canım hayırlısı olsun hepimiz içinYaa hayırlısı olsun canım daha adetine cok var hayırlısıyla artarak devam etsin
1 haftada 3 kere test yaptım ilk 10dk da hep silik çizgi çıkıyordu. 2 kere kan verdim 1 hafta arayla 0.200 çıktı malesef güven olmuyor net çizgi görmek daha iyiKızlar merhaba nasılsınız uzun zamandır girmiyordum . Dün ben test yaptım adetime 13 gün var göğüs hassasiyeti bel ağrısı ve sol kasık ağrısı var test yaptım 5-20 dk bekleyin diyordu ben ilk bir kac dk baktım tek çizgiydi sonra misafirim geldi bakmadım bi kaç saat sonra gidip baktığımda böyle olmuştu. İkinci çizginin olduğu yer böyle .
doğruluk ihtimali var mı sizce ?? Yoksa cok geçtiği için dağılmış mıdır ??Eki Görüntüle 2983200
Uzerinden baya gecmis ama canm rahim filmini hangi hastanede ve kime cektrdun canm doktrun kmdi acaba bende medara gidiyrm ama anestezilimi cekilsem cok kararsizimBizimde
Rahim filmini özelde yaptirdim doktorum kendi cekti zaten ağrı olmadı çok sukur surec biraz korkuttu sadecekocaelideyim kendi doktorum yapar aşılamayı memnunum çünkü insallah gerek kalmaz
Medarda çekildim anestezi almadim doktorum gerek duymadı canim bence alma ağrı adet sancısı gibi oluyorUzerinden baya gecmis ama canm rahim filmini hangi hastanede ve kime cektrdun canm doktrun kmdi acaba bende medara gidiyrm ama anestezilimi cekilsem cok kararsizim
Teşekkürler canimMedarda çekildim anestezi almadim doktorum gerek duymadı canim bence alma ağrı adet sancısı gibi oluyor
O iğne ile olmadı.Ben tüp bebek yaptirdim. 2.5 aylık oldular ikiz bebekelrim oldu.Acaba şimdi napıyorsunuz hanımlar bu iğneden sonra bebisleriniz oldumu merak ettim doğrusu benim oldu elhamdülillah bir yaşına bile girdi bu ay Mevlam isteyen bekleyen herkese nasip etsin
Çok sevindim Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsinO iğne ile olmadı.Ben tüp bebek yaptirdim. 2.5 aylık oldular ikiz bebekelrim oldu.
Amin cnm senin kuzunda saglikla büyüsün inslalahÇok sevindim Rabbim sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin