Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Çok şükür canım benim bak ne güzel şükredeceğin güzel bi evladın olacak kendine güzel bakmaya çalış böylelikle bebise de güzel bakmış olursun annesi sen mutlu ol ki oda olsun ❤
Çok şükür ama biraz stresliyim . Strese girdikçe yemek de yiyemiyorum . Hormonlarım altüst olmuş durumda 😭 . Umarim geçer bu skntilar da rahatlamış oluruz

Insallah vesile olur canim 😍Bence yazil spor çok kafa dagittiriyor bişeyle uğraşmayınca insan çok düşünüyor bence hamile kalmanın %50 si bundan geciyor hatta bir sorunun yoksa %99 bu gibi
Aynen kuzu bencede öyle
Kafamı baska seyle mesgul etmem lazım
Hem psikolojim açısından, hemde dediğin gibi bencede %99 u burdan geçiyor =)
Hayırlısıyla güzel haberlee alırız insallah❤️

Çok şükür ama biraz stresliyim . Strese girdikçe yemek de yiyemiyorum . Hormonlarım altüst olmuş durumda 😭 . Umarim geçer bu skntilar da rahatlamış oluruz
Herkes aynı şeyleri yaşıyor diye düşün biraz rahatlatır seni tabiki geçecek hiç bisıkıntı kalıcı değil böyle sevdiğin arkadaşın varsa onunla vakit geçir yürüyüş yap açık havaya çık istersen iyi gelir canım kendini mutlu hissedeceğin şeylerle uğraşmaya çalış inşallah bir önce geçer sıkıntın 🙏🙏🙏

Aynen kuzu bencede öyle
Kafamı baska seyle mesgul etmem lazım
Hem psikolojim açısından, hemde dediğin gibi bencede %99 u burdan geçiyor =)
Hayırlısıyla güzel haberlee alırız insallah❤️
Inşallah canım bıraktığımız an olacak kimden duyduysam aynu şeyi söylüyor şansıma bizim apartmanda 2 teyze var ıkisinin de çocuğu geç olmuş onlar da yapmadıkları şey kalmamış bide o zamanın imkanları da kısıtlı tabi artık olmucak bundan sonra dusunmucem dedikleri ay olmuş bizim de olacak inşallah en güzel zamanda 😍

Herkes aynı şeyleri yaşıyor diye düşün biraz rahatlatır seni tabiki geçecek hiç bisıkıntı kalıcı değil böyle sevdiğin arkadaşın varsa onunla vakit geçir yürüyüş yap açık havaya çık istersen iyi gelir canım kendini mutlu hissedeceğin şeylerle uğraşmaya çalış inşallah bir önce geçer sıkıntın 🙏🙏🙏
Amin canım inşallah Allah razı olsun canım 🙏🙏

İnşallah ondandır çünkü daha önce kistten böyle olmuştum kaç ayda atabildim kisti siz adet olmuşsun galiba işe yaramadı mı
Malesef ilk denemede ben adet oldum bu ay 2.denememiz bugün kontrolüm var duruma göre iğne verecek bana pko var bende de bi gitmedi ya :KK43:

Bugün iğnenin 13.gunu 11. Güne kadR çift çizgiyi gördüm iki gündür de negatif predictorde bile negatif yani sizce pozitife döner mi 10.günden beri ara ara yoklayan kasık ağrım var öncesinde hiç olmadı yarın sabah kan vercem sizce olma ihtimali Varmi bu şekilde negatif görüp sonra hamile olduğunu öğrenen oldu mu aranizda

Insallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız 🤲😊😊 klomenin bana yaradıgını düsünmüyorum o yüzden ekim ayını kendi haline bıraktım kasımda aşılama düsündük bizde 🤗
Amin canım inşallah sende güzel sonuç alırsın. Bizimde kasıma denk geliyor aşılama🤗🙏 Allahım duysun sesimizi. Tüp bebeğe gerek kalmadan alalım inşallah kucağımıza

Bugün iğnenin 13.gunu 11. Güne kadR çift çizgiyi gördüm iki gündür de negatif predictorde bile negatif yani sizce pozitife döner mi 10.günden beri ara ara yoklayan kasık ağrım var öncesinde hiç olmadı yarın sabah kan vercem sizce olma ihtimali Varmi bu şekilde negatif görüp sonra hamile olduğunu öğrenen oldu mu aranizda
Benim 9. Gün pazartesi günü tamamen negatife dönmüştü kan testi de yapmıştım 2 çıkmıştı yani negatifti . 11. Gün yani Çarşamba pozitife dönmüştü ikinci çizgi silik çıkmıştı . 12. Gün de perşembe günü yani kan testi yapmıştım 10.98 çıkmıştı . Şuan hamileyim 🥰 Allah hepinize hayırlısıyla nasip etsin inşallah ❤️

Insallah hayırlı güzel sonuçlar alırsınız 🤲😊😊 klomenin bana yaradıgını düsünmüyorum o yüzden ekim ayını kendi haline bıraktım kasımda aşılama düsündük bizde 🤗
Klomen değil femara kullansaydin bu ay ara vermeden . Canım seninle aynı olmustu sürecimiz klomenle 4 yumurtam oldu gebelik olusmadi ara vermeden doktora gittim femara verdi ve hamile kaldım . Senin de klomenle 4 yada 5 yumurtaların olmuştu diye hatırlıyorum. Bence ara vermeden gitseydin rahim içi çocuk için uygun hale gelmiştir çabuk tutardı

Evdeki kaset testler yaniltmiyor bekle . Senin iğnenin etkisi daha yeni geçmiş sayılır . O gördüğün çift çizgi iğnenin etkisiymis. Şimdi bundan sonra pozitif görürsen hamilesin demektir. Ben de testlerle iğnenin ne zaman etkisi geçecek diye bakmıştım negatif gördükten 2 gün sonra pozitif görmüştüm .

Benim 9. Gün pazartesi günü tamamen negatife dönmüştü kan testi de yapmıştım 2 çıkmıştı yani negatifti . 11. Gün yani Çarşamba pozitife dönmüştü ikinci çizgi silik çıkmıştı . 12. Gün de perşembe günü yani kan testi yapmıştım 10.98 çıkmıştı . Şuan hamileyim 🥰 Allah hepinize hayırlısıyla nasip etsin inşallah ❤️
Yaa tebrik ederim sağlıkla ilerler inşallah Umut oldun hangi testten yapmıştın canım 🥰

Aşılamadan sonra 10. Günüm arkadaşlar sabah kaset test yaptım negatif çıktı acaba erken mi yaptım pozitif olma ihtimalim hala var midir :KK43:

X