Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aynen oyle haklısın cnm bu ay kendımı ıse baska seylere verıyorum buraya gırıorum konustukca daha ıyı oluyorum ıns olucak :)

insallah cnm bnm bakalım salı regl bitiminde yumurtaların durumana bakmaya gıdıcem sonra belkı yıne catlatma ıgnesı verebılırım dedı sabırla beklıyorum.
İnsalalh canım bu ay olur.benimde bat 1 ekim idi regl gecikti. Evde test yok. Gidip alasim bile kalmamis hep negatif gördüğüm için pek umudum kalmamış.

İnsalalh canım bu ay olur.benimde bat 1 ekim idi regl gecikti. Evde test yok. Gidip alasim bile kalmamis hep negatif gördüğüm için pek umudum kalmamış.
sakın umudunu kaybetme stres asırı onemlı gercektn kafayı ona taktıgımız ıcın gecıkıyorda erkende oluyor bat.
bekle rahatla erken bakınca bazen üzücü sonuclanıyor bende sabırsızım cok ama en ıyısı bu hayırlısıla gelsın bebısler ıns

Arkadaşlar malesef bnde hamile değilim. Bugün ignenin 14. Günü. Olsa şimdiye cikardi zaten. Bat 1 ekim idi. Olmadi. Erken gebelik testi bu.

Eklentiler

• IMG_20211002_134506.jpg
    113,8 KB · Görüntüleme: 46
Benim de reglime 4 gün var hiç bir şekilde test yapmadım iğneden sonra bakalım âdeti beklemedeyim ama arada kasıklarıma sancı griyo heran adet olucakmisim gibi aksine bide covid oldum 7.ci günüm karantinada öyle merak içerisindeyim

Merhabalar bende yeniyim aranızda klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım.igneyi Çarşamba günü 11 gibi yaptım şu anda çok kötü kasik ağrım oldu yatıyorum böyle olan varmı aranızda acaba

4 ekim de doktora gidicem aşılama ya başlıcaz . Mikrocip aşılama var mis bilen yada uygulayan var mi acaba gerçi gidince doktora sorcam ama siz sorayim dedim

Merhaba kızlar
Bende iğnenin 19. Günü regl bugün regl oldumm
Testlerim 13. Güne kadar pozitif vermişti
Ama nasip değilmiş olmadı bu ayda
Bekleyenlerden güzel haberler alırız insallah

Merhaba kızlar
Bende iğnenin 19. Günü regl bugün regl oldumm
Testlerim 13. Güne kadar pozitif vermişti
Ama nasip değilmiş olmadı bu ayda
Bekleyenlerden güzel haberler alırız insallah
Canim regl uzunluğun ne kadar? Daha önce iğne kullandin mi yine böyle geç mi regl oldun?

Canim regl uzunluğun ne kadar? Daha önce iğne kullandin mi yine böyle geç mi regl oldun?
Reglim aslında 28 30 arası oluyor hep
Daha önce 2 kez daha kullannmıştım iğne
12. Gün vurulmustum iğneleri yumurta yeterli büyüklüğe ulastığı için
İkisindede 17. Gün olmustum regl
Bu sefer 2 gün daha atınca ümitlenmiştim
Ama 19. Günde geldi

Canım geçen ay bende 1 eylül sabahı çatlatma iğnesi oldum yumurtam 23 mm iken , 19 eylülde regl oldum. Normalde 14 gün sonra regl olunur diyorlar ama bence herkeste değişiyor. Bu ayda çatlatma iğnesi oldum bakalım ne olacak. İnşallah kendiliğinden bu ay olmazsada sonra aşılama ile hamile kalırsın

Anladim cnm teşekkür ederim. Bende Ağustos ayında kullandim iğne. İğneden 13 gün sonra regl oldum. Bu ayda 19 Eylül'de iğne oldum. İğneden sonraki 14. Günüm hala regl olmadim. Benimde regl uzunluğu 27-28 . Bende umutlandim bakalım bekleyeyim sabırla.

Aynen değişiyor kuzuu
Doktoruma sormustum ben nedenini
Biz iğne vurulduğunuz günü ve 36 sonrasını baz alıp 14 gün sonra diyoruz demişti yani o gün çatlama olduğunu düşünerek
Sen 17. Gün regl oluyorsun demek ki hemen 36 saat sonra çatlamıyor senin bikaç gün sonra çatlıyor dedi
Zaten bu olasılık olduğu için iğneden sonra 10 gün gün aşırı değerlendirin diyoruz demişti

İnsallah kuzu insallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız

Rica ederim
İnsallah olumlu sonuçlanır kuzu, güzel haberler alırsın insallAh

Çok mantıklı canım. Hepimizin yumurtası aynı gün büyümüyor aynı gün çatlamıyor. Mesela geçen ay adet olana kadar kasığıma kramplar giriyordu çok belirtim vardı iğne yüzünden, bu ay hiç iğne olmamış gibiyim. Vücudumuzda bile bir ay bir ayı hiç tutmuyor güzel haberler veririz inş önümüzdeki ay birbirimize

İnsallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…