- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- Konu Sahibi YogurtSever
- #1.281
İstanbul anadolu yakasındayız. EŞim mobil geziyor. Anadolu yakasında bir yer olursa rahatlıkla gider..Hee iyi bi doktor bulun o zaman siz hangi ildesiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbul anadolu yakasındayız. EŞim mobil geziyor. Anadolu yakasında bir yer olursa rahatlıkla gider..Hee iyi bi doktor bulun o zaman siz hangi ildesiniz
Senin adet geldi mi yoksa gelmedi mi merak ettim seni canım test yaptın mı adet olmadiysan ?Hayır klomenin işe yaradıgını düşünmüyorum ikinci defa kullandım regli oldum bir daha klomen kullanmayacağım
Evet ben . Ama klomen değil femara ile . Önceki sayfalarda süreci anlattım . Umarım yararı olur sizlere2.kez klomen ve ovitrelle sürecindeyim hamile kalan var mı aramızda kızlar ?
Msjini yeni gördüm canım üzüldüm senin adına. Ama ümitsizliğe düşme benim de geçen ay klomenle 4 yumurtam oluşmuştu olmadı gebelik . Bu ay femara ile 2 tane oldu ve çok şükür gebelik oluştuÜmitsizliğe düşeceğini sanmıyorum klomenle tam 5 tane yumurtam oluştu bu ay ve regli oldum düşünüyorum diye yazdım zaten doktor değilim kendi düşüncelerimi yazdım . Platform oldugunu icin bende olan durumları yazdım
İki gün sonra tekrar yap bak bakalım koyu mu çıkıyor siliklesiyor mu anlarsın az çok .Belkide o dalgalanmayı yaşıyorumdur bende bekleyip 2 gün sonra tekrar test yapmak daha mantıklı. İnşaAllah hepimiz hayırlı güzel haberler alırız. Rabbim hepimizin kucağını tez zamanda doldursun inşaAllahh benim testimde bu şekilde çıktı
İki gün sonra tekrar yap bak bakalım koyu mu çıkıyor siliklesiyor mu anlarsın az çokBelkide o dalgalanmayı yaşıyorumdur bende bekleyip 2 gün sonra tekrar test yapmak daha mantıklı. İnşaAllah hepimiz hayırlı güzel haberler alırız. Rabbim hepimizin kucağını tez zamanda doldursun inşaAllahh benim testimde bu şekilde çıktı
Öyle yapıcam canım bugun yazdığına denk geldim şimdi seninde gözün aydın 12.günde öğrenmişsin sende Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, darısı bizim başımıza inşaAllahİki gün sonra tekrar yap bak bakalım koyu mu çıkıyor siliklesiyor mu anlarsın az çok
Reglim 2 gün önce geldi canım çok ağrılı geçti ilk gün o yüzden klomen ilacı bana iyi gelmiyor bir kez daha anladım. bu ekim ayını oluruna bırakacağımSenin adet geldi mi yoksa gelmedi mi merak ettim seni canım test yaptın mı adet olmadiysan ?
Evet canım. Amin inşallah Allah razı olsun darısı buradaki herkesin başına inşallahÖyle yapıcam canım bugun yazdığına denk geldim şimdi seninde gözün aydın 12.günde öğrenmişsin sende Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin, darısı bizim başımıza inşaAllah
O zaman klomen değil femara kullan bir dahakine . Ama bence ara verme hemen femaraya geç ben öyle yapmıştım senin de öyle olursa tutar bence bu kez içime öyle doğdu niyeyseReglim 2 gün önce geldi canım çok ağrılı geçti ilk gün o yüzden klomen ilacı bana iyi gelmiyor bir kez daha anladım. bu ekim ayını oluruna bırakacağım
İnşallah ya doktor randevum var zaten bakalım ne diyecekO zaman klomen değil femara kullan bir dahakine . Ama bence ara verme hemen femaraya geç ben öyle yapmıştım senin de öyle olursa tutar bence bu kez içime öyle doğdu niyeyse
Çok geçmiş olsun öncelikle ürolog görüp altındaki sebebi bulmalı mikrotese ile sperm çıkartılıyor eşinin tedavi olması lazım canimmHanımlar eşimin sperm test sonucu çıktı. İleri hareket 0, morfoloji 0 çıktı… Ne yapmamız lazım fikriniz var mı? Bana bi yol söyleyin.. Şimdi iyi bir doktor araştırıyoruz testi tekrarlatacağız… Ama neler yapabiliriz
Istanbul da prof ege can şerefoğlu var. Hocayla online tedavi oldu esim ankaradan . Instagramdan bak araştır istersenİstanbul anadolu yakasındayız. EŞim mobil geziyor. Anadolu yakasında bir yer olursa rahatlıkla gider..
Anladım canım hayirlisi . İnşallah tez zamanda hayirlisiyla senin de bebişim olur biz de burda haberlerini alırızİnşallah ya doktor randevum var zaten bakalım ne diyecek
Merhaba canım ilk kan değerin kaç çıkmıştı sonradan kaç olduMsjini yeni gördüm canım üzüldüm senin adına. Ama ümitsizliğe düşme benim de geçen ay klomenle 4 yumurtam oluşmuştu olmadı gebelik . Bu ay femara ile 2 tane oldu ve çok şükür gebelik oluştu
10.98 iki gün sonra 51.39 iki gün sonra 168.10 olmuştu . Daha da tahlil yapmadım yarın doktora kontrole gidecem ultrasonla bakacak galibaMerhaba canım ilk kan değerin kaç çıkmıştı sonradan kaç oldu
Merhabalar sonuç ne çıktı acabaEvet öyleymiş ilk 6 7 gun testte pozitifte çıkıyormuş ben denemedim testlerden artık çok sıkıldım bu ay eve bile almadım ne yumurtlama ne de hcg testi oluruna bıraktım başka şeylerle uğraşıp kafami dağıtmaya çalışıyorum kendimi de çok dinlemek istemiyorum ama aklıma geliyor tabiki inşallah umduğumuza kavusuruz canım başka bir belirtin olursa yaz mutlakaa