Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Msjini yeni gördüm canım üzüldüm senin adına. Ama ümitsizliğe düşme benim de geçen ay klomenle 4 yumurtam oluşmuştu olmadı gebelik . Bu ay femara ile 2 tane oldu ve çok şükür gebelik oluştu

İki gün sonra tekrar yap bak bakalım koyu mu çıkıyor siliklesiyor mu anlarsın az çok .

İki gün sonra tekrar yap bak bakalım koyu mu çıkıyor siliklesiyor mu anlarsın az çok

Reglim 2 gün önce geldi canım çok ağrılı geçti ilk gün o yüzden klomen ilacı bana iyi gelmiyor bir kez daha anladım. bu ekim ayını oluruna bırakacağım
O zaman klomen değil femara kullan bir dahakine . Ama bence ara verme hemen femaraya geç ben öyle yapmıştım senin de öyle olursa tutar bence bu kez içime öyle doğdu niyeyse

Çok geçmiş olsun öncelikle ürolog görüp altındaki sebebi bulmalı mikrotese ile sperm çıkartılıyor eşinin tedavi olması lazım canimm

Kızlar ya c-life diye bitkisel bi macun varmış özellikle pko hastalarına iyi geldiğini duydum kullanan oldu mu acaba?

Arkadaşlar benim bat 1 ekim. İğnenin 13. Günü ( iğne günüde dahil ettim) . Bu sabah ovulasyon testi yaptım silik çıktı. Oda gebeliği gösterir diolar. Gebelik testi yapmadım çünkü sürekli negatif cikio. Daha regl olmadım. Hala ihtimal var mı acaba gebelik için?

Merhabalar sonuç ne çıktı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…