- 11 Eylül 2021
- 1.490
- 1.009
-
- Konu Sahibi YogurtSever
- #1.081
Yok kız korkma birşey aramak değil bence sen de hamilesin inşallahBenim regl 27 si Allah'ım insAllah gelmez o kadar yoruldum ki ... Ben ilaç değil gonal f iğne kullandım o yüzden göğüs hassasiyeti belirtisine itimat etmiyorum bu anii ve saniyelik kramp mi denir batma mi nefes kesen cinsten bu ağrı dışında o da yani işte dediğim gibi ani kalkışta felan oluyor yada hapşırirken oldu başka birşey yok ha birde geçen gün aniden sırt ağrısı belirdi ama bildiğin sırt yani bel felan değil hareket edemedim bir gün sürdü sadece geçti gitti.. herşeyden birşey arar oldum ben galiba
Bence yapKizlar bugün iğneden sonraki 16. Günüm 10. Günde test yapmıştım negatif çıktı kan vermistim 1.24 çıkmıştı. Doktorum daha erken demişti sizce test yapmalımiyim . Adetime 5 gün var
Oldu canım ani ağrılar çok oldu durup durup irkiliyordum eşim diyordu noluyor korkuyordu .
Yaptım korkuyla ve her zamanki gibi negatifYok kız korkma birşey aramak değil bence sen de hamilesin inşallahbu saydığın belirtiler bende de olmuştu hepsi . İstersen bir test yap adetine çok birşey kalmamış belki çıkar . Benim 6 gün var adetime kaset testte ikinci çizgi silik çıkınca kan testi yaptım ki kaset testi de spor yaparken ağrım oluyordu kasığımda ondan şüphelenip yaptım yoksa negatifi pazartesi görmüştüm yoktur olmaz diyordum . Senin de varsa çıkar belki
Hemen umutsuzluğa kapılma bekle adetin geçerse olmazsan kan testi yap canım . İnsanın kafası rahat olunca oluyor aslında çocuk fikriyle dolu olunca olmuyormuş bunu yaşayan biri olarak söylüyorum .Benim regl 27 si Allah'ım insAllah gelmez o kadar yoruldum ki ... Ben ilaç değil gonal f iğne kullandım o yüzden göğüs hassasiyeti belirtisine itimat etmiyorum bu anii ve saniyelik kramp mi denir batma mi nefes kesen cinsten bu ağrı dışında o da yani işte dediğim gibi ani kalkışta felan oluyor yada hapşırirken oldu başka birşey yok ha birde geçen gün aniden sırt ağrısı belirdi ama bildiğin sırt yani bel felan değil hareket edemedim
Yaptım korkuyla ve her zamanki gibi negatifne yapsam olmadı olmuyor
Şimdi kan testi yap Yada bekle adetin geçince test yapKizlar bugün iğneden sonraki 16. Günüm 10. Günde test yapmıştım negatif çıktı kan vermistim 1.24 çıkmıştı. Doktorum daha erken demişti sizce test yapmalımiyim . Adetime 5 gün var
Hosgeldin aramıza inşallah olumlu sonuçlar alırsınBende geldimmmmmmmm
Nasıl görmemişim bu topiği
Bende 15 eylülde çatlatma iğnesi oldum
Değerlendirmelere devam =)
Bu 3. Kez iğne kullanısımm
İnsallah bu kez sonuç alırıs hep beraber
Buda bugün ki testim ama tabi iğne etkisi biliyorum =)
İnsallah bi kaç gün sonrada görürüm bu çift çizgiyi
Canım sen nasıl oldun iyi misin dünden sonraYok kız korkma birşey aramak değil bence sen de hamilesin inşallahbu saydığın belirtiler bende de olmuştu hepsi . İstersen bir test yap adetine çok birşey kalmamış belki çıkar . Benim 6 gün var adetime kaset testte ikinci çizgi silik çıkınca kan testi yaptım ki kaset testi de spor yaparken ağrım oluyordu kasığımda ondan şüphelenip yaptım yoksa negatifi pazartesi görmüştüm yoktur olmaz diyordum . Senin de varsa çıkar belki
Daha iyiyim canım moralim bozuktu dün ama toparladım biraz Allah'a emanet ettim o korur diyeCanım sen nasıl oldun iyi misin dünden sonra
Saol kuzuuu, insallahh hep birlikteHosgeldin aramıza inşallah olumlu sonuçlar alırsın
Bize de haber ver aklim sende kaldıDaha iyiyim canım moralim bozuktu dün ama toparladım biraz Allah'a emanet ettim o korur diyeYarin bı gidip test verecem bakalım nasıl olacak değerim . Sorduğun için sağol canım
bence idrarda bile cikabilirKizlar bugün iğneden sonraki 16. Günüm 10. Günde test yapmıştım negatif çıktı kan vermistim 1.24 çıkmıştı. Doktorum daha erken demişti sizce test yapmalımiyim . Adetime 5 gün var
Hosgeldinnnnn benimde igne gunum 13 eylul gece 12 de oldu 15 eylul asilama hakkimizda hayirlisi artik inşallah canim yaaBende geldimmmmmmmm
Nasıl görmemişim bu topiği
Bende 15 eylülde çatlatma iğnesi oldum
Değerlendirmelere devam =)
Bu 3. Kez iğne kullanısımm
İnsallah bu kez sonuç alırıs hep beraber
Buda bugün ki testim ama tabi iğne etkisi biliyorum =)
İnsallah bi kaç gün sonrada görürüm bu çift çizgiyi
Hadi hayirli sonuclar pozitifler ucussun havada canim İnşallah haberlerini bekliyoruzDaha iyiyim canım moralim bozuktu dün ama toparladım biraz Allah'a emanet ettim o korur diyeYarin bı gidip test verecem bakalım nasıl olacak değerim . Sorduğun için sağol canım
=) bende 15 inde öğlen birde vuruldum =)Hosgeldinnnnn benimde igne gunum 13 eylul gece 12 de oldu 15 eylul asilama hakkimizda hayirlisi artik inşallah canim yaa
Merhaba bende 13 eylülde sabah iğne oldum o günüde sayıyorum ve bugün 12. Günüm 8. Günden itibaren sürekli hayalet çizgi var gebelik testinde bugün erken gebelik yaptım oda slik çıktı anlam veremedim hala etkisi devam ediyor olabilir mi bilmiyorum. Siz hiç test yaptınız mıHosgeldinnnnn benimde igne gunum 13 eylul gece 12 de oldu 15 eylul asilama hakkimizda hayirlisi artik inşallah canim yaa
Canım kişiden kişiye değişir tabiki de ben kendimde olani soyleyeyim. Benim iğne yaptıktan 10 gün sonra tamamen sıfırlanmış ti. Zaten doktorum en az 10 gün sonra etkisi geçer demişti. Senin hala silik çıkıyorsa bence umut var. Çünkü benim sıfırlandıktan 3 gün SONRA regl olmuştu.inslaalh hamilesindir.Merhaba bende 13 eylülde sabah iğne oldum o günüde sayıyorum ve bugün 12. Günüm 8. Günden itibaren sürekli hayalet çizgi var gebelik testinde bugün erken gebelik yaptım oda slik çıktı anlam veremedim hala etkisi devam ediyor olabilir mi bilmiyorum. Siz hiç test yaptınız mı
İnşallahCanım kişiden kişiye değişir tabiki de ben kendimde olani soyleyeyim. Benim iğne yaptıktan 10 gün sonra tamamen sıfırlanmış ti. Zaten doktorum en az 10 gün sonra etkisi geçer demişti. Senin hala silik çıkıyorsa bence umut var. Çünkü benim sıfırlandıktan 3 gün SONRA regl olmuştu.inslaalh hamilesindir.