Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Femara niye kullandirtmiyor ki doktorun . Klomenden daha etkili bir ilaçmis . Ben de klomen kullandim yumurta oluşuyor kendiliğinden catliyor ama gebelik oluşmuyordu . Bu ay femara kullandim bakalım değer yükselirse gebelik var demektir . İnşallah yükselir

Insallah yukselir canım klomen 2. Kullanım bende pek sonuc vermedi bilmiyorum diger ilaci neden vermiyor.

Evet tekrar vermem lazım . Ama çok umitlenme pazartesi 2 çıkmış bugün perşembe 10 çok bir yükselme olmamış sanki ama yine de iki gün arayla tekrar kan ver yada adetinin gecikmesini bekle dedi moralim bozuldu
Canm sen sonuçlara takılma onlar ne olur ne olmaz die ümit vermek istemiyo sen moralini yüksek tut bebisinsana sıkıca tutunsun

Böyle şeylere çok kızıuorum bunun akibetini kimse bilemez zaman zaman daha fazla yükseliyor bu değer. Belki geç döllenme oldu daha çok yeni başlıyor hamilelik bunu kimse bilemez. Sen üzülüp takılırsan zaten olmaz. Meryem süresini oku dua et kimse bilemez akıbetini. Sen şu an hamilesin ona bak
Valla şimdi arkadaşın doktoruna sordum da değer 10 çıkmış pek sağlıkli bir gebelik değil gibi duruyor doktoruna git görün dedi .moralmen çöktüm ağlayacak boyuttayim

Valla şimdi arkadaşın doktoruna sordum da değer 10 çıkmış pek sağlıkli bir gebelik değil gibi duruyor doktoruna git görün dedi .moralmen çöktüm ağlayacak boyuttayim
Korkma zaten sagliksiz bebekse vucut atiyor onu kabul etmiyor. Benim 385 degerime doktor dusuk demisti kimyasal bu kendiliginden dusecek bak demisti hic uzulmeee

Allah razı olsun canım . Çok teşekkür ederim mutlaka okuyacam Meryem süresini

Hiç bi sey yoksa o zaman aşılama da yaptirabilirsin bi daha ki ay catlatma ignesinden sonra aşılama daha sağlıklı olur gibime geliyor

El Muhyî : Mahlukatı yoktan var edip hayat veren, can bağışlayan, sağlık veren, yaşatan demektir. Hayata kavuşturan, canlılara hayat veren.

El-Musavvir : Varlıklara suret veren, tasvir eden, onları en güzel surette şekillendiren, her varlığa münasip şekil giydiren demektir.

YA MUHYİ 500 ADET
YA MUSAVVİR 500 ADET

Bakalım hayırlısı . Peki kimyasal miydi gercekten ?
Evet dedigi gibide oldu 3 gun sonra kanamayla doktora gittim kan aldi ve 116 cikti deger sıfırlanacak bu korkma dedi ama yinede dusuk ilaci vermisti icimde parca kalmasin diye çok kotuydu o ay moralim her sey yerle bir olmustu o yuzden asla üzülmee ben cok agladim doktor o bebek sagliksiz demisti Rabbim iste nasil düzenliyor her seyi

Testim negatifti ama adetimden 2 gün geçti hala olmadım doktorum da izindeymiş, 1 hafta daha bekliycem fakat, sol kasığımda iğne batması gibi bir acı oluyor

Anladım canım senin adına üzüldüm hayırlısı olsun rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…