Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
El Muhyî : Mahlukatı yoktan var edip hayat veren, can bağışlayan, sağlık veren, yaşatan demektir. Hayata kavuşturan, canlılara hayat veren.

El-Musavvir : Varlıklara suret veren, tasvir eden, onları en güzel surette şekillendiren, her varlığa münasip şekil giydiren demektir.

YA MUHYİ 500 ADET
YA MUSAVVİR 500 ADET
Ben de okucam iyi oldu ögrendigimiz

Kızlar merhaba benim bu ay doktorum 18 mm yumurtam olduğu için çatlatma iğnesi vermişti onu yaptım ama bugün adet oldum. Klomen ya da fermara kullanmamıştım. Yarına doktor randevusu aldım yumurta takibi isteyeceğim. Sağ yumurtalığımda pko görünümü varmış sol normal demişlerdi. Bir de Haziran ayında bir gebeliğim oluştu fakat düşük yapmıştım.

Şimdi bu durumda ben doktordan klomen mi fermara mı isteyeyim? Bir de yumurta kalitesini artırmak için kullandığınız bir takviye oldu mu?

Kızlar merhaba benim bu ay doktorum 18 mm yumurtam olduğu için çatlatma iğnesi vermişti onu yaptım ama bugün adet oldum. Klomen ya da fermara kullanmamıştım. Yarına doktor randevusu aldım yumurta takibi isteyeceğim. Sağ yumurtalığımda pko görünümü varmış sol normal demişlerdi. Bir de Haziran ayında bir gebeliğim oluştu fakat düşük yapmıştım.

Şimdi bu durumda ben doktordan klomen mi fermara mı isteyeyim? Bir de yumurta kalitesini artırmak için kullandığınız bir takviye oldu mu?
Ben glifor +folik asit kullandım başka takviye gıda ilaçları yazdı ama çok pahalıydı diye almadım. Klomen kullandım sonrasında femara ya geçtik doktor gerekli görünce femaraya geçiyor .

İlk defa Femara kullanmıştım, 22 cm yumurta oluştu, az önce çatlatma iğnemi yaptım. İlişki nasıl olmalı, beni neler bekliyor? Tecrübeli arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var
İğne günü ilişki yok sonra 2 gün üst üste ilişki daha sonra da gün aşırı ilişki . İğnenin 12. Ve 36. Saatlerinde özellikle ilişki olsun. Zaten ağrının çok yoğun olduğu gün çatlama gerçekleşiyor ordan anlayıp ilişki yapabilirsin . Gerisi takdiri ilahi 🤗

İğne günü ilişki yok sonra 2 gün üst üste ilişki daha sonra da gün aşırı ilişki . İğnenin 12. Ve 36. Saatlerinde özellikle ilişki olsun. Zaten ağrının çok yoğun olduğu gün çatlama gerçekleşiyor ordan anlayıp ilişki yapabilirsin . Gerisi takdiri ilahi 🤗
Çok açıklayıcı oldu teşekkürler🥰

Benim regl 27 si Allah'ım insAllah gelmez o kadar yoruldum ki ... Ben ilaç değil gonal f iğne kullandım o yüzden göğüs hassasiyeti belirtisine itimat etmiyorum bu anii ve saniyelik kramp mi denir batma mi nefes kesen cinsten bu ağrı dışında o da yani işte dediğim gibi ani kalkışta felan oluyor yada hapşırirken oldu başka birşey yok ha birde geçen gün aniden sırt ağrısı belirdi ama bildiğin sırt yani bel felan değil hareket edemedim bir gün sürdü sadece geçti gitti.. herşeyden birşey arar oldum ben galiba
Oldu canım ani ağrılar çok oldu durup durup irkiliyordum eşim diyordu noluyor korkuyordu .

X