Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayyyy inşallah canımmmm. Birde bugün aşım vardıya iptal etmemek için dedim son bi kez daha idrar testi yapyım tek çizgi cıktı. Bi arkadaş yazmış tek çizgi çıktıktan sonra çifte dönerse gebelik var diye. Neyse bakalım görücez hep beraber. Ama sizinki gerçekten çok yüksek çıkmış belki bende yoktur düşük ama sizin maşallah diyelim

Hayırlı olsun öncelikle inşallah beklediğiniz sonucu alırsınız Bana progestanı 10 gün kullan bittiği gün yani 1 ekimde test ol dedi. O teste kadar dayanamadığım için oldu bu olayların heyacanın hepsi ama negatifte olsa bu his çok güzelmiş

Bence şuan aşı yapma canım. Çünkü gebelik olabilir riske atma derim. Bende 3 doz biontech aşımı oldum ama regl in 3. Gününde oldum doktoruma sorarak oldum. Yani kadın doğum doktoruna sor bnce.

Günaydın dilerim ki pozitife döner inşallah bugun benimde galıba etkisi gitmiş bende tek çizgiydim

Canim ben Ağustos ayıni anlatmıştım Ağustos ayında regl oldum olmadı maalesef. Eylül ayında tekrar ilaca başladım. Bugün ignenin 6.gunu benim sabırsızlıkla bekliom

Günaydın dilerim ki pozitife döner inşallah bugun benimde galıba etkisi gitmiş bende tek çizgiydim
İnsallahh
Kaçıncı günündü senin iğneden sonra=)
Aslında erken yapıp kendimizi strese sokuyoruz ama merak ediyorum sıfırlandığı zamanı görim sonra ki testlerde ümidim olsun diye =)
Bugün benim 11. gün iğne günüyle, hala iğne etkisi devam ediyor =)

Canim merhaba inşallah hamilesindir benim
De bu ay asilama oldu 15 eylulde 13eyluldede catlatma ignesi oldum benim asilamanin 4.gunu ve 8.gunu cok kasik agrim oldu batma seklinde cok halsiz birakto beni 2gundur ara ara oluyo progestan fitil ve folik asit kullaniyorum bende pazartesiye adet olmazsam insallah kan testine

Evet artık nasıl bi baskı kurduysam kendime sürekli test yapıyorum çok yanlış doğru ama.... bugun benim iğnemin 8 günğ ve negatif çıktı dilerim kş gördüğüm son negatiftir

İnşallAh canım sonuç pozitif çıkar. Benimde agrılarım oldu senin gibi ve sürekli karnımın altında bir baskı hiisediyorum psikolojik olabilir mi dedim ama yok baya baya oluyor. Tabi ben rüzgar esse belirtiden saydığım için bunada belirti dedim kendimce

İnşallah hep birlikte pozitiflere kavusuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…