-
- Konu Sahibi YogurtSever
- #1.121
Ayyyy inşallah canımmmm. Birde bugün aşım vardıya iptal etmemek için dedim son bi kez daha idrar testi yapyım tek çizgi cıktı. Bi arkadaş yazmış tek çizgi çıktıktan sonra çifte dönerse gebelik var diye. Neyse bakalım görücez hep beraber. Ama sizinki gerçekten çok yüksek çıkmış belki bende yoktur düşük ama sizin maşallah diyelimCanim bende çatlatma ignesini 19 Eylül'de yaptım. İğnenin etkisi en az 10 gün sonra geçiyor. Bende Ağustos ayında yine klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım. Bthcg 30 çıkmıştı iğnenin 5. Gününde. Yani sendede iğnenin etkisi devam ediyor. Buna gebelik diyemiyorsun malesef. En iyisi 1 ekimi beklemen. Bende 1 ekimi bekliyorum inşallah poztif sonuç alırız cnm
Evet canım sende sor mutlaka. Direkt yazmıs cünkü 12 haftadan önce önermiyoruz demiş.Korona aşısı mı canım bnm de 2. Doz haftaya bnde olmiyim o zaman doktoruma sorarım
Hayırlı olsun öncelikle inşallah beklediğiniz sonucu alırsınızBnde 18 eylülde yaptım igneyi ama test yapmıyorum bu arada bnm de 20 eylülde aşılama oldu progestana başladım o gün sen kac gün kullanıcaksın progestan
15 gün sonra gel dedi doktor bna heralde kesin sonuç olsun diye oyle dedi yoksa 10 gün sonra diyo başka doktorlar
Bence şuan aşı yapma canım. Çünkü gebelik olabilir riske atma derim. Bende 3 doz biontech aşımı oldum ama regl in 3. Gününde oldum doktoruma sorarak oldum. Yani kadın doğum doktoruna sor bnce.Ayyyy inşallah canımmmm. Birde bugün aşım vardıya iptal etmemek için dedim son bi kez daha idrar testi yapyım tek çizgi cıktı. Bi arkadaş yazmış tek çizgi çıktıktan sonra çifte dönerse gebelik var diye. Neyse bakalım görücez hep beraber. Ama sizinki gerçekten çok yüksek çıkmış belki bende yoktur düşük ama sizin maşallah diyelim
GünaydınGünaydınnnn herkesee kızlarrrr
İğne vurulduğum günle birlikte bugün 11. Günümm
İğnenin etkisi geçiyor sanırım yavas yavas
Dün yaptığım test daha koyuydu, bugün yaptım yine silikleşmiş
Muhtemelen yarın tamamen sıfırlanır iğne etkisi
Sonraki günler pozitife döner belki bebiş varsa =)
Canim ben Ağustos ayıni anlatmıştım Ağustos ayında regl oldum olmadı maalesef. Eylül ayında tekrar ilaca başladım. Bugün ignenin 6.gunu benim sabırsızlıkla bekliomAyyyy inşallah canımmmm. Birde bugün aşım vardıya iptal etmemek için dedim son bi kez daha idrar testi yapyım tek çizgi cıktı. Bi arkadaş yazmış tek çizgi çıktıktan sonra çifte dönerse gebelik var diye. Neyse bakalım görücez hep beraber. Ama sizinki gerçekten çok yüksek çıkmış belki bende yoktur düşük ama sizin maşallah diyelim
İnsallahhGünaydındilerim ki pozitife döner inşallah bugun benimde galıba etkisi gitmiş bende tek çizgiydim
İnsallah canisiHmm inşallah pozitiftir ve sizinde pozitif çıkar
De bu ay asilama oldu 15 eylulde 13eyluldede catlatma ignesi oldum benim asilamanin 4.gunu ve 8.gunu cok kasik agrim oldu batma seklinde cok halsiz birakto beni 2gundur ara ara oluyo progestan fitil ve folik asit kullaniyorum bende pazartesiye adet olmazsam insallah kan testineMerhaba arkadaşlar ben 2 aydır klomen kullanıyorum. Aynı zamanda çatlama iğnesi oldum 2 kez. Adetim 31 agustosta gelmişti ve 17 Eylül iğne oldum. 20 eylülde progestan ilacını kullanmamı önerdi doktorum. 1 ekimdede test yap gel dedi. Ben çok heyecanlı olduğum için 23 eylülde test yaptım evde baktım iki çizgi (1 daha az belirgin diğerine göre) . Bende tabi bir heyecan oldu acaba mı dedim gece kan testi yaptırdım sabah sonucum çıkmış 5.1 . Biliyorsunuz 5 ve üzeri 0-1 haftalık gebelik demek hemen doktoruma yazdım oda iğnenim etkisi daha geçmedi o yüzden böyle çıktı 1 ekimde testi yapman gerekiyor dedi. Kasık ağrılarım var acaba mı diyorum sizde böyle olan oldu mu hiç? Acaba sonuç düşer mi aşının etkisi geçince lütfen bilen geçirmiş varsa bana yazabilir mi? (Bu arada tekrardan hastaneye gitttik başka konu için orada bir acil doktoruna sordum kesinlikle hamilesin iğnenin etkisi geçiyor dedi ya sevinemedim çünkü heryerde geçmiyor diyor. Son olarak yarın 2. Doz aşım vardı doktorum şuan olma gebelik testi1 ekimde negatif cıksın oyle ol dedi.).Hepinize sağlıklı günler
İnsallahh
Kaçıncı günündü senin iğneden sonra=)
Aslında erken yapıp kendimizi strese sokuyoruz ama merak ediyorum sıfırlandığı zamanı görim sonra ki testlerde ümidim olsun diye =)
Bugün benim 11. gün iğne günüyle, hala iğne etkisi devam ediyor =)
İnşallAh canım sonuç pozitif çıkar.Canim merhaba inşallah hamilesindir benim
De bu ay asilama oldu 15 eylulde 13eyluldede catlatma ignesi oldum benim asilamanin 4.gunu ve 8.gunu cok kasik agrim oldu batma seklinde cok halsiz birakto beni 2gundur ara ara oluyo progestan fitil ve folik asit kullaniyorum bende pazartesiye adet olmazsam insallah kan testine
İnşallah hep birlikte pozitiflere kavusuruzİnşallAh canım sonuç pozitif çıkar.Benimde agrılarım oldu senin gibi ve sürekli karnımın altında bir baskı hiisediyorum psikolojik olabilir mi dedim ama yok baya baya oluyor. Tabi ben rüzgar esse belirtiden saydığım için bunada belirti dedim kendimce
İnşallah diger gunler pizitife doner hayırlısıylaEvet artık nasıl bi baskı kurduysam kendime sürekli test yapıyorum çok yanlış doğru ama.... bugun benim iğnemin 8 günğ ve negatif çıktı dilerim kş gördüğüm son negatiftir
Canim bende hiç gecikmedi geçen ay tam olarak beklediğim adet gününde oldu.Kızlar çatlatma ignesi adet gününü geçiktirir mi
Benimde igne günü dahil 15. Günüm ama takvime göre adetime 2 gün var . Bence bu her zaman geçerli değil. Test yaptiniz miBenim 2 gün geçikti ama igneden 14 gün sonra gebelik yoksa gelmesi gerekmiş ama bnm ignede 12.günüm
Benimki geçmis bile coktan..12. GündeYok daha yapmadım ignenin etkisi geçmemiştir diye