Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
İgne gunu
Merhaba bende 13 eylülde sabah iğne oldum o günüde sayıyorum ve bugün 12. Günüm 8. Günden itibaren sürekli hayalet çizgi var gebelik testinde bugün erken gebelik yaptım oda slik çıktı anlam veremedim hala etkisi devam ediyor olabilir mi bilmiyorum. Siz hiç test yaptınız mı
Sayilmiyo sanirim 12.gun ise dogru olma ihtimalide var kan testi yaptirin derim garanti benim asilama oldu canim bugun9.gunum drum 10.gun test ver dedi ben pazarresi inşallah kan vericem adet olmazsam hakkimizda hayırlısı inşallah

Merhaba bende 13 eylülde sabah iğne oldum o günüde sayıyorum ve bugün 12. Günüm 8. Günden itibaren sürekli hayalet çizgi var gebelik testinde bugün erken gebelik yaptım oda slik çıktı anlam veremedim hala etkisi devam ediyor olabilir mi bilmiyorum. Siz hiç test yaptınız mı
Ben iki günde bir yaptım negatife dönene kadar. Sonra kasık ağrısı alınca şüphelenip yaptım ikinci çizgi silik çıktı .

Bn hiç test yapmıyorum sizin gibi eşim de izin vermiyor olmayınca üzülürsün diyor suan beklemedeyim
Bende yapmamıştım 13. Günümde yaptım tertemiz bir negatifi gördüm vücudumdan ne çabuk atılmış ilaç simdi adete 2 gün var bekliyorum adet olmayı benim esimde kızıyor test yapmaya 1 sefer yaptım keske yapmasaydım moral bozuk bi sekilde regliyi bekliyorum 😑

Bende yapmamıştım 13. Günümde yaptım tertemiz bir negatifi gördüm vücudumdan ne çabuk atılmış ilaç simdi adete 2 gün var bekliyorum adet olmayı benim esimde kızıyor test yapmaya 1 sefer yaptım keske yapmasaydım moral bozuk bi sekilde regliyi bekliyorum 😑
Bende öyleyim bütün gün ağladım sinir öfke hüzün karmakarisigim canim 😢

Hayırlısı olsun canım biraz daha bekle . Benim vücudumdan 9. Günde atılmıştı , negatifi o zaman görmüştüm . 12. Günde de çift çizgi 🥰 seninde öyle olur inşallah 🙏

Merhaba arkadaşlar ben 2 aydır klomen kullanıyorum. Aynı zamanda çatlama iğnesi oldum 2 kez. Adetim 31 agustosta gelmişti ve 17 Eylül iğne oldum. 20 eylülde progestan ilacını kullanmamı önerdi doktorum. 1 ekimdede test yap gel dedi. Ben çok heyecanlı olduğum için 23 eylülde test yaptım evde baktım iki çizgi (1 daha az belirgin diğerine göre) . Bende tabi bir heyecan oldu acaba mı dedim gece kan testi yaptırdım sabah sonucum çıkmış 5.1 . Biliyorsunuz 5 ve üzeri 0-1 haftalık gebelik demek hemen doktoruma yazdım oda iğnenim etkisi daha geçmedi o yüzden böyle çıktı 1 ekimde testi yapman gerekiyor dedi. Kasık ağrılarım var acaba mı diyorum sizde böyle olan oldu mu hiç? Acaba sonuç düşer mi aşının etkisi geçince lütfen bilen geçirmiş varsa bana yazabilir mi? (Bu arada tekrardan hastaneye gitttik başka konu için orada bir acil doktoruna sordum kesinlikle hamilesin iğnenin etkisi geçiyor dedi ya sevinemedim çünkü heryerde geçmiyor diyor. Son olarak yarın 2. Doz aşım vardı doktorum şuan olma gebelik testi1 ekimde negatif cıksın oyle ol dedi.).Hepinize sağlıklı günler

Merhaba arkadaşlar ben 2 aydır klomen kullanıyorum. Aynı zamanda çatlama iğnesi oldum 2 kez. Adetim 31 agustosta gelmişti ve 17 Eylül iğne oldum. 20 eylülde progestan ilacını kullanmamı önerdi doktorum. 1 ekimdede test yap gel dedi. Ben çok heyecanlı olduğum için 23 eylülde test yaptım evde baktım iki çizgi (1 daha az belirgin diğerine göre) . Bende tabi bir heyecan oldu acaba mı dedim gece kan testi yaptırdım sabah sonucum çıkmış 5.1 . Biliyorsunuz 5 ve üzeri 0-1 haftalık gebelik demek hemen doktoruma yazdım oda iğnenim etkisi daha geçmedi o yüzden böyle çıktı 1 ekimde testi yapman gerekiyor dedi. Kasık ağrılarım var acaba mı diyorum sizde böyle olan oldu mu hiç? Acaba sonuç düşer mi aşının etkisi geçince lütfen bilen geçirmiş varsa bana yazabilir mi? (Bu arada tekrardan hastaneye gitttik başka konu için orada bir acil doktoruna sordum kesinlikle hamilesin iğnenin etkisi geçiyor dedi ya sevinemedim çünkü heryerde geçmiyor diyor. Son olarak yarın 2. Doz aşım vardı doktorum şuan olma gebelik testi1 ekimde negatif cıksın oyle ol dedi.).Hepinize sağlıklı günler
Canim bende çatlatma ignesini 19 Eylül'de yaptım. İğnenin etkisi en az 10 gün sonra geçiyor. Bende Ağustos ayında yine klomen ve çatlatma iğnesi kullanmıştım. Bthcg 30 çıkmıştı iğnenin 5. Gününde. Yani sendede iğnenin etkisi devam ediyor. Buna gebelik diyemiyorsun malesef. En iyisi 1 ekimi beklemen. Bende 1 ekimi bekliyorum inşallah poztif sonuç alırız cnm🥰

Korona aşısı mı canım bnm de 2. Doz haftaya bnde olmiyim o zaman doktoruma sorarım

Bnde 18 eylülde yaptım igneyi ama test yapmıyorum bu arada bnm de 20 eylülde aşılama oldu progestana başladım o gün sen kac gün kullanıcaksın progestan
15 gün sonra gel dedi doktor bna heralde kesin sonuç olsun diye oyle dedi yoksa 10 gün sonra diyo başka doktorlar

Günaydınnnn herkesee kızlarrrr
İğne vurulduğum günle birlikte bugün 11. Günümm
İğnenin etkisi geçiyor sanırım yavas yavas
Dün yaptığım test daha koyuydu, bugün yaptım yine silikleşmiş
Muhtemelen yarın tamamen sıfırlanır iğne etkisi
Sonraki günler pozitife döner belki bebiş varsa =) ❤️

Eklentiler

• IMG_20210925_103621.jpg
    IMG_20210925_103621.jpg
    52,4 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20210925_103445.jpg
    IMG_20210925_103445.jpg