- 11 Eylül 2021
- 1.490
- 1.009
-
- Konu Sahibi YogurtSever
- #1.061
İnşallah canım . Ben Rabbime bıraktım artık neyi verse de hayır vermese de . Rabbim bizler için en iyisini bilir verirHayırlısı olsun inşallah. Bir kaç gün sonra yükselir nasipse. SağlıklaŞuan pozitif ama olumsuz düşünme. İyi düşün iyi gelsin
Bugün 10 cu günüm iğne olduğum gün ile birlikteSenin kaçınci gün canım
Bende yan etkisi de olmuştu iğne vuruldugum günün akşamıBugün 10 cu günüm iğne olduğum gün ile birlikte
Asilamanin 8.gunu canim daha erkenBir test yapsaydın kaçıncı günün ?
İnsallah hayirla sonuclansinBenim solda 2 yumurta vardıhayırlısı olsun canım
Bende 6ay klomen progestan kullandim hic biseye yaramadiInsallah yukselir canımklomen 2. Kullanım bende pek sonuc vermedi bilmiyorum diger ilaci neden vermiyor.
Ben de okucam iyi oldu ögrendigimizEl Muhyî : Mahlukatı yoktan var edip hayat veren, can bağışlayan, sağlık veren, yaşatan demektir. Hayata kavuşturan, canlılara hayat veren.
El-Musavvir : Varlıklara suret veren, tasvir eden, onları en güzel surette şekillendiren, her varlığa münasip şekil giydiren demektir.
YA MUHYİ 500 ADET
YA MUSAVVİR 500 ADET
Ayni tarihte iğneleri yapmışız canım seninde aniden kalkarken yada hapsirirken kasıklarına bıçak gibi saniyelik batmalar oldu mu yaİnşallah canım . Ben Rabbime bıraktım artık neyi verse de hayır vermese de . Rabbim bizler için en iyisini bilir verir
Amin amin inşallah cümlemizinİnsallah hayirla sonuclansin
Doğru canım erkenmis . Bekle biraz dahaAsilamanin 8.gunu canim daha erken
Ben glifor +folik asit kullandım başka takviye gıda ilaçları yazdı ama çok pahalıydı diye almadım. Klomen kullandım sonrasında femara ya geçtik doktor gerekli görünce femaraya geçiyor .Kızlar merhaba benim bu ay doktorum 18 mm yumurtam olduğu için çatlatma iğnesi vermişti onu yaptım ama bugün adet oldum. Klomen ya da fermara kullanmamıştım. Yarına doktor randevusu aldım yumurta takibi isteyeceğim. Sağ yumurtalığımda pko görünümü varmış sol normal demişlerdi. Bir de Haziran ayında bir gebeliğim oluştu fakat düşük yapmıştım.
Şimdi bu durumda ben doktordan klomen mi fermara mı isteyeyim? Bir de yumurta kalitesini artırmak için kullandığınız bir takviye oldu mu?
Oldu canım ani ağrılar çok oldu durup durup irkiliyordum eşim diyordu noluyor korkuyordu .Ayni tarihte iğneleri yapmışız canım seninde aniden kalkarken yada hapsirirken kasıklarına bıçak gibi saniyelik batmalar oldu mu ya
Bazi dr lar catlatma ignesinin hemen ardindan olsun diyo bazilarida 36 saat sonra onun sonrasindada gun asiri diyorlarİlk defa Femara kullanmıştım, 22 cm yumurta oluştu, az önce çatlatma iğnemi yaptım. İlişki nasıl olmalı, beni neler bekliyor? Tecrübeli arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var
İğne günü ilişki yok sonra 2 gün üst üste ilişki daha sonra da gün aşırı ilişki . İğnenin 12. Ve 36. Saatlerinde özellikle ilişki olsun. Zaten ağrının çok yoğun olduğu gün çatlama gerçekleşiyor ordan anlayıp ilişki yapabilirsin . Gerisi takdiri ilahiİlk defa Femara kullanmıştım, 22 cm yumurta oluştu, az önce çatlatma iğnemi yaptım. İlişki nasıl olmalı, beni neler bekliyor? Tecrübeli arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var
Çok açıklayıcı oldu teşekkürlerİğne günü ilişki yok sonra 2 gün üst üste ilişki daha sonra da gün aşırı ilişki . İğnenin 12. Ve 36. Saatlerinde özellikle ilişki olsun. Zaten ağrının çok yoğun olduğu gün çatlama gerçekleşiyor ordan anlayıp ilişki yapabilirsin . Gerisi takdiri ilahi
Rica ederimÇok açıklayıcı oldu teşekkürler
Oldu canım ani ağrılar çok oldu durup durup irkiliyordum eşim diyordu noluyor korkuyordu .