-
- Konu Sahibi YogurtSever
İmkaniniz varsa kandan baktirin derim sonuc garanti oluyor biiznillah evet bi cizgi belli oluyor ama yaniltmak istememKızlar acil bir sorum var bugün iğne vuruldugum gün dahil 13 gün 10 günden itibaren testler tertemizdi bugün ilk 5 dk beliren kıl gibi bı çizgi oldu çektim ama zor görünüyor bende ışık tutunca gördüm doğru mudur yoksa testte sıkıntı olabilir mi testin markası surelab
Asilamamiydi sizinİmkaniniz varsa kandan baktirin derim sonuc garanti oluyor biiznillah evet bi cizgi belli oluyor ama yaniltmak istemem
Hayır femara+çatlatma iğnesiAsilamamiydi sizin
Cok takiliyoruz ister istemez inşallah guzel haberlerle ama daha erken biraz daha sabirAkşama doğru predictor var elimde onu yaparım bide eşim baktı göremedi görülecek gibi değil tabi şuan testlerle kafayı yediğimi düşünüyor
Öyle yapmaya çalışıyorum bakalım ne kadar etkili olacakHaklisin aklina gelince kafani baska seylere yor
Valla canım sanki gözüküyorKızlar acil bir sorum var bugün iğne vuruldugum gün dahil 13 gün 10 günden itibaren testler tertemizdi bugün ilk 5 dk beliren kıl gibi bı çizgi oldu çektim ama zor görünüyor bende ışık tutunca gördüm doğru mudur yoksa testte sıkıntı olabilir mi testin markası surelab
Haklısın canım inşallah hepimiz muradimiza ererizCok takiliyoruz ister istemez inşallah guzel haberlerle ama daha erken biraz daha sabir
İnşallah vardır canım ben hep laboquick kullanıyordum o hiç yanıltmadı surelab nasıl bilmiyorum umarım yanlış değildir yarında test yaparım net çizgi olursa kan veririm kanda negatif görmekten korkuyorumValla canım sanki gözüküyorhadi inşallah bebek bebek vardır bence kan testi ver daha sağlıklı olur
Rabbim size de hayırlısıyla nasip etsin ve isteyen herkese bizlere deBenimim biarkadasimda ayni yillarca tedavigordu sonra yeter dedi birakti rabbim o anda verdi bende 15yildir bekliyom 2.tedavi surecim birincide ilacla dogal denedik klomen progestan olmadi yine biraktim buda igne ve asilama denedik Allahtan hayirlisi artik
Anladim canım hayırlısı o zamanİnşallah vardır canım ben hep laboquick kullanıyordum o hiç yanıltmadı surelab nasıl bilmiyorum umarım yanlış değildir yarında test yaparım net çizgi olursa kan veririm kanda negatif görmekten korkuyorum
Bncede kan verin zaten aksam yapilan testler yanıltıyor su içtikçe idrar seyredigi için ya da beklerim diyosan yarin sabah yap kaset testiAkşama doğru predictor var elimde onu yaparım bide eşim baktı göremedi görülecek gibi değil tabi şuan testlerle kafayı yediğimi düşünüyor
Yarın yaparım canım emin olayımBncede kan verin zaten aksam yapilan testler yanıltıyor su içtikçe idrar seyredigi için ya da beklerim diyosan yarin sabah yap kaset testi
İnsallah pozitifi gorursun hayirlisiyla canim paylasirsin bizimledeİnşallah vardır canım ben hep laboquick kullanıyordum o hiç yanıltmadı surelab nasıl bilmiyorum umarım yanlış değildir yarında test yaparım net çizgi olursa kan veririm kanda negatif görmekten korkuyorum
Hadi bakalım bekliyoruz canım bize de yolla hemen insallah bebis geliyorYarın yaparım canım emin olayım
CanimHaklısın canım inşallah hepimiz muradimiza ereriz
Niye olmasın canım bu günlerden sonra çıkar zaten artık. Benim testte böyleydi ip gibi ince çizgi vardı ama akşam da tekrarla inşallah vardırBen de sabah gölge çizgi gördüm ilk 5 dk da ama kuruma çizgisi %99. Zaten iğneden sonraki 13. Gün bu kadar hayalet çizgi çıkmamalı
Benimim biarkadasimda ayni yillarca tedavigordu sonra yeter dedi birakti rabbim o anda verdi bende 15yildir bekliyom 2.tedavi surecim birincide ilacla dogal denedik klomen progestan olmadi yine biraktim buda igne ve asilama denedik Allahtan hayirlisi artik
Bencede kan testi garanti imkan varsa kanda baktırın bir gün öndesiniz benden belirtileriniz var mı kasıklarim agriyir sanki adet olucak gibiKızlar acil bir sorum var bugün iğne vuruldugum gün dahil 13 gün 10 günden itibaren testler tertemizdi bugün ilk 5 dk beliren kıl gibi bı çizgi oldu çektim ama zor görünüyor bende ışık tutunca gördüm doğru mudur yoksa testte sıkıntı olabilir mi testin markası surelab