Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kasıklarımda ağrı var sanki adet sancısı gibi 5 gün var büyük ihtimal adet olacağım
Hiiii . Benim de 8 gün var adetime . İki gündür kasık ağrım var önceki gün sağ kasık dün de sol kasık ağrısı vardı geçti çok şükür bugün . Büyük ihtimal ben de adet olacam ondandır bu ağrılar

Canım çok bariz bence tebrik ederim Kaçıncı günün iğneden sonra
İgne gününü sayarsak 12 saymazsak 11.gun pazartesi günü test yaptığımda negatif kan değerim 2 çıkmıştı . Şimdi silik görünce heyecan yaptım olmaz diyordum açıkçası kaç gündür üzülüyordum şimdi birazcık umitlendim yine de erken sevinmeyeyim

İğne gününü sayma canım. 13. Günün o zamam senin süper benim aşırı silik çıktı muhtemelen restin kendi çizgisi ama senin bariz bence

Sen zaten erkenden ümidini kesmiştin bence igneden sonra bence bi 2 hafta gecmesi lazım idrarda çıkması için
Görünür bi cizgin var testte

Son düzenleme:
İğne gününü sayma canım. 13. Günün o zamam senin süper benim aşırı silik çıktı muhtemelen restin kendi çizgisi ama senin bariz bence
İnsallah senin de benim de isteyen herkesin de burda olan herkesin de vardır hep birlikte seviniriz çok heyecan yapmak istemiyorum ama bugün spor yaparken sol kasığımda ağrı oluyordu bir yumru var gibi şüphelenip test yaptım yoksa yapmayacaktim. pazartesi günü negatifi gördükten sonra adet olurum diye düşünüyordum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…