- 13 Eylül 2021
- 3.273
- 3.899
- 32
-
- Konu Sahibi YogurtSever
Kendi kuzenim tam 6 sene olmadi butun tedavileri bıraktılar artık tamam bebeğimiz olmayacak dediler 3 ay önce bebişleri dünyaya geldi biz mi sabırsız bilmiyorum adetime 6 gün var bugun kasık agrim oldu dedim bu ayda olmadı hemen hüzün çöktü moralim bozulduAynen ya en azından bi kere pozitif gorseydik o da yok bazen hiç olmicakmış gibi geliyor insana bn tüp bebeğe bile hazırladım kendimi bu tedavilerle olmicak gibi geliyor
Ne kadar kafaya takmicam desemde takıyorum ya toplum baskısı olunca daha da üzülüyor insanKendi kuzenim tam 6 sene olmadi butun tedavileri bıraktılar artık tamam bebeğimiz olmayacak dediler 3 ay önce bebişleri dünyaya geldi biz mi sabırsız bilmiyorum adetime 6 gün var bugun kasık agrim oldu dedim bu ayda olmadı hemen hüzün çöktü moralim bozuldu
Evet oyle dedi drumYani asilamadan 10 sonra mı gebelik testi vericeksiniz
Amin amin inşallah canım cümlemizeSıkmayın canınızi Rabbim en güzeli nasip edicekki zamanını bekliyor herseyin en güzeli kalbinizden geçen herşey en kısa zamanda nasip olsun insaAllah
Malesef ben de öyle hissediyorum bazenAynen ya en azından bi kere pozitif gorseydik o da yok bazen hiç olmicakmış gibi geliyor insana bn tüp bebeğe bile hazırladım kendimi bu tedavilerle olmicak gibi geliyor
Kesinlikle toplum baskısı insanı yiyor bitiriyorNe kadar kafaya takmicam desemde takıyorum ya toplum baskısı olunca daha da üzülüyor insan
Biliyosunuzki pozitif dusunmek gerek stres tek basina sorun olabiliyoMalesef ben de öyle hissediyorum bazen
Amin inşallah boyle dusunmek gerekAmin amin inşallah canım cümlemize
Zaten herkesin isi yok bizim bebisler oldumu olmadimi valla bendrn daha meraklilar cok garipKesinlikle toplum baskısı insanı yiyor bitiriyor
Zaten herkesin isi yok bizim bebisler oldumu olmadimi valla bendrn daha meraklilar cok garip
17 eylülde muaneye gittiğimde kendiliğinden çatlamıştı yumurta oyuzden iğne olmadım. Geçen ay 36 saat sonra sık sık ilişki demişti doktorumÇatlatma iğnesinden sonra kaç saat içinde ilişki önerdi doktor ?
yarin yine test yapıcam bakalım sistemimden ne zaman çıkacakDemek ki vücudundan yeni yeni tam olarak geçecek. Siliklesince atiliyor demek . Benim öyle olmuştu .
benim de yumurtam kendiliğinden çatlamıştı ama yinede bana iğneyi verdi hatta 5 gün sonra verdi. iki tane yumurtam vardi sadece biri kendiliğinden çatladı heralde o yüzden.17 eylülde muaneye gittiğimde kendiliğinden çatlamıştı yumurta oyuzden iğne olmadım. Geçen ay 36 saat sonra sık sık ilişki demişti doktorum
Hayırlısı olsun canım yaparsan bize de at bakalımyarin yine test yapıcam bakalım sistemimden ne zaman çıkacak
Öyle de işte insanın elinde değilBiliyosunuzki pozitif dusunmek gerek stres tek basina sorun olabiliyo
Kesinlikle ya millet bizden daha çok merak ediyorZaten herkesin isi yok bizim bebisler oldumu olmadimi valla bendrn daha meraklilar cok garip
Haklisin aklina gelince kafani baska seylere yorÖyle de işte insanın elinde değil
Kendi kuzenim tam 6 sene olmadi butun tedavileri bıraktılar artık tamam bebeğimiz olmayacak dediler 3 ay önce bebişleri dünyaya geldi biz mi sabırsız bilmiyorum adetime 6 gün var bugun kasık agrim oldu dedim bu ayda olmadı hemen hüzün çöktü moralim bozuldu