Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen ya en azından bi kere pozitif gorseydik o da yok bazen hiç olmicakmış gibi geliyor insana bn tüp bebeğe bile hazırladım kendimi bu tedavilerle olmicak gibi geliyor
Kendi kuzenim tam 6 sene olmadi butun tedavileri bıraktılar artık tamam bebeğimiz olmayacak dediler 3 ay önce bebişleri dünyaya geldi biz mi sabırsız bilmiyorum adetime 6 gün var bugun kasık agrim oldu dedim bu ayda olmadı hemen hüzün çöktü moralim bozuldu

Ne kadar kafaya takmicam desemde takıyorum ya toplum baskısı olunca daha da üzülüyor insan

ben b
17 eylülde muaneye gittiğimde kendiliğinden çatlamıştı yumurta oyuzden iğne olmadım. Geçen ay 36 saat sonra sık sık ilişki demişti doktorum
benim de yumurtam kendiliğinden çatlamıştı ama yinede bana iğneyi verdi hatta 5 gün sonra verdi. iki tane yumurtam vardi sadece biri kendiliğinden çatladı heralde o yüzden.

Kızlar acil bir sorum var bugün iğne vuruldugum gün dahil 13 gün 10 günden itibaren testler tertemizdi bugün ilk 5 dk beliren kıl gibi bı çizgi oldu çektim ama zor görünüyor bende ışık tutunca gördüm doğru mudur yoksa testte sıkıntı olabilir mi testin markası surelab

Eklentiler

• IMG_20210922_063848.jpg
    125,8 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20210922_063610.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 51
Benimim biarkadasimda ayni yillarca tedavigordu sonra yeter dedi birakti rabbim o anda verdi bende 15yildir bekliyom 2.tedavi surecim birincide ilacla dogal denedik klomen progestan olmadi yine biraktim buda igne ve asilama denedik Allahtan hayirlisi artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…