Aşılama Eylül de çatlatma iğnesi olanlar buyrun birlikte bekleyip güzel haberler verelimm💖

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aynen ya en azından bi kere pozitif gorseydik o da yok bazen hiç olmicakmış gibi geliyor insana bn tüp bebeğe bile hazırladım kendimi bu tedavilerle olmicak gibi geliyor
Kendi kuzenim tam 6 sene olmadi butun tedavileri bıraktılar artık tamam bebeğimiz olmayacak dediler 3 ay önce bebişleri dünyaya geldi biz mi sabırsız bilmiyorum adetime 6 gün var bugun kasık agrim oldu dedim bu ayda olmadı hemen hüzün çöktü moralim bozuldu

Kendi kuzenim tam 6 sene olmadi butun tedavileri bıraktılar artık tamam bebeğimiz olmayacak dediler 3 ay önce bebişleri dünyaya geldi biz mi sabırsız bilmiyorum adetime 6 gün var bugun kasık agrim oldu dedim bu ayda olmadı hemen hüzün çöktü moralim bozuldu
Ne kadar kafaya takmicam desemde takıyorum ya toplum baskısı olunca daha da üzülüyor insan

ben b
17 eylülde muaneye gittiğimde kendiliğinden çatlamıştı yumurta oyuzden iğne olmadım. Geçen ay 36 saat sonra sık sık ilişki demişti doktorum
benim de yumurtam kendiliğinden çatlamıştı ama yinede bana iğneyi verdi hatta 5 gün sonra verdi. iki tane yumurtam vardi sadece biri kendiliğinden çatladı heralde o yüzden.

Kızlar acil bir sorum var bugün iğne vuruldugum gün dahil 13 gün 10 günden itibaren testler tertemizdi bugün ilk 5 dk beliren kıl gibi bı çizgi oldu çektim ama zor görünüyor bende ışık tutunca gördüm doğru mudur yoksa testte sıkıntı olabilir mi testin markası surelab

Eklentiler

• IMG_20210922_063848.jpg
    IMG_20210922_063848.jpg
    125,8 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_20210922_063610.jpg
    IMG_20210922_063610.jpg
    86,2 KB · Görüntüleme: 51
Benimim biarkadasimda ayni yillarca tedavigordu sonra yeter dedi birakti rabbim o anda verdi bende 15yildir bekliyom 2.tedavi surecim birincide ilacla dogal denedik klomen progestan olmadi yine biraktim buda igne ve asilama denedik Allahtan hayirlisi artik

X