- 13 Eylül 2021
- 3.273
- 3.899
- 32
-
- Konu Sahibi YogurtSever
Ne kadar güzel sabırla bekliyorsunuz bizimkiler nazlı olucak biraz galiba diyorum bende hepUmutsuzluk yok kizlar ben 15yildir bekliyorum bi oglum var oglum hic tedavisiz oldu 2.bizi ugrastiriyo ama yılımak yok yola devam Rabbim hepimize nasip etsin insallah
Evet hemde nasil nazNe kadar güzel sabırla bekliyorsunuz bizimkiler nazlı olucak biraz galiba diyorum bende hep
Sana fitili kac gün kullanacağın soylendi mi bana bi kutu vermiş gunde 3 tane kullanınca anca 10 gün yeter bna 15 gun sonra doktora gideceğim için bilemedim bi kutu daha alsam mı progesteronMerhaba hanimlar benimde asilamanin 6.günü dun acayip kasik agrim vardi resmenyatirdi beni ilk gunden beri vardi dunku bi acayipti bugunde araara hafif seyirde bende sabah aksam fitil hakkimizda hayirlisi artik benimde cok uzunsurmefi 3dk da bitti sadece aleti takarken hissediyosunuz gerisini anlamadim bile yarimsaat yattim daha sonra eve geldik o kadar
Bizim aşılama oldugu için doktor yazdı yumurtlama döneminde rahmi gebeliğe hazırlıyormuş bebegin rahme tutunmasını sağlıyormuş düşük riski olanlara veriliyormuş tüp bebek yapanlara veriliyormuş aşılama da veriyolar yanlış bilmiyorsam böyle
İnsaAllah faydasini görürsünüz birdaha gerek kalmaz kullanmayaBnm ki bu sağlık ocağida yazıyormuş
Sabah 1 akşam 2 fitil
InsallahİnsaAllah faydasini görürsünüz birdaha gerek kalmaz kullanmaya
10.gun kanver dedi bana drum canim haftasonuna denk geliyo artik haftaici yaptiririm nasip adet olmazsam.Drun ozelse veya numarasi varsa arayip soristersen canim yanlis bilgi vermek istememSana fitili kac gün kullanacağın soylendi mi bana bi kutu vermiş gunde 3 tane kullanınca anca 10 gün yeter bna 15 gun sonra doktora gideceğim için bilemedim bi kutu daha alsam mı progesteron
İnşallahInsallahhepimiz olumlu sonuçlar alırız teşekkürler
Bnm ki bu sağlık ocağida yazıyormuş
Sabah 1 akşam 2 fitil
Yok devlete gidiyorum ya10.gun kanver dedi bana drum canim haftasonuna denk geliyo artik haftaici yaptiririm nasip adet olmazsam.Drun ozelse veya numarasi varsa arayip soristersen canim yanlis bilgi vermek istemem
Yani asilamadan 10 sonra mı gebelik testi vericeksiniz10.gun kanver dedi bana drum canim haftasonuna denk geliyo artik haftaici yaptiririm nasip adet olmazsam.Drun ozelse veya numarasi varsa arayip soristersen canim yanlis bilgi vermek istemem
İnsallah pozitife döner canım inşallahsenin daha erkenki, bir de iğne gününü de saymışsın. Sen sıkma canını 10.günden sonra pozitife dönüyor genel olarak
Demek ki vücudundan yeni yeni tam olarak geçecek. Siliklesince atiliyor demek . Benim öyle olmuştu .sistemimde bu kadar uzun kalması sinir bozucu, iğneden sonra 11.günüm bügün
Yine çok şükür siz de bir tane var , biz de hiç yok . Allah hepimize nasip etsin inşallah . Hiç olmamış hiç gebelik bile olmayınca insan umutsuz oluyor . Bir kez bile gebelik oluşsa derim ki en azından hamile kalabiliyorum o da yok işteUmutsuzluk yok kizlar ben 15yildir bekliyorum bi oglum var oglum hic tedavisiz oldu 2.bizi ugrastiriyo ama yılımak yok yola devam Rabbim hepimize nasip etsin insallah
Sıkmayın canınızi Rabbim en güzeli nasip edicekki zamanını bekliyor herseyin en güzeli kalbinizden geçen herşey en kısa zamanda nasip olsun insaAllahYine çok şükür siz de bir tane var , biz de hiç yok . Allah hepimize nasip etsin inşallah . Hiç olmamış hiç gebelik bile olmayınca insan umutsuz oluyor . Bir kez bile gebelik oluşsa derim ki en azından hamile kalabiliyorum o da yok işte
Aynen ya en azından bi kere pozitif gorseydik o da yok bazen hiç olmicakmış gibi geliyor insana bn tüp bebeğe bile hazırladım kendimi bu tedavilerle olmicak gibi geliyorYine çok şükür siz de bir tane var , biz de hiç yok . Allah hepimize nasip etsin inşallah . Hiç olmamış hiç gebelik bile olmayınca insan umutsuz oluyor . Bir kez bile gebelik oluşsa derim ki en azından hamile kalabiliyorum o da yok işte
Çatlatma iğnesinden sonra kaç saat içinde ilişki önerdi doktor ?Bende 2. Ayıma femarayla başladım doktor 17 Eylül de gel catlatma ignesi yapalim dedi bu ay herkes icin güzel ay olureylül şansı diyelim