- 13 Eylül 2021
- 3.273
- 3.899
- 32
- Konu Sahibi YogurtSever
Sabah kalktım test yapayım diye 12 gün olmuş evde gerçektende test yokmuş kaldım öyleCok takiliyoruz ister istemez inşallah guzel haberlerle ama daha erken biraz daha sabir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah kalktım test yapayım diye 12 gün olmuş evde gerçektende test yokmuş kaldım öyleCok takiliyoruz ister istemez inşallah guzel haberlerle ama daha erken biraz daha sabir
Yaaa hadi inşallah bebek haberidir bu ayrılar adet ağrısı gibi miKızlar gülmeyin ama sabah afedersiniz kötü bir bulantı geldi kustum ben kolay kolay kusmam ve korkarım bundan midemi mi usuttum acaba ama karnım falan agrimiyo sadece sağ kasigim agriyo devamlı ya bu belirtiler boşa ciksrsa psikologa giderim bı kafa gidiyo galiba
Benim dünden beri göğüs hassaiyetim sağ kasık ağrım var sol kasigima da iğneler batıyor gibi his var ama adet belirtiside olabilir bunlar test yapıyor musun pekiBencede kan testi garanti imkan varsa kanda baktırın bir gün öndesiniz benden belirtileriniz var mı kasıklarim agriyir sanki adet olucak gibi
Geçen aylarda da kasık ağrım oldu ama bu daha güçlü gibi daha fazla agriyo sürekli olmuyor bide dün uzanırken rahmimde değişik bı kasılma vardı ama adet sancısı gibi değildi anlam veremedim hayırlısı neyse o olsun hepimizin hakkındaYaaa hadi inşallah bebek haberidir bu ayrılar adet ağrısı gibi mi
Acsan kos bi hastahaneyeSabah kalktım test yapayım diye 12 gün olmuş evde gerçektende test yokmuş kaldım öyle
Benimde sag kasigim inşallah guzel haberlerleYaaa hadi inşallah bebek haberidir bu ayrılar adet ağrısı gibi mi
Geçen aylarda da kasık ağrım oldu ama bu daha güçlü gibi daha fazla agriyo sürekli olmuyor bide dün uzanırken rahmimde değişik bı kasılma vardı ama adet sancısı gibi değildi anlam veremedim hayırlısı neyse o olsun hepimizin hakkında
Senin aşılama persembe günü mü olmuştuBeNimde oyle ama adet agrisi gibi degil hayirlisi artik
Adete 5 gün var . 1 gün geciksin diye bekliyordum merakima yenilip bu sabah yapicaktim ama evde test yokmuşBenim dünden beri göğüs hassaiyetim sağ kasık ağrım var sol kasigima da iğneler batıyor gibi his var ama adet belirtiside olabilir bunlar test yapıyor musun peki
Sanki bu bendekiler adet belirtisi gibi geliyorAdete 5 gün var . 1 gün geciksin diye bekliyordum merakima yenilip bu sabah yapicaktim ama evde test yokmuş
Bu aksam eczaneden test alayım sabah yapsam 11 eylülde iğne oldum 12 gun oluyor igne dahil etkisi devam ediyorsa .Acsan kos bi hastahaneye
Sabah test siparişlerim geldi yakınım da olsan koşa koşa getirirdim bu arada elimde hem predictor hemde laboquick kaset test var 3 saattir de sıvı almadım hangisini yapımAdete 5 gün var . 1 gün geciksin diye bekliyordum merakima yenilip bu sabah yapicaktim ama evde test yokmuş
Bende 10 Eylül'de olmuştum canım benim etki 10 gün bitmisti seninkide geçmiştir benceBu aksam eczaneden test alayım sabah yapsam 11 eylülde iğne oldum 12 gun oluyor igne dahil etkisi devam ediyorsa .
Ahhh keşkee ... eşime desem alalım diye o kızıyor sürekli çok erken yapıyorsun bekle diye Bence siz yarın sabah yapın testi ne kadar var adeteSabah test siparişlerim geldi yakınım da olsan koşa koşa getirirdim bu arada elimde hem predictor hemde laboquick kaset test var 3 saattir de sıvı almadım hangisini yapım
Evett negatif sonuclar aldığım bi ay dolabı bosaltmistim temizlik yapacağım diye harika terapiEvet kızlar predictor yaptım ve negatif alçak surelab duygularımla oynadı ama mide bulantısı kusma neden var anlamadım usuttum mu ne yaptım şimdi gidip temizlik yapacam acısı böyle çıkar
3 gün var bata. Benim eşimde aynı kafayı bozdun artık bırak şunları deyip duruyo ama bırakır mıyız tabiki hayırAhhh keşkee ... eşime desem alalım diye o kızıyor sürekli çok erken yapıyorsun bekle diye Bence siz yarın sabah yapın testi ne kadar var adete
Gittim comfort days erken gebelik testi aldım 5 dk sonra böyle oldu ama bu erken gebeliklerde de çizgi çıkıyor yanıltıcı oluyor. Fotoda belli olsun diye filtre yaptım. Ama iğneden sonraki 13. Gün ve erken gebelik testi. Çok silik ona göre. Orijinal hallerini de koyuyorum.Niye olmasın canım bu günlerden sonra çıkar zaten artık. Benim testte böyleydi ip gibi ince çizgi vardı ama akşam da tekrarla inşallah vardır
Aslaaaa3 gün var bata. Benim eşimde aynı kafayı bozdun artık bırak şunları deyip duruyo ama bırakır mıyız tabiki hayır
Dedigim gibi kan testi daha guvenliBu aksam eczaneden test alayım sabah yapsam 11 eylülde iğne oldum 12 gun oluyor igne dahil etkisi devam ediyorsa .