- 12 Mayıs 2022
- 89
- 134
- 13
- 37
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
- #1.461
Benim de 3. Gün embriyo canım transfer pazartesi günü neler tavsiye edersin? Tutması için neler yemeliyim?Benim 3. Gün embriyosuydu 9. Gün kanda çıktı, bugün 12. Gün.Çok şükür tuttu, Allah sağlık versin miniğime
Evet canımDondurulmuşmuydu?
Benımde taze bugun 5.gün çatlatma iğresının 11.günü dünkinden daha koyu cıktı testim korkuyorum yarın da yapmayaEvet canım
Ha anladım yok cnm benim iki adet bekletildi Allahım inşallah sana da nasıp eder gönlünü ferah tut bol bol dua et gerçekten geceyi sabahladıgımı biliyorum dua ede ede Allahım kimsenin emeğini boşa götür meşin seninde duamda hepiniz varsınızBenımde taze bugun 5.gün çatlatma iğresının 11.günü dünkinden daha koyu cıktı testim korkuyorum yarın da yapmaya
Ediyorum canım inşallah bizede nasip olurHa anladım yok cnm benim iki adet bekletildi Allahım inşallah sana da nasıp eder gönlünü ferah tut bol bol dua et gerçekten geceyi sabahladıgımı biliyorum dua ede ede Allahım kimsenin emeğini boşa götür meşin seninde duamda hepiniz varsınız
Benim 5 ci gün dü yine yaptıklarımı anlatımBenim de 3. Gün embriyo canım transfer pazartesi günü neler tavsiye edersin? Tutması için neler yemeliyim?
Kız transfer günü gelmek bilmedi test günü hiç geçmez sanırımGüzel haberlerini olanlar yok mu bakalım
Maşallah çok sukur saglıkla ilerlesın inşallahBenim 3. Gün embriyosuydu 9. Gün kanda çıktı, bugün 12. Gün.Çok şükür tuttu, Allah sağlık versin miniğime
Rabbim nasip ederse paylaşırım inşaAllahBenim 5 ci gün dü yine yaptıklarımı anlatımilk üç gün dikkat et canım evde 15 dakika yürüyüş yap kan dolaşımı için beslenme olarak avokado badem ceviz kabız olmamak için kayısı kabak çekirdeği yoğurt meyve bol bol su iç stres yapma ve belirti aramamaya çalış inşallah bebişin sana sıkı sıkı tutunur o haberi burda paylaşırsın
Kuzum ben tedavimi evime 26 saat uzaklıkta oldum, misafirdim hep dışardan yedik.Olacağı varsa oluyor benceBenim de 3. Gün embriyo canım transfer pazartesi günü neler tavsiye edersin? Tutması için neler yemeliyim?
AminnMaşallah çok sukur saglıkla ilerlesın inşallahbenmde pazartesı test günüm inşallah bende güzel haber verebılırım
İnşallah bekliyorum cnm Allahım o mutluluğu hepinize nasip etsinHadi ayağınızı sürüyün bizde gelelim hamile kalalım da inşallah gruba
Amin amin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbimİnşallah bekliyorum cnm Allahım o mutluluğu hepinize nasip etsin
Transfer yaptnz mi bide sonuç ne zaman sizinHadi ayağınızı sürüyün bizde gelelim hamile kalalım da inşallah gruba
Canım ya sence benım test pozitif midir çift cizgi cıktı 6.gün transfer günüde dahil 5.gün embrıyosu senın ne zmn cıkmıstı pozitif oldugu ıcım ıcıme sığmıyor kan vermek istiyorumTransfer yaptnz mi bide sonuç ne zaman sizin
Taze. Transferin dondurulmusmu caanim seninCanım ya sence benım test pozitif midir çift cizgi cıktı 6.gün transfer günüde dahil 5.gün embrıyosu senın ne zmn cıkmıstı pozitif oldugu ıcım ıcıme sığmıyor kan vermek istiyorum
Taze canım catlatma iğnemide 13eylülde vurulmuştumTaze. Transferin dondurulmusmu caanim senin
Onun etkisi sürebiliyor canım da o yuzden sordum transfer günü hariç 8. Gün tekrar bak benceTaze canım catlatma iğnemide 13eylülde vurulmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?