- 23 Nisan 2021
- 687
- 730
- 53
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
- #1.441
Cokkk sukur canim benim esqs yolk sac,gerisi olucak insaAllah 2 haftaya.Zaman gecmiyor,ben de 26-si.Cok korkuyorum belirtim yok deye.birde bende rahimde gevseme oluyor,bilmem neden.Bu zamanda buyumezki daha kucukCanım henüz 5 haftalık kese gördü bide neydi o kesenin dışında görünen bişi göründü sac yolk mu öyle bişi 2 hafta sonra kalp atışı dedi Allah'ıma şükür
Kullanılıyor kuzum .. benim ödem oluyor bildiğin şişiyor yapılan yer ama alışıyorsun ona daKızlar bu prolutex iğne yaparken hiç acı vs bişe yok 2sat sonra iğne yeri acıyor daha önceki tedavimde vermemişti doktorum kaldı 5 iğne nasıl dayanacagim diye düşünmeye başladım dünkü iğne yerlerinin ağrısına eğilirken bile ağrıyor birde kızardı dün yaptığımın yeri sizlerinde ağrısı oluyor muydu transfer sonrası kullananlar varmı inşallah transfer sonrası kullanmam gerekmez böyle bir ağrı yok
Bende de aynı ilk yaptığım iğnenin yeri bugün indi hafif kızarık geçmese aricaktim Dr kolanyali pamuk işe yaradı biraz teşekkür ederim canımKullanılıyor kuzum .. benim ödem oluyor bildiğin şişiyor yapılan yer ama alışıyorsun ona da
Ayy inşallahKızlar 5.günüm agzımda metal tat var baya kötü.. test yaptım aşırı silik cizgiİnşallah benimledir onu görmek bile etkiliyor mutlu oluyorum….
Sağol canım Allah razı olsuncanımm surecın hayırlı olsun,
ılacları bulmakta zorlandın mı nerde oturyyorsun acaba?
Çok şükür canım, ilaç konusu beni korkutuyor ama Rabb'im büyüktürSağol canım Allah razı olsunİstanbul/ Bahçelievler de oturuyorum ücretli olanları tüp bebek merkezine yakın eczaneden aldım diğerlerini de aile hekimine yazdırıp aldım estrofem de biraz zorlandım ama çok şükür onu da eczane geze geze buldum
Ne kadar var testezaman geçmiyor
Çokmuş inşallah pozitif olurdaha 2 gün oldu
Ben transfer oldum canm ama yapmsdım henüz pazartesıyı beklıcem teste cesaretım yok malesef ya15 eylulde transfer olup test yapan oldumu acaba bugun 8.gun merak ediyorum cesarete ihtiyacim var sanki
çok teşekkür ederim inşallah canımÇokmuş inşallah pozitif olur
Ben 6 cı gün erken gebelik testi yaptım ve çift çizgi çıkmıştı 5 gün embriyosudu benimde5.gun embriyosu ayy yapan varmi bende merak ediyorum
Benim 3. Gün embriyosuydu 9. Gün kanda çıktı, bugün 12. Gün.Çok şükür tuttu, Allah sağlık versin miniğimeBen 6 cı gün erken gebelik testi yaptım ve çift çizgi çıkmıştı 5 gün embriyosudu benimde
Amin inşallah sağlıkla gelsin inşallahBenim 3. Gün embriyosuydu 9. Gün kanda çıktı, bugün 12. Gün.Çok şükür tuttu, Allah sağlık versin miniğime
Amminnn inşallahhAmin inşallah sağlıkla gelsin inşallah
Dondurulmuşmuydu?Ben 6 cı gün erken gebelik testi yaptım ve çift çizgi çıkmıştı 5 gün embriyosudu benimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?