- 24 Temmuz 2022
- 835
- 1.213
- 28
- 32
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
- #1.061
Yok kuzum 2016 da yaptırdığım tüpte üçüz olmuştu ama rahim ağzı yetmezliği sebebi ile 20 haftalık erken doğumla kaybettim. Şimdi geçen ay tüp tedavisi gördük embriyolarım donduruldu bu ayki reglimle transfer olacak nasipseAaaa senin ucuzmu kuzum
Kuzum benim Allah razı olsun canımHiç vesveseye kapılma cnm içini ferah tut pozitif olacak inş sonucundabol bol dua edelim tüm hamilelikler hayırlısıyla devam etsin bebişleri sağlıkla kucaklamayı nasip etsin rabbim Bak ne güzel sıra sıra herkesten bir sürü pozitif haberler geliyor hep böyle devam etsin inş
Evet benim de dondurulmuş 5 gün çift embriyosu transfer hani hep uzan dediğim 5.10 dakka yürüyordum kan dolaşımı için cnmInş canimmm aynen bol su diyolar.dun oldu benimde transferim uzanmaktan yoruldum biraz oturuyorum filan yani yemegimi bile esim onume getiriyo diyorum bu seferde cok mu hareketsiz kaliyorum diyebu arada 5. Gun ve dondurulmuydu canim seninkide?
9. Gün 281 çıkmış kuzum o zaman baktım şimdi teste . Senin kaçıncı gününde 400 ?Kaç çıkmıştı kuzum senin
Ay ne bileyim insan tedirgin oluyor inş bu topikte hepimizin yüzü Güler
İnşallah canım benim amin aminKuzum benim Allah razı olsun canımO kadar ihtiyacım varmış ki buna anlatamam inşallah hepimize uğurlu gelir bu post .Dilerim hiç bir anne evlatla sınanmasın
Amin inşallah darısı hepinizin başına inşallah duam hepinizleÇok sevindim canım benim maşallah maşallahRabbim sağlıkla huzurla kucaklamayı nasip etsin inş kuzum
10.gün kuzum9. Gün 281 çıkmış kuzum o zaman baktım şimdi teste . Senin kaçıncı gününde 400 ?
Ah be cnm allah şifalar versin inş bir an önce geçerAy kuzum yok ya sabret diyor başka da bir şey demiyor deli ediyor beni
Ben prodoctor ile daily comfort aldım gayet memnunum canım çok hassaslarKızlar hangi gebelik testlerini kullanıyorsunuz ben en son tüp bebek denememde almıştım 5 yıl önce eczaneden kullandığınız markaları yazabilir misiniz?Birde Trendyol dan mi aldınız testleri öyle daha uyguna geliyor sanırım biraz baktım da marka olarak hangisini tavsiye edersiniz?
Amin Allah razı olsun cnm inşallahAmin inşallah darısı hepinizin başına inşallah duam hepinizle
Yani bak hcg değerleri artışları yakın cnm , ki benim üçüzdü düşün10.gün kuzum
Ay inş ikisi de sağlıkla tutmuştur canım yaYani bak hcg değerleri artışları yakın cnm , ki benim üçüzdü düşün
Canım senin sonuçlar çıktı mı9. Gün 281 çıkmış kuzum o zaman baktım şimdi teste . Senin kaçıncı gününde 400 ?
Evett ara ara da kalkmak lazim bu biraz sorunsal kimisi hic gerek yok uzanmaya diyo ama insan hassas davranmak istiyo olur ya diye..Evet benim de dondurulmuş 5 gün çift embriyosu transfer hani hep uzan dediğim 5.10 dakka yürüyordum kan dolaşımı için cnm
Anladım canım teşekkür ederimBen prodoctor ile daily comfort aldım gayet memnunum canım çok hassaslar
İnş canım benim amin rabbim gönlüne göre nasip etsinAy inş ikisi de sağlıkla tutmuştur canım ya
Kuzum benim embriyolardan önümüzdeki hafta çıkacakmış sonuç , ben de geciktiriciyi 20 sine kadar içip bırakıcam işte regl olduğum gibi de hemen hastaneye gidicem reglinin 2. Günü nasipse . Sende dondurulmuşlarla transfer olmuştun dimi ? Reglinin 1. Gününden itibaren tam kaçıncı günü koyulmuştu embriyolar ?Canım senin sonuçlar çıktı mı
Hadi gözün aydın, tebrik ederim çok sevindimHamileyim kızlar hamileyim
Ezanlar vakti çok sağlıklı çok kaliteli haberleri gelsin inşallah kuzum benimKuzum benim embriyolardan önümüzdeki hafta çıkacakmış sonuç , ben de geciktiriciyi 20 sine kadar içip bırakıcam işte regl olduğum gibi de hemen hastaneye gidicem reglinin 2. Günü nasipse . Sende dondurulmuşlarla transfer olmuştun dimi ? Reglinin 1. Gününden itibaren tam kaçıncı günü koyulmuştu embriyolar ?
Yaaa maaşallahh, anlat bakalım kaçıncı gün embriyosu, tek mi çift mi, kaçıncı gün ve değer kaç?Hamileyim kızlar hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?