Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Aaaa senin ucuzmu kuzum
Yok kuzum 2016 da yaptırdığım tüpte üçüz olmuştu ama rahim ağzı yetmezliği sebebi ile 20 haftalık erken doğumla kaybettim. Şimdi geçen ay tüp tedavisi gördük embriyolarım donduruldu bu ayki reglimle transfer olacak nasipse

Kuzum benim Allah razı olsun canım O kadar ihtiyacım varmış ki buna anlatamam inşallah hepimize uğurlu gelir bu post .Dilerim hiç bir anne evlatla sınanmasın

Inş canimmm aynen bol su diyolar.dun oldu benimde transferim uzanmaktan yoruldum biraz oturuyorum filan yani yemegimi bile esim onume getiriyo diyorum bu seferde cok mu hareketsiz kaliyorum diye bu arada 5. Gun ve dondurulmuydu canim seninkide?
Evet benim de dondurulmuş 5 gün çift embriyosu transfer hani hep uzan dediğim 5.10 dakka yürüyordum kan dolaşımı için cnm

Kuzum benim Allah razı olsun canım O kadar ihtiyacım varmış ki buna anlatamam inşallah hepimize uğurlu gelir bu post .Dilerim hiç bir anne evlatla sınanmasın
İnşallah canım benim amin amin senden de herkesten de Allah razı olsun birbirimize ne güzel manevi destek oluyoruz İnanmak başarmanın yarısıymış ilk önce inanıcaz sonra başarıcaz inş Allah’ın izniyle

Ben prodoctor ile daily comfort aldım gayet memnunum canım çok hassaslar

Canım senin sonuçlar çıktı mı
Kuzum benim embriyolardan önümüzdeki hafta çıkacakmış sonuç , ben de geciktiriciyi 20 sine kadar içip bırakıcam işte regl olduğum gibi de hemen hastaneye gidicem reglinin 2. Günü nasipse . Sende dondurulmuşlarla transfer olmuştun dimi ? Reglinin 1. Gününden itibaren tam kaçıncı günü koyulmuştu embriyolar ?

Ezanlar vakti çok sağlıklı çok kaliteli haberleri gelsin inşallah kuzum benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…