- 28 Eylül 2021
- 693
- 600
- 53
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Kuzum her markanın beta hcg algılaması farklı ona takılmaKızlar iki farklı erken gebelik birinci evet bende var diyorum ama sanki bugün yaptığım daha silik yada yok gibi değil mi
Çok Amin kuzum benim fire vermeden hepimiz hayırlı sağlıklı pozitifleri görelim inşallah YarabbimAyyy inşallah öyledir darısı senin başına inşallah burdaki herkes pozitifle gelir yazar
İnşallah canım benim yaKuzum test markasından kaynaklı muhtemelen.Bazı testler dana net gösterirken bazıları çok silik çıkartıyor.Yine çok su içmek de fark eder. Hiç bunun stresine girme kan testinde çok net pozitif göreceğiz inşallah
Pozitifleri yazıp yazıp geçcez buradan inşallah sonra bebek hamilelik postuEvet kuzum ya ben de dün aldım testleri erken alsam mı diye düşündüm sonra vazgeçtim ama alsaydın çok iyi olurdu sankiPazar günü 8.gün oluyor ilk testi o zaman deniyim en iyisi
İnşaallah CanımmPozitifleri yazıp yazıp geçcez buradan inşallah sonra bebek hamilelik postuinşallah
Ayy evet burada daha net çıkmışBen farkını bilmiyorum açıkçası buradakiler erken gebelik testi yapmış daha çok. Adetten önce olan sonuç verenden almış eşim. Ayrıca sabah yapılması fark ediyormuş baya. Bundan sonra kan sonuçları takip ederim artık. Allahim cani gönülden istiyorum inşallah pozitif sonuçlar alırsınSabah yaptığım
Eki Görüntüle 3130203
Canım ne yaptın kan verdin mi5.gün çıkar kuzum en erken transfer gününü saymadan
Verdim kuzum daha almadım sonucuCanım ne yaptın kan verdin mi
Çok güzel bi sonuçta senden gelecek inş kuzumVerdim kuzum daha almadım sonucu
Ben de heyecanlandım sizin içinVerdim kuzum daha almadım sonucu
Canımm güzel haberler alıyoruz hep maşallah darısı başımıza kuzumKızlar ne yapıyorsunuz? Ben çok çok iyiyim çünkü buralar hamiş dolmuş tüm yorumların hepsini okudum inanırmısınız gözlerim dolduRabbim tüm pozitifi gören arkadaşlarımın bebişlerini sağlıkla kucaklamayı nasip etsin Çok mutlu oldum hepinizi tebrik ediyorum
Çok güzel geçsin inşallah canım benim dualarım seninleBende birazdan 5. Gun dondurulmus 2 embriyo transferim olacak dualarinizi bekliyorum inş hepimiz pozitif sonuc alalim
İnş kuzum aminÇok güzel bi sonuçta senden gelecek inş kuzum
Amin canım Allah razı olsunBen de heyecanlandım sizin içininşallah güzel sonuç alırsınız
Yok kuzum çıkınca yazıcam inş
TmmYok kuzum çıkınca yazıcam inş
Yok bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?