Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar herkese hayırlı akşamlar Perşembe opu(yumurta toplama) var bana dua edermisiniz korkuyorum sanırım üstüme hüzün çöktü🥹
Canım benim ❤️ Rabbim yardımcın olsun kaliteli bol bol yumurtaların olsun inşallah 💕 Opudan 1 gün önce katı beslenme ben kayısı ve erik suyu kaynatmıştım.Gece yatmadan yarım bardak içtim ertesi gün Opudan çıkınca da akşam 0.5 lt içtim hiç gaz sancım olmadı.Bir de boll su iç kuzum en az 3 lt içtim ben çok şükür kolay atlattım gaz sancısı olmadı hiç.Rabbim seninde yardımcın olsun inşallah 💕

Ay inşallah güzel haberler geliriz gerçekten bakalım ben diyorum ki cuma günü 7 kan vereyim eğer perşembe günü hafifde olsa çift çizgi çıksa 🫣
inşallah canım benim ❤️ Zaten cuma kan verirsen muhakkak orada da çıkar diye düşünüyorum.Ama yapabilirsen kanı cumartesi versen olmaz mı daha garanti olur sanki ☺️

Canım benim ❤️ Rabbim yardımcın olsun kaliteli bol bol yumurtaların olsun inşallah 💕 Opudan 1 gün önce katı beslenme ben kayısı ve erik suyu kaynatmıştım.Gece yatmadan yarım bardak içtim ertesi gün Opudan çıkınca da akşam 0.5 lt içtim hiç gaz sancım olmadı.Bir de boll su iç kuzum en az 3 lt içtim ben çok şükür kolay atlattım gaz sancısı olmadı hiç.Rabbim seninde yardımcın olsun inşallah 💕
Kayısı suyu yapıcam inşallah canım tatilden bügün döndük katı beslendim hep ve coook su ıcıyorum en az 3lt🥰

Ay inşallah inşallah teyzesi ❣️❣️Ağlıyorum şu an yaa mesajlarınıza çok duygulandım 🥲🥲

Sağ ol canım benimmm❣️ Aminn rabbim emeklerimizin, ettiğimiz duaların en güzel şekilde karşılığını versin inşallaaah 🤲🏼♥️
Ay ay tam hamiş olmuşsun sen duygulanmalar falan , yerim seni kuzum ya 😍 ❤️

Back