- Konu Sahibi waitingformymiracle
Canım benimİnşallah Allah sana gönlünce verir sen burda herkes ne kadar umud mutluluk veriyorsan bizde sana çift çizgi görünce veririz inşallah![]()
![Pleading face :pleading_face: 🥺](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f97a.png)
![Red heart :heart: ❤️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/2764.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimİnşallah Allah sana gönlünce verir sen burda herkes ne kadar umud mutluluk veriyorsan bizde sana çift çizgi görünce veririz inşallah![]()
Korkulacak hiç birşey yok cnm İnanlı gönlünü ferah tut inşallah hayırlı bir şekilde geçerKızlar herkese hayırlı akşamlar Perşembe opu(yumurta toplama) var bana dua edermisiniz korkuyorum sanırım üstüme hüzün çöktü![]()
Canım benimKızlar herkese hayırlı akşamlar Perşembe opu(yumurta toplama) var bana dua edermisiniz korkuyorum sanırım üstüme hüzün çöktü![]()
Ay inşallah güzel haberler geliriz gerçekten bakalım ben diyorum ki cuma günü 7 kan vereyim eğer perşembe günü hafifde olsa çift çizgi çıksaAramızda 1 gün var![]()
inşallah canım benimAy inşallah güzel haberler geliriz gerçekten bakalım ben diyorum ki cuma günü 7 kan vereyim eğer perşembe günü hafifde olsa çift çizgi çıksa![]()
Cumartesi özel mi sadece oluyor hiç bilmiyorum devlet çok uzak özel yine taksi ile 20dk falaninşallah canım benimZaten cuma kan verirsen muhakkak orada da çıkar diye düşünüyorum.Ama yapabilirsen kanı cumartesi versen olmaz mı daha garanti olur sanki
![]()
İnşallah canımm hepımız artık annenolalım çiftçizgiler görelimKorkulacak hiç birşey yok cnm İnanlı gönlünü ferah tut inşallah hayırlı bir şekilde geçer![]()
Kayısı suyu yapıcam inşallah canım tatilden bügün döndük katı beslendim hep ve coook su ıcıyorum en az 3ltCanım benimRabbim yardımcın olsun kaliteli bol bol yumurtaların olsun inşallah
Opudan 1 gün önce katı beslenme ben kayısı ve erik suyu kaynatmıştım.Gece yatmadan yarım bardak içtim ertesi gün Opudan çıkınca da akşam 0.5 lt içtim hiç gaz sancım olmadı.Bir de boll su iç kuzum en az 3 lt içtim ben çok şükür kolay atlattım gaz sancısı olmadı hiç.Rabbim seninde yardımcın olsun inşallah
![]()
Anladım kuzum bulunduğun yere göre şansa bırakma öyleyse canım senin için nasıl uygunsaCumartesi özel mi sadece oluyor hiç bilmiyorum devlet çok uzak özel yine taksi ile 20dk falan
HarikasınKayısı suyu yapıcam inşallah canım tatilden bügün döndük katı beslendim hep ve coook su ıcıyorum en az 3lt![]()
Valla dün erken gebelik testi yaptım çift çizgi gördümİnşallah canımm hepımız artık annenolalım çiftçizgiler görelim![]()
Senin test günün ne zmnCanım benimAllah razı olsun
![]()
Off canmm okurken bile tuhaf oldumValla dün erken gebelik testi yaptım çift çizgi gördümama yinede korkuyorum kan vermiyene kadar içim rahatlamaz
![]()
İnşallah balım sen naptın?HarikasınBol bol dua et canım inşallah çok güzel geçecek
![]()
Amin inşallah burda o umudla bekleyen tüm herkesin bebişi sıkı sıkı tutunur bizleri deOff canmm okurken bile tuhaf olduminşallah senınle olsun bebeşşinn
![]()
Bant kulanıyorum en başından beri. Estrofem Günde üçtü, 2x2 ye çıkardı doktorum.Bant iste doktorundan canım onu yaoistir o çok hızlı kalinlastiriryormus kaç kişiden okudum bide estrofemi kaç içiyorsun
Hçok güzel bir haber. Tebrik ederim.Kızlaaar geldi sonuçpozitif
![]()
Ay ay tam hamiş olmuşsun sen duygulanmalar falan , yerim seni kuzum yaAy inşallah inşallah teyzesiAğlıyorum şu an yaa mesajlarınıza çok duygulandım
Sağ ol canım benimmmAminn rabbim emeklerimizin, ettiğimiz duaların en güzel şekilde karşılığını versin inşallaaah
![]()