- 2 Kasım 2020
- 306
- 209
- 33
- 28
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Ay inşallah inşallah teyzesiAğlıyorum şu an yaa mesajlarınıza çok duygulandım
Sağ ol canım benimmmAminn rabbim emeklerimizin, ettiğimiz duaların en güzel şekilde karşılığını versin inşallaaah
Test gününü bekle canım erken vermenin bi manası yok yine bekleyeceksinKızlar bu Sabah yine erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı acaba bugün gidip kan versem mi gerçekten daha inanmymbide 8 günüm
Amin inşallah sıkı sıkı tutunmustur bebişin sana Benimde cuma valla çok zor yaa dayanamymTest gününü bekle canım erken vermenin bi manası yok yine bekleyeceksin
Benim de test günüm yarın Rabbim güzel haber nasip eder inş
Amin inş kuzum bebişlerimiz sımsıkı tutunsunlar bize çok bekledik onlarıAmin inşallah sıkı sıkı tutunmustur bebişin sana Benimde cuma valla çok zor yaa dayanamym
Gözün aydın var tabiKızlar ilk test pazartesi ikincisi de ilk idrarla şimdi artış var değil mi
20 Eylül kuzumSenin test günün ne zmn
Bende transferin 4. Günündeyim kuzum heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum.Biraz da korkuyorum çok merak ediyorum sonucuİnşallah balım sen naptın?
Bende transferin 4. Günündeyim kuzum heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum.Biraz da korkuyorum çok merak ediyorum sonucuİnşallah balım sen naptın?
AyyyNe güzel haberler geliyor okumaya çalışıyorum hep maşallah
Benim de 7. Günüm bugün sizlerden cesaret geldi belki yaparım testAkşam yapsam olur mu?
Hadi hayırlısı inşallah20 Eylül kuzum
Ben ilk gebelik testimi öğle yaptım hemen çift çizgi çıktı bide 6cı günde bugün bı daha Sabah yptm tekrar çıktıNe güzel haberler geliyor okumaya çalışıyorum hep maşallah
Benim de 7. Günüm bugün sizlerden cesaret geldi belki yaparım testAkşam yapsam olur mu?
Var tabii ki kuzumKızlar ilk test pazartesi ikincisi de ilk idrarla şimdi artış var değil mi
Çok heyecanlı canım taze transfermi olmuşmuydu kacıncı gün embriyosu bideBende transferin 4. Günündeyim kuzum heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum.Biraz da korkuyorum çok merak ediyorum sonucu
AyyyBende 7. Günde yapmayı düşünüyorum normalde yapmıycaktım ama bende cesaretlendim çok Sabah ilk idrarla daha net olmaz mı kuzum
Bana sorduyon cnmÇok heyecanlı canım taze transfermi olmuşmuydu kacıncı gün embriyosu bide
Akşam iş çıkışı nöbetçi eczaneden alacağım alınca dayanamam herhaldeBende transferin 4. Günündeyim kuzum heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum.Biraz da korkuyorum çok merak ediyorum sonucu
AyyyBende 7. Günde yapmayı düşünüyorum normalde yapmıycaktım ama bende cesaretlendim çok Sabah ilk idrarla daha net olmaz mı kuzum
Hepınızee canımmBana sorduyon cnm
Merhaba kaç haftalık oldunuz. Ben de ohss oldum ve ilk 10 gün inanılmaz bir artışla karnım şişti. 70 cm belim 87 cm oldu birden. Şimdi artış durdu doktor artmaması sevindirici bu şekilde 2-3 haftada geçmesini bekliyorum dedi. Sizde nasıl durumlar ?Patlıyorum ama beni rahatsız eden mide bulantısıydı ona da bi ilaç yazdı şimdilik daha iyiyim kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?