Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Tebrik ederim Maşallah canım çok güzel bı hamilelik gecir inşallah sağ saglim al bebişini

Kızlar bu Sabah yine erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı acaba bugün gidip kan versem mi gerçekten daha inanmym bide 8 günüm
Test gününü bekle canım erken vermenin bi manası yok yine bekleyeceksin
Benim de test günüm yarın Rabbim güzel haber nasip eder inş

Ne güzel haberler geliyor okumaya çalışıyorum hep maşallah
Benim de 7. Günüm bugün sizlerden cesaret geldi belki yaparım test Akşam yapsam olur mu?

İnşallah balım sen naptın?
Bende transferin 4. Günündeyim kuzum heyecanla günlerin geçmesini bekliyorum.Biraz da korkuyorum çok merak ediyorum sonucu
Benim de 7. Günüm bugün sizlerden cesaret geldi belki yaparım test Akşam yapsam olur mu?
Ayyy Bende 7. Günde yapmayı düşünüyorum normalde yapmıycaktım ama bende cesaretlendim çok Sabah ilk idrarla daha net olmaz mı kuzum

Ben ilk gebelik testimi öğle yaptım hemen çift çizgi çıktı bide 6cı günde bugün bı daha Sabah yptm tekrar çıktı varsa çıkar inşallah

Çok heyecanlı canım taze transfermi olmuşmuydu kacıncı gün embriyosu bide

Akşam iş çıkışı nöbetçi eczaneden alacağım alınca dayanamam herhalde sabaha kadar dayanmaya çalışırım inşallah hem de 8. Gün olmuş olur bakalım. Ben de yapmam diyordum hatta buraya da öyle yazmıştım ama cumartesi zaten kan vereceğim yapayım 1 kere

HasretimsinEvlat ben de yapayım sizlerden cesaret aldım inşallah ben de güzel haberler paylaşırım

Patlıyorum ama beni rahatsız eden mide bulantısıydı ona da bi ilaç yazdı şimdilik daha iyiyim kuzum
Merhaba kaç haftalık oldunuz. Ben de ohss oldum ve ilk 10 gün inanılmaz bir artışla karnım şişti. 70 cm belim 87 cm oldu birden. Şimdi artış durdu doktor artmaması sevindirici bu şekilde 2-3 haftada geçmesini bekliyorum dedi. Sizde nasıl durumlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…