- 16 Mart 2022
- 307
- 332
- 23
- 26
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
Patlıyorum ama beni rahatsız eden mide bulantısıydı ona da bi ilaç yazdı şimdilik daha iyiyim kuzumAynen yavrum benim de 2016 da yaptırdığım tüpte ohss olmuştu karnımdan sıvı almışlardı baya rahatsız edici bir durum ama geçiyor zamanla kuzum inş en kısa zamanda geçerŞişkinlik var mı ?
Amin canımm benim çok çok teşekkür ederimmmAyyy çok tebriklersağlıkla kucağına almak da nasip olsun canım
Teşekkür ederimmmGözün Aydınkucağına almak nasip olsun inşallah darısı bizlere
Aman daha da iyi ol inş kuzumPatlıyorum ama beni rahatsız eden mide bulantısıydı ona da bi ilaç yazdı şimdilik daha iyiyim kuzum
Sağ ol Sezennnn hep destek oldun Allah sana da daha güzel bi sonuç nasip etsin inşallahAman daha da iyi ol inş kuzumKan testin de güzel çıkmış çok sevindim kuzum benim rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin kucağına alınca hepsini unut inş
Amin Kuzum benim senden de Allah razı olsun hepimizdenSağ ol Sezennnn hep destek oldun Allah sana da daha güzel bi sonuç nasip etsin inşallahhepinize değer iyi mi ben pek anlamıyorum da?
Evet ben de çok inanıyorum birbirimize ettiğimiz duaların kabulune inşallah da öyledirAmin Kuzum benim senden de Allah razı olsun hepimizden. Birbirimize ettiğimiz dualar emin ol daha çok makbul . Herkes ne güzel canı gönülden birbirine dua ediyor gerçekten çok değerli Değerini yazdığını görmedim cnm kaç çıktı sordun mu ? Sadece pozitif diye okudum
Kuzum bence erken olmasına rağmen çok güzel değerin, bi de perşembe günü 2 ye katladı mı Allah’ın izniyle daha da çok içimiz rahat ederEvet ben de çok inanıyorum birbirimize ettiğimiz duaların kabulune inşallah da öyledirDeğerim 75 kuzum perşembe bi daha kan vericem
Çokkkk teşekkür ediyorum gerçekten kafama okdar takıldı kiBenimde olmadı illa olucak diye bir zorunluluk yok canım ki genelde tüp bebekte olmaz diye yazıyordu bazı sitelerde, benim de ilk gebeliğimde olmuştu bunda olmadı
Rabbim analı babalı büyütsün sağlıkla al meleğini kucağına canım benim mesaj okyunca yüzümde bir tebessüm oldu allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallahKızlaaar geldi sonuçpozitif
Benim de 5ci gün embriyosudu ama dondurulmuş 6cı gün erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı bakalım yarın kan vercem inşallah öyle de devam eder senin bebişinde inşallah sana sıkı sıkı tutunurBenim daha 3. Gün ağrı oluyor ama lekelenme olmadı canım bende de şu güne kadar .Ya kızlar en erken ne zaman yaptrınız testleri 5. Gün embriyosu kaçıncı gün çıkarÇok korkuyorum yapamam heralde ama bir yandan da 5. Gün kaset testle yapsam mı diyorum acaba ya
Canım transferden sonra6gün erken gebelik testi direk kırmızı mı çıktı testin acaba benim perşwmbe günü 6gün oluoBenim de 5ci gün embriyosudu ama dondurulmuş 6cı gün erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı bakalım yarın kan vercem inşallah öyle de devam eder senin bebişinde inşallah sana sıkı sıkı tutunur
Evet direk çıktı cnmCanım transferden sonra6gün erken gebelik testi direk kırmızı mı çıktı testin acaba benim perşwmbe günü 6gün oluo
Ay inşallah inşallah teyzesiKuzum bence erken olmasına rağmen çok güzel değerin, bi de perşembe günü 2 ye katladı mı Allah’ın izniyle daha da çok içimiz rahat ederSonra kese kalp atışı heyecanına gireriz inş
Sağ ol canım benimmmRabbim analı babalı büyütsün sağlıkla al meleğini kucağına canım benim mesaj okyunca yüzümde bir tebessüm oldu allah emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah
Ay birde o gün yapayım eşime göstermiyorum testi hiç kafana takıyorsun diyorEvet direk çıktı cnm
İnşallah kuzum benimBenim de 5ci gün embriyosudu ama dondurulmuş 6cı gün erken gebelik testi yaptım çift çizgi çıktı bakalım yarın kan vercem inşallah öyle de devam eder senin bebişinde inşallah sana sıkı sıkı tutunur
Aramızda 1 gün varCanım transferden sonra6gün erken gebelik testi direk kırmızı mı çıktı testin acaba benim perşwmbe günü 6gün oluo
Hadi güzel haberler bekliyorum senden deAy birde o gün yapayım eşime göstermiyorum testi hiç kafana takıyorsun diyorinşallah. bende pozitif görürüm
Aynn yaptım ama eşime söylemedim dahaAy birde o gün yapayım eşime göstermiyorum testi hiç kafana takıyorsun diyorinşallah. bende pozitif görürüm
İnşallah Allah sana gönlünce verir sen burda herkes ne kadar umud mutluluk veriyorsan bizde sana çift çizgi görünce veririz inşallahHadi güzel haberler bekliyorum senden deBana umut olun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?