Eylül Ayında Transfer Olacaklar

9eylül 5 gün transefer bende bugün erken gebelik testi yaptım ama negatif çıktı erken mi acaba cuma günü kan versem mi diyorum
Benim 7 Eylül transfer günümdü. Cumartesi kan vereceğim henüz test yapmadım. Almadım da zor duruyorum 😊 çalışıyorum nöbetçi eczane aramam lazım falan diye oyalanmaya çalışıyorum.
Bana doktor erken yapma demişti bekliyorum

Kuzum çok geçmşm olsun şimdi nasılsın ? Hadi inşallah güzel sonuçlarını bekliyoruz umut ol bize ❤️
Şimdi ilaç yazdı doktor canım sürekli uzanıyorum ama bin kat daha iyiyim çok şükür 🤲🏼♥️ Sağ olun hepiniz kızlar iyi ki varsınız 🥰 inşallah inşallah güzel haberi alır almaz yazıcam 💕

Benim 7 Eylül transfer günümdü. Cumartesi kan vereceğim henüz test yapmadım. Almadım da zor duruyorum 😊 çalışıyorum nöbetçi eczane aramam lazım falan diye oyalanmaya çalışıyorum.
Bana doktor erken yapma demişti bekliyorum
Banada dedi dr erken test yapma diye aman off bekliyorum ama sürekli aklım bebişde tutumu tutmadımı diye🤭

Herkese Merhaba,
8 eylül de 5. Gün 6AA embriyo transferi oldum.Bugün erken gebelik testi yaptım. Silik çizgi çıktı sizce var mı? Cumartesi kan tahlili vereceğim.
A8204224-3C50-4044-88C3-C223B553402F.jpeg

Herkese Merhaba,
8 eylül de 5. Gün 6AA embriyo transferi oldum.Bugün erken gebelik testi yaptım. Silik çizgi çıktı sizce var mı? Cumartesi kan tahlili vereceğim.Eki Görüntüle 3129513
Aynı böyle işte ama senin pozitif diyebilirim kendime inanamıyorum sadece hayırlısı olsun canım benim rabbim kucağını almayı nasip etsin inşallah sunan senin baya gözüküyor bebiş😊

Kızlar aklıma en çok takılan şey lekelenme falan olmadı hatta beyaz pamuklu çamaşır giyiyorum görmek için olursa diye herkezde olması şartmı impilosyon kanaması
Benimde olmadı illa olucak diye bir zorunluluk yok canım ki genelde tüp bebekte olmaz diye yazıyordu bazı sitelerde, benim de ilk gebeliğimde olmuştu bunda olmadı

Aaa histeriskopi etkisi di mi.. ben de hep herşey iyi giderse aralıkta transfer olur diyorum demek ki benim de ocağa kayabilir büyük ihtimal..
tabi canım en garanti en sağlıklı ne zamansa o zaman olsun bir ay nedir ki ☺️

Kuzum çok geçmşm olsun şimdi nasılsın ? Hadi inşallah güzel sonuçlarını bekliyoruz umut ol bize ❤️

Canım çok geçmiş olsun sonucu haber et bize de
Kızlaaar geldi sonuç😍😍😍 pozitif 🙈😍🥲

Benimde olmadı illa olucak diye bir zorunluluk yok canım ki genelde tüp bebekte olmaz diye yazıyordu bazı sitelerde, benim de ilk gebeliğimde olmuştu bunda olmadı
Benim daha 3. Gün ağrı oluyor ama lekelenme olmadı canım bende de şu güne kadar .Ya kızlar en erken ne zaman yaptrınız testleri 5. Gün embriyosu kaçıncı gün çıkar 😁 Çok korkuyorum yapamam heralde ama bir yandan da 5. Gün kaset testle yapsam mı diyorum acaba ya 🥺

Evet aşkım taze transfer hafif ohss vardı doktor dedi hamile olursan biraz artar yine de istiyor musun diye ben istedim her şeye rağmen kendimi hazırlamıştım güya ama bu öide bulantısı beni benden aldı gerçekten 😢
Aynen yavrum benim de 2016 da yaptırdığım tüpte ohss olmuştu karnımdan sıvı almışlardı baya rahatsız edici bir durum ama geçiyor zamanla kuzum inş en kısa zamanda geçer 😢 Şişkinlik var mı ?

Back