Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Canımm benim normal seyrinde gidiyor şükür perşembeyi bekliyorum kan testi için sen neler yapıyorsun
Çok şükür cnm çok sevindim maşallah ben de normalde çatlama iğnesinden 14 gün sonra regl olmam lazımken dün yani opu nun 6. Günü pembe leke geldi . Bi de geçen ay Ağustos 22 de hamilelik poliçesi yaptım 1 ay bekleme süresi var . Eğer şimdi 11 Eylül de regl olmuş olsam hiçbişeyi karşılamayacak diye regl geciktirici hap içtim . 17 sine kadar içicem 18 inde bitmiş olacak zaten bırakınca 2-3 gün içinde regl oluyorsun tam denk gelecek. Sigortacım da 20 si de olsa sıkıntı yok demişti .baktım zararı yok diyor geciktiricinin vallahi inş bişey olmaz kesildi şimdi gelmedi

Doktoruna sordun mu canım peki?
Opu sonrası benimde 7.gün reglim gelmişti öyle oluyor genelde zaten
Senin ekim de mi olacak inş canım transfer

kızlar dondurulmuş embriyo transfer süreci nasıl oluyor? kaçıncı gün transfer olur?
Benim üç ay sürdü ilk adetim 3 günü kontrole gittim iğne ilaç falan verdi yumurta için sonra muayene gittim herşey yolundaydı yumurtalarım toplandı o ay bı daha adetimi beklediler bidaha âdet oldum bu sefer ilaçlarımı değiştirip rahim kalınlaşması için ilaç verildi sonra transfer günü aldım 6 Eylül'de transferm oldu cnm adetime de 12 gün vardı transfer yapıldığın da

Doktoruna sordun mu canım peki?
Opu sonrası benimde 7.gün reglim gelmişti öyle oluyor genelde zaten
Senin ekim de mi olacak inş canım transfer
Sormadım vallahi cnm kafama göre içiyorum nasılsa regl öncesi diye bırakınca da geliyor regl . 20 sinde regl olsam işte 15. Günü transfer olsa ekim 5 gibi olacak nasipse , 20. Günü olursa ekimin 10 u gibi olacak . Tabi bu süre zarfında inş embriyolarım genetikten temiz gelir Regliden sonra kaçıncı gün transferin oldu cnm senin ?

Merhaba ben de soru sormak istiyorum. Benim perşembe sabah 8 de yumurta toplamam oldu. 2 tane toplandı bir tanesi olmadı. Diğer için cuma aradığım da döllendi dediler. Pazartesi yani bugün aradığımda 10 hücreli dediler. Yarın donduracak dediler. Acaba 10 düşük mü iyi mi sizce

Kendine yer açıyordur annesi ondan ağrın vardır kaçıncı gün idrar testi yapmayı düşünüyorsun canım ? Ben de sizinle birlikte sabırsızlanıyorum işte vallahi kuzum dün hafif pembe leke gelir gibi oldu opu dan 6 gün sonra yani . Ama geçen ay 22 sinde hamilelik poliçesi yaptırdım en erken bu ayın 20 sinde regl olmam lazım poliçenin 1 ay bekleme süresi olduğu için . Hemen regl geciktirici hapa başladım kesti . En son 17 sinde içip 18 inde bitecek ondan sonra da en erken 2-3 günde geliyormuş tam denk gelecek işte . Bu süre zarfında genetikten de haber gelir inş olumlu sonuçlar alırım cnm . Bakalım yavaş yavaş sonuca doğru ilerliyorum işte

İnşallah kuzum benim 20 Eylül'de test yapıcam kuzum nasip olursa inşallah Senin için de herşey olumlu ilerlesin kuzum benim genetikten de çok güzel haberler gelecek inşallah

Kuzum 5. Günü dondurulucak yani yarın .5.güne gittiği için düşük değildir diye düşünüyorum

Anladım canım sen sor yine de doktoruna
Benim adeti 1.gün kabule edersek 19.günü transferim oldu canım

Bugün transfer için ilk kontrolüme gittim estmofem, deltaconteril, coraspin ,folidays verdi cumartesi kontrole gideceğim inşallah bu ay hayırlısı ile transferim olur ve tutunur amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…