Eylül Ayında Transfer Olacaklar

İnanki yürümekle çok alakalı yürümek hareket kan akışı sagliyo ve tutunmaya olanak oluyor korkmayin yürüyen herkesin sonucu daha olumlu sadece ağır iş yapmayin

Bende çalışmak zorundayım korkuyorum açıkçası sonucu etkiler die kaç gün sonra çalışmaya başlıcaksınız
Dün transfer oldum canim salı başlayacağım inşallah yani 4 gün. Hiç korkma Allahin izniyle birsey olmaz uzanmamaya ağır kaldirmamaya dikkat et yeter yavaş hareket ettikten sonra birsey olmaz canim Allahin izniyle

İnanki yürümekle çok alakalı yürümek hareket kan akışı sagliyo ve tutunmaya olanak oluyor korkmayin yürüyen herkesin sonucu daha olumlu sadece ağır iş yapmayin
Az önce yürüyüşe de çıktım sonra parkta oturdum biraz çünkü evde durunca daha çok geriliyorum ağır iş yapmıyorum hiç yorulacak bir şey yapmadım. Robot süpürge açtım şimdi geziyor evde. Benim sadece iş için sabah 6da uyanmam gerekiyor akşam da geç geliyorum. Ama işe dedim küçük bir operasyon geçirdim dedim çok gezemiyorum dedim inşallah bu hafta da yoğun geçmez bakalım
Her sabah yumurta yemeye dikkat ediyorum bol su içiyorum. Ceviz fındık badem yiyorum hazır yemek yemiyorum. Hayırlısı bakalım bekliyorum geçmiyor zaman sanki

Kesinlikle yapılan araştırmalarda bu sonuç çıkmış. Dün hemsirede söyledi bana sakın hep yatma dedi ve lutfen tutttumu tutacakmi vs diye sakin strese girme cok etkiliyor dedi.. Doktoruma salı ise başlasam dedim tabi ki başlayabilirsin tutacaksa zaten Tutacak bunlarla ilgisi yok dedi tabiki ağır kaldırıp uzanma daha temkinli ol dedi. Evde durunca kafa hep orda olur benim zaten o yüzden işe gitmek bana daha iyi gelecek diye düşünüyorum. Şansım küçük bir şehirde yaşıyor olmam ev iş arası yakın rabbime emanetiz

Benim ki yorucu bir iş okul öncesi öğretmeniyim 5 gün izin alıcam hafta sonuyla 7 oluyor sonuçu öğrenmiş olurum zaten inşallah

Kızlarr selamlar, yarın benimde transfer işlemim varBebeğimi alıp döneceğim inşallah3. Gün embriyosu ve taze transfer olacak.Umarım pozitif sonuç alırım, dikkat etmem gereken bişeyler var mı?
Ayyyy hadi iyi şanslar, yarın harika bir birleşme olsun inşallah, annesine sımsıkı tutunsun

Merhaba kizlar ben 6 Eylül de transfer oldum.
Ama hiç bir belirtim yok sadece trasferin 4 günü adet sancısı gibi birde bel ağrısı yaşadım 5 10 dakika sonra hiç bir belirtim olmadı. Böyle olup hamile kalan var mı?

Benim de transferin 2. Günü ilk günden beri adet sancısı gibi ağrılarım oluyor.Test günün ne zaman canım ?

kızlar dondurulmuş embriyo transfer süreci nasıl oluyor? kaçıncı gün transfer olur?
Benim de 20 si gibi regl olunca başlayacak dondurulmuş embriyolarımla transfer sürecim cnm ben de merak ediyorum biraz araştırdım kişiden kişiye değişiyormuş ama ortalama reglinin 15 ile 20. Günü arası transfer oluyormuş sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…