- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.545
- 133
- 32
- Konu Sahibi waitingformymiracle
-
İnanki yürümekle çok alakalı yürümek hareket kan akışı sagliyo ve tutunmaya olanak oluyor korkmayin yürüyen herkesin sonucu daha olumlu sadece ağır iş yapmayinR rozalin09 G guncemujgan
Ben de çarşamba transfer oldum, cuma işe başladım. Ofiste durdum genelde sadece iki kere fabrikada işletme içine girdim 20 dk falan gezmek zorunda kaldım. Çünkü süreçleri isyeri ile paylaşmadım henüz 2 ay oldu. Ama kendimi çok yormadim diye düşünüyorum. Servise binmedim eşim bıraktı arabayla. Allah korusun dedim gittim bakalım dua ettim hep. Evde de eşim yardım etse de tam olmuyor ev işi yapıyorum başka yardım edebilecek biri yok. Evi süpürmuyorum bulaşık yerleştirmiyorum bir yere uzanmiyorum. Keşke demek istemiyorum ama tutmazsa da nedenini bilemeyeceğim. Bir daha dondurulmuş embriyo denersem eğer yıllık iznim olunca deneyeceğim eve de temizlikçi çağıracağım.
Dün transfer oldum canim salı başlayacağım inşallah yani 4 gün. Hiç korkma Allahin izniyle birsey olmazBende çalışmak zorundayım korkuyorum açıkçası sonucu etkiler die kaç gün sonra çalışmaya başlıcaksınız
Az önce yürüyüşe de çıktım sonra parkta oturdum biraz çünkü evde durunca daha çok geriliyorumİnanki yürümekle çok alakalı yürümek hareket kan akışı sagliyo ve tutunmaya olanak oluyor korkmayin yürüyen herkesin sonucu daha olumlu sadece ağır iş yapmayin
Kesinlikle yapılan araştırmalarda bu sonuç çıkmış. Dün hemsirede söyledi bana sakın hep yatma dedi ve lutfen tutttumu tutacakmi vs diye sakin strese girme cok etkiliyor dedi.. Doktoruma salı ise başlasam dedim tabi ki başlayabilirsin tutacaksa zaten Tutacak bunlarla ilgisi yok dedi tabiki ağır kaldırıp uzanma daha temkinli ol dedi. Evde durunca kafa hep orda olur benim zaten o yüzden işe gitmek bana daha iyi gelecek diye düşünüyorum. Şansım küçük bir şehirde yaşıyor olmamİnanki yürümekle çok alakalı yürümek hareket kan akışı sagliyo ve tutunmaya olanak oluyor korkmayin yürüyen herkesin sonucu daha olumlu sadece ağır iş yapmayin
Amin kuzum inşAllahMaşallah canım ya hayırlı olsun.
Sağlıkla gelsin inşallah
İnşallah canım benim3 gün 2 transfer benim canım Allah izin verirse 22 Eylül
Bende 8 Eylül'de transfer oldum 20 Eylül'de sonuç verecemGünaydın 3 eylülde olmadı malesef. 8 Eylül de transfer oldum yani dün hayırlısı inşallah hakkımızda
Benim ki yorucu bir iş okul öncesi öğretmeniyimKesinlikle yapılan araştırmalarda bu sonuç çıkmış. Dün hemsirede söyledi bana sakın hep yatma dedi ve lutfen tutttumu tutacakmi vs diye sakin strese girme cok etkiliyor dedi.. Doktoruma salı ise başlasam dedim tabi ki başlayabilirsin tutacaksa zaten Tutacak bunlarla ilgisi yok dedi tabiki ağır kaldırıp uzanma daha temkinli ol dedi. Evde durunca kafa hep orda olur benim zaten o yüzden işe gitmek bana daha iyi gelecek diye düşünüyorum. Şansım küçük bir şehirde yaşıyor olmamev iş arası yakın rabbime emanetiz
Ben coraspirin içiyorum canim tedavinin başından beri halada devam dedi.İnşallah canım benimBana doktor kan sulandırıcı vermedi kafama takıldı benim genelde veriyorlarmış transferden sonra sana verdi mi canım
Ayyyy hadi iyi şanslar, yarın harika bir birleşme olsun inşallah, annesine sımsıkı tutunsunKızlarr selamlar, yarın benimde transfer işlemim varBebeğimi alıp döneceğim inşallah 3. Gün embriyosu ve taze transfer olacak.Umarım pozitif sonuç alırım, dikkat etmem gereken bişeyler var mı?
Aminnn, inşallah bakalımAyyyy hadi iyi şanslar, yarın harika bir birleşme olsun inşallah, annesine sımsıkı tutunsun
Adatinin kaçıncı günü oldu trasferBende 8 Eylül'de transfer oldum 20 Eylül'de sonuç verecem
Ben de dün tekrar sordum kuzum hemşireye sizin için gerek yok dedi benim söylediğim ilaç ve iğneler dışında ağrı kesici bile içmemeye çalışın dedi inşallah sonuç güzel olurBen coraspirin içiyorum canim tedavinin başından beri halada devam dedi.
Benim de transferin 2. Günü ilk günden beri adet sancısı gibi ağrılarım oluyor.Test günün ne zaman canım ?Merhaba kizlar ben 6 Eylül de transfer oldum.
Ama hiç bir belirtim yok sadece trasferin 4 günü adet sancısı gibi birde bel ağrısı yaşadım 5 10 dakika sonra hiç bir belirtim olmadı. Böyle olup hamile kalan var mı?
Kuzum napıyosun nasıl gidiyor ?Benim de transferin 2. Günü ilk günden beri adet sancısı gibi ağrılarım oluyor.Test günün ne zaman canım ?
Benim de 20 si gibi regl olunca başlayacak dondurulmuş embriyolarımla transfer sürecim cnm ben de merak ediyorum biraz araştırdım kişiden kişiye değişiyormuş ama ortalama reglinin 15 ile 20. Günü arası transfer oluyormuş sanırımkızlar dondurulmuş embriyo transfer süreci nasıl oluyor? kaçıncı gün transfer olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?