Eylül Ayında Transfer Olacaklar

Merhaba canim bende dün transfer oldum hakkımızda hayırlısı inşallah nasıl geçiyor neler yapıyorsun
Yaa çok sevindim aynı gün olmuşuz Mümkün mertebe dinleniyorum canım arada kalkıp kısa yürüyüşler yapıyorum o kadar.Dün geçe adan sancısı saplandı birden ilk gün tam kanama başlarken olan ağrı korkarak uyandım tuvalete gittim sonra geçti.Hafif hafif ağrılarım oluyor kuzum pozitif düşünmeye çalışıyorum.Çay kahve içmiyorum kuzum kabız olmamaya çalışıyorum sağlıklı şeyler tüketmeye çalışıyorum böyle kuzum Sen neler yapıyorsun ?
Merhaba canim bende dün transfer oldum hakkımızda hayırlısı inşallah nasıl geçiyor neler yapıyorsun

bende annemlerdeyim dün lavabo yürüyüşleri dışında kalkmadım pek. Bugün biraz daha rahatım kafa olarak biraz yatıyorum biraz oturuyorum kalkıp bi yürüyorum. Hergun bir avuç Çiğ badem, 1 bardak kefir ve ceviz yumurta mutlaka tüketiyorum. Bugün akşam evime dönüyorum insallah evime gidince daha rahat olurum doktoruma sordum ucak yolculuğu için izin verdi zaten salı günüde iş başı yapmak zorundayım artik rabbime emanet nasip bakalim canım
İnşallah Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin

Amin canım benim inşallah Ben de 1 hafta izin aldım iş yerinden dinlenmek istedim bu süreçte senin test günün ne zaman

Bende çalışmak zorundayım korkuyorum açıkçası sonucu etkiler die kaç gün sonra çalışmaya başlıcaksınız

Bende çalışmak zorundayım korkuyorum açıkçası sonucu etkiler die kaç gün sonra çalışmaya başlıcaksınız
R rozalin09 G guncemujgan
Ben de çarşamba transfer oldum, cuma işe başladım. Ofiste durdum genelde sadece iki kere fabrikada işletme içine girdim 20 dk falan gezmek zorunda kaldım. Çünkü süreçleri isyeri ile paylaşmadım henüz 2 ay oldu. Ama kendimi çok yormadim diye düşünüyorum. Servise binmedim eşim bıraktı arabayla. Allah korusun dedim gittim bakalım dua ettim hep. Evde de eşim yardım etse de tam olmuyor ev işi yapıyorum başka yardım edebilecek biri yok. Evi süpürmuyorum bulaşık yerleştirmiyorum bir yere uzanmiyorum. Keşke demek istemiyorum ama tutmazsa da nedenini bilemeyeceğim. Bir daha dondurulmuş embriyo denersem eğer yıllık iznim olunca deneyeceğim eve de temizlikçi çağıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…