Eylül ayında bebekle tatil

Ege şuan çok rüzgarlı ve bu havada denize bebekle asla girilmez bence en iyisi Antalya Alanya tarafları

Yalnız bilgilendirmeniz de bir eksiklik var, belirtmek isterim. Ayvalık’taki yiğenime de aynısı oldu, Çeşme’dekine de. Genel olarak haberlere yansımasa da, saklansa da çocuklarda salgın var. İshal kusma şikayetiyle acillere giden çocuk sayısı iki aydır çok yüksek. Kimi sudan diyor kimi başka sebep gösteriyor. Haberlerde buna neden yer verilmediğini merak ediyorum.

O tarafta da olduğunu hiç bilmiyordum. Bizim doktorumuz hiç test falan istemedi. Zaten ben anlatırken böyle evet biliyorum tarzı bir ifadesi vardı. Bana tek söylediği çok vaka geliyor son bir aydır bu şekilde oldu. Direk antibiyotik yazdı. Ateş falan yok hocam dedim ,viral vermem lazım dedi. Demek ki aktif bir virüs var. Haberler de vermezler tabi turizme leke mi sürsünler

2-3 gündür geceleri bayağı serin buralar.biz izmir’de haziran sonlarında bile denize giremedik soğuktu.temmuz gibi ısındı.bodrum eylülde güzel oluyor..

Şu an Antalya'dayım. Hava güzel ve boğucu bir sıcaklığı yok. Ayrıca kaldığım yerde bebeğiyle gelmiş aile de çok. Öneririm.

Ben zaten internette gezinirken böyle bir bebeklerde/çocuklarda gözüken salgın okumuştum. Sebep olarak musluk suyu yazılmıştı ama deniz kenarında vakaların artması deniz suyu ihtimalini de güçlendiriyor bence. Sonra Ağustos ayı oldu, bizim 2 3 yaş bebeler dediğiniz gibi ateşsiz ishal/kusma şikayeti ile acile gittiler arka arkaya. Üstelik iki yiğenimde farklı yerlerde denize girdiler yazdığım gibi. Acilde doktorlar direkt acil bu vakalarla dolu demişler. Yani yakınen şahit de oldum bu salgına. Cidden var böyle bir şey.

1 Eylül 5 Eylül arası 2 yaş kızımla İzmir'e gittik ve fazlasıyla soğuk geldi. kızım bir kere girdikten sonra ne denize ne havuza girmek istemedi. Özellikle akşamları hırkasız dışarı çıkamadık. Bence
gidilebilecek yerler şu an sadece Antalya ve Muğla tarafları olur.

Evet yaz başından beri var üstelik.izmir’deyiz,haziran ortası yazlığa geçtik..15 temmuz günü kızım yüksek ateş,kusma şikayetiyle acillik oldu,serum takıldı..doktor denizde enfeksiyon olduğunu,günde yetişkin,çocuk birsürü insanın acile geldiğini söyledi..

Maddi imkanınız elverişliyse uçakla antalya ya geçin side nin denizide otelleride çok iyi ve şu dönemde hem sakin hemde denizi sıcacıktır

Antalya'da yaşıyorum. Bu hafta akşamları serin oldu. Kundu, Beldibi, Belek, Kemer, Tekirdağ, Side, Alanya.. seçenek çok. Bütçenize göre herşey dahil 5 yıldızlı bir otel seçebilirsiniz.

benim bebeğim de arabada hiç durmuyor maalesef o yüzden çekiniyorum. 5 aylıkken falan rahattı, şuan çok hareketli dönemi sürekli yürümek tırmanmak vs istiyor
Çeşmeden bildiriyorum deniz buzz. Ama bebeği denize sokmam derseniz çoksel buralar. Ben ilk defa Eylülde geldim bundan sonra tercihim hep böyle olacak. Temmuz-ağustosta tatil diye çile çekiyormuşuz

40 günlük bebekle uçak yolculuğu yapmıştım 2 buçuk saat tek başıma

İzmir çeşme kesinlikle gitmeyin geçen hafta ordaydım çok rüzgarlı ve denizi soğuk.bebeği sokmasanız bile kendiniz bile zor girersiniz. Denizden çıkınca rüzgarı adamı üşütüyor. Hele ılıca plajı hep dalgalı resmen sörf yaparsınız o derece. Diger taraflar da soğuk buz. Ordan Marmaris taafına geçtik hemen buralar çok güzel muğla tarafını tercih edin derim.

Eylül başı Antalya Side ye gittik döndük denizi ılık sıcak hava hiç bunaltmadı. Yalnız kumsal güzel ince kum fakat denizi 4-5 metreye derinleşiyordu ayrıca dalga hiç bitmiyor. Sabah 8 den sonra full dalgalı oluyor. Bizim gibi side denizi sığ sanıp gitmeyin. Bu dediğim yer titreyengöl tarafları belki diğer yerler sığ ve dalgasızdır bilemiyorum.

Antalya Göynük ü çok tavsiye ederim Ekim de bile gittik çoğu kez güzel tatil geçirdik, ya da Adrasan mesela bildiğin sığ dalga yok çok güzeldi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…