Eylül ayında bebekle tatil

Yarın çeşmeye gidiyoruz, benim de çocuğum var. Çeşmenin denizi normalde bile soğukken şimdi cocukla girilmez diye tahmin ediyorum. Havalar da serin gidiyor ama ılıca denizi genelde sıcak oluyor. En olmadı oraya gideriz diye düşündük

çok teşekkür ederim bilgi için işte bunları bilmediğim için sürpriz yaşamamak adına buradan sordum
İzmir urlada 5 yıl yaşdım, ilk 2 yıl bayağı gezdik, deniz sahil vs. ama her yer deniz suyu olarak soğuk veya deniz çok yosunlu veya rüzgarlı. Ilıca bir tık daha iyi gibi ama orası da çok dalgalı ve özellikle Suriyelilerden sonra sahilde rahat etmek zor, heryer çöp... Paralı kısımları ise bence gereksiz pahallı

biraz daha aşağı inip Bodrum Kargı tarafına bakabilirsiniz. denizi sığ/kumlu ve dlgasızdır. İzmir geneline göre suyu bir tık daha sıcaktır. bu mevsim çok kalabalık da değildir . biz bir sene ekimde gitmiştik ve denize rahat girmiştik

benim bebeğim de arabada hiç durmuyor maalesef o yüzden çekiniyorum. 5 aylıkken falan rahattı, şuan çok hareketli dönemi sürekli yürümek tırmanmak vs istiyor

bana bi güncelleme atarsınız belki

bodruma bakayım bir öyleyse teşekkürlerr

öyle mi diyorsunuz? bebek arabasıydı eşyalarıydı derken uçağa nasıl sığarım hiç bilemedim. teşekkürler

Ben bebek mamasini bile bilet alirken siparis ediyordum, hostes hazirlayip getiriyordu istedigimde. Acikcasi arabayla bebekle uzun yola hic cesaret edemem. Uzun yol zaten yorgunluk. Bir de bebekle...
Ve genelde bebekler ucakta cok uslu oluyor ama kendinizi ve bebeginizi en iyi siz tanirsiniz.

uçaktan bebeğimin problem çıkacağını sanmıyorum fakat arabayla olursak gideceğimiz yerde de rahat ederiz gibi. ay çok karışık teşekkür ediyorum

benim bebeğim de arabada hiç durmuyor maalesef o yüzden çekiniyorum. 5 aylıkken falan rahattı, şuan çok hareketli dönemi sürekli yürümek tırmanmak vs istiyor
oto koltuguna oturma yasi gelmis aslinda. sadece bu konu icin demiyorum genel olarak arabaya cocuk koltugu alip ona oturtursaniz ileride cok rahat edersiniz. kucagınizda uzun yolculuk cok zor olur hem sizin icin hem kiziniz icin.

oto koltuguna oturma yasi gelmis aslinda. sadece bu konu icin demiyorum genel olarak arabaya cocuk koltugu alip ona oturtursaniz ileride cok rahat edersiniz. kucagınizda uzun yolculuk cok zor olur hem sizin icin hem kiziniz icin.
puseti var oto koltuğu gibi kullanıyorduk durmuyordu. oto koltuğu aldık 5 dk denedik durmadı. tekrar denemeye henüz fırsatımız olmadı bakalım inşallah durur

puseti var oto koltuğu gibi kullanıyorduk durmuyordu. oto koltuğu aldık 5 dk denedik durmadı. tekrar denemeye henüz fırsatımız olmadı bakalım inşallah durur

Su an yurumeyi kesfetme doneminde o yuzden cok hareketlidir. yurumeyi ogrensin 1 yasindan sonra ısrarla otutturun. aliştikca kendileri istiyor oturmak. uzun yolculuklarda uyuyorlar bile koltukta rahat ediyorlar.

Geçen hafta Antalya daki arkadaşımla konuştum benim oğlan hasta dedi. 2 hafta önce Mersin'de arkadaşımın 2 çocuğu hasta oldu. Geçen cumartesi biz denize gittik Mersin'de, şu an benim kızım hasta. Bugün doktora gittim ,doktorun söylediği şu anda Akdeniz'de bir virüs enfeksiyonu var ,çok fazla çocuk hasta oluyor. Testler temiz çıkıyor amip falan değil. Denizin akşamına burun akıntısı, hafif ateş ve kusma olarak başlıyor. Kusma, ishal, burun akıntısı ve halsizlik olarak devam ediyor. Antibiyotik verdiler benim kızıma. Arkadaş kendi çocuklarına vermedi, bir hafta yattı çocuklar. Yani demem o ki, Akdenize özellikle de Mersin tarafında denize çocuk sokmadan 3 kere düşünün.

Mevsim gecislerinde denize giren cocuklarda oluyor malesef.

oglum 3 yasindayken eylul ayinda bir hafta sonu balikesire gittik. hava sicaktı esim tutturdu ben denize girecegim. Dedim sen gir cocugu sokmam. abartma hava sicak bu kadar korumaci olma felan ikna etti beni oğlumla denize girdiler. ertesi gun oğlum kusmaya basladı doktora goturduk doktor denize soktunuz mu dedi evet dedim ondan olmustur bu mevsimde hava sicak bile olsa cok karsilasiyoruz bu durumla dedi.

o yuzden buyuklere bir sey olmuyor ama cocukları mevsim gecislerinde denize sokarken dikkatli olunmalı.

Su an yurumeyi kesfetme doneminde o yuzden cok hareketlidir. yurumeyi ogrensin 1 yasindan sonra ısrarla otutturun. aliştikca kendileri istiyor oturmak. uzun yolculuklarda uyuyorlar bile koltukta rahat ediyorlar.
seneye artık dediğiniz gibi olur umarım

yaaa hiç hasta olmasına dayanamam bunu öğrendiğim iyi oldu sağolun

ilk kez duyuyorum bu bilgiyi. serinleştiği için çarpıyor hava yani di mi?

sığacık tarafı ağustosta bile gitseniz rüzgarlı olur ve o tarafların denizi normalde bile soğuktur
Aynen Sığacık'a 2018 temmuzda gitmiştim.
Denizi o kadar soğuktu ki girememiştik.
Akıntı varmış sanırım ondan demişlerdi.
Bütün tatil havuzda geçmişti.
Akşamları da Ege'nin diğer şehirlerine nazaran rüzgarlı oluyordu.
Uçak en rahat yolculuk türü ama tabi eşyalar için araba daha iyi.

Uçakta bebek arabasını sorun etmeyin uçağın kapısına kadar götürüyorsunuz kapıdan alıp kapıdan veriyorlar.

Sıcaklık olarak bilemeyeceğim akdeniz tarafı daha mantıklı görünüyor eylülde. Ben de tam 9 aylık bebeğimle ankara-bodrum yaptım temmuzda inanırmısınız tatilimizin en rahat kısmı yolculuktu (gidiş-dönüş). Normalde benim bebeğim de oto koltuğunda oturmaktan hoşlanmıyor ama biz şöyle yaptık gece uykusuna evde geçirip sonra kucaklayıp arabaya bindirip yola çıktık. 1-2 kez emmek için uyandı 9 saatlik yol boyu hep uyudu.Gittiğimiz yerde kapının önünde uyandı resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…