- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.919
- 133
Bodrum olabilir denizi daha sakinMarmarise geçtiğimiz yıllarda gitmiştim, baya sürüyor
İzmir urlada 5 yıl yaşdım, ilk 2 yıl bayağı gezdik, deniz sahil vs. ama her yer deniz suyu olarak soğuk veya deniz çok yosunlu veya rüzgarlı. Ilıca bir tık daha iyi gibi ama orası da çok dalgalı ve özellikle Suriyelilerden sonra sahilde rahat etmek zor, heryer çöp... Paralı kısımları ise bence gereksiz pahallıçok teşekkür ederim bilgi içinişte bunları bilmediğim için sürpriz yaşamamak adına buradan sordum
benim bebeğim de arabada hiç durmuyor maalesef o yüzden çekiniyorum. 5 aylıkken falan rahattı, şuan çok hareketli dönemi sürekli yürümek tırmanmak vs istiyorege denizinin kuzey tarafları agustosun 15 inden sonra bile soğumaya baslıyor.
en iyisı muğla fethiye taraflari veya antalya alanya side taraflari.
Ayrica bebeginiz 9 aylik olmus yolculuktan niye cekiniyorsunuz ki. Buyuk oglum 5 aylikken ucakla fransa ya gittik oradan da arabayla belçikaya gectik. evde hic uyumayan durmadan aglayan oglum yolculuk sirasinda surekli uyudu beni hic uzmedi. yaninizda esinizde olacak zaten korkmayin 9 aylik bebekle yolculuk yapmaktan.
bana bi güncelleme atarsınız belkiYarın çeşmeye gidiyoruz, benim de çocuğum var. Çeşmenin denizi normalde bile soğukken şimdi cocukla girilmez diye tahmin ediyorum. Havalar da serin gidiyor ama ılıca denizi genelde sıcak oluyor. En olmadı oraya gideriz diye düşündük
bodruma bakayım bir öyleyse teşekkürlerrİzmir urlada 5 yıl yaşdım, ilk 2 yıl bayağı gezdik, deniz sahil vs. ama her yer deniz suyu olarak soğuk veya deniz çok yosunlu veya rüzgarlı. Ilıca bir tık daha iyi gibi ama orası da çok dalgalı ve özellikle Suriyelilerden sonra sahilde rahat etmek zor, heryer çöp... Paralı kısımları ise bence gereksiz pahallı
biraz daha aşağı inip Bodrum Kargı tarafına bakabilirsiniz. denizi sığ/kumlu ve dlgasızdır. İzmir geneline göre suyu bir tık daha sıcaktır. bu mevsim çok kalabalık da değildir . biz bir sene ekimde gitmiştik ve denize rahat girmiştik
öyle mi diyorsunuz? bebek arabasıydı eşyalarıydı derken uçağa nasıl sığarım hiç bilemedim. teşekkürler
uçaktan bebeğimin problem çıkacağını sanmıyorum fakat arabayla olursak gideceğimiz yerde de rahat ederiz gibi. ay çok karışıkBen bebek mamasini bile bilet alirken siparis ediyordum, hostes hazirlayip getiriyordu istedigimde. Acikcasi arabayla bebekle uzun yola hic cesaret edemem. Uzun yol zaten yorgunluk. Bir de bebekle...
Ve genelde bebekler ucakta cok uslu oluyor ama kendinizi ve bebeginizi en iyi siz tanirsiniz.
Ayayorgiye de gidilebilir korunakli ora.Marmarise geçtiğimiz yıllarda gitmiştim, baya sürüyor
oto koltuguna oturma yasi gelmis aslinda. sadece bu konu icin demiyorum genel olarak arabaya cocuk koltugu alip ona oturtursaniz ileride cok rahat edersiniz. kucagınizda uzun yolculuk cok zor olur hem sizin icin hem kiziniz icin.benim bebeğim de arabada hiç durmuyor maalesef o yüzden çekiniyorum. 5 aylıkken falan rahattı, şuan çok hareketli dönemi sürekli yürümek tırmanmak vs istiyor
puseti var oto koltuğu gibi kullanıyorduk durmuyordu. oto koltuğu aldık 5 dk denedik durmadı. tekrar denemeye henüz fırsatımız olmadı bakalım inşallah dururoto koltuguna oturma yasi gelmis aslinda. sadece bu konu icin demiyorum genel olarak arabaya cocuk koltugu alip ona oturtursaniz ileride cok rahat edersiniz. kucagınizda uzun yolculuk cok zor olur hem sizin icin hem kiziniz icin.
puseti var oto koltuğu gibi kullanıyorduk durmuyordu. oto koltuğu aldık 5 dk denedik durmadı. tekrar denemeye henüz fırsatımız olmadı bakalım inşallah durur
Geçen hafta Antalya daki arkadaşımla konuştum benim oğlan hasta dedi. 2 hafta önce Mersin'de arkadaşımın 2 çocuğu hasta oldu. Geçen cumartesi biz denize gittik Mersin'de, şu an benim kızım hasta. Bugün doktora gittim ,doktorun söylediği şu anda Akdeniz'de bir virüs enfeksiyonu var ,çok fazla çocuk hasta oluyor. Testler temiz çıkıyor amip falan değil. Denizin akşamına burun akıntısı, hafif ateş ve kusma olarak başlıyor. Kusma, ishal, burun akıntısı ve halsizlik olarak devam ediyor. Antibiyotik verdiler benim kızıma. Arkadaş kendi çocuklarına vermedi, bir hafta yattı çocuklar. Yani demem o ki, Akdenize özellikle de Mersin tarafında denize çocuk sokmadan 3 kere düşünün.
seneye artık dediğiniz gibi olur umarımSu an yurumeyi kesfetme doneminde o yuzden cok hareketlidir. yurumeyi ogrensin 1 yasindan sonra ısrarla otutturun. aliştikca kendileri istiyor oturmak. uzun yolculuklarda uyuyorlar bile koltukta rahat ediyorlar.
yaaa hiç hasta olmasına dayanamamGeçen hafta Antalya daki arkadaşımla konuştum benim oğlan hasta dedi. 2 hafta önce Mersin'de arkadaşımın 2 çocuğu hasta oldu. Geçen cumartesi biz denize gittik Mersin'de, şu an benim kızım hasta. Bugün doktora gittim ,doktorun söylediği şu anda Akdeniz'de bir virüs enfeksiyonu var ,çok fazla çocuk hasta oluyor. Testler temiz çıkıyor amip falan değil. Denizin akşamına burun akıntısı, hafif ateş ve kusma olarak başlıyor. Kusma, ishal, burun akıntısı ve halsizlik olarak devam ediyor. Antibiyotik verdiler benim kızıma. Arkadaş kendi çocuklarına vermedi, bir hafta yattı çocuklar. Yani demem o ki, Akdenize özellikle de Mersin tarafında denize çocuk sokmadan 3 kere düşünün.
ilk kez duyuyorum bu bilgiyi. serinleştiği için çarpıyor hava yani di mi?Mevsim gecislerinde denize giren cocuklarda oluyor malesef.
oglum 3 yasindayken eylul ayinda bir hafta sonu balikesire gittik. hava sicaktı esim tutturdu ben denize girecegim. Dedim sen gir cocugu sokmam. abartma hava sicak bu kadar korumaci olma felan ikna etti beni oğlumla denize girdiler. ertesi gun oğlum kusmaya basladı doktora goturduk doktor denize soktunuz mu dedi evet dedim ondan olmustur bu mevsimde hava sicak bile olsa cok karsilasiyoruz bu durumla dedi.
o yuzden buyuklere bir sey olmuyor ama cocukları mevsim gecislerinde denize sokarken dikkatli olunmalı.
Aynen Sığacık'a 2018 temmuzda gitmiştim.sığacık tarafı ağustosta bile gitseniz rüzgarlı olur ve o tarafların denizi normalde bile soğuktur
Sıcaklık olarak bilemeyeceğim akdeniz tarafı daha mantıklı görünüyor eylülde. Ben de tam 9 aylık bebeğimle ankara-bodrum yaptım temmuzda inanırmısınız tatilimizin en rahat kısmı yolculuktu (gidiş-dönüş). Normalde benim bebeğim de oto koltuğunda oturmaktan hoşlanmıyor ama biz şöyle yaptık gece uykusuna evde geçirip sonra kucaklayıp arabaya bindirip yola çıktık. 1-2 kez emmek için uyandı 9 saatlik yol boyu hep uyudu.Gittiğimiz yerde kapının önünde uyandı resmen.Herkese merhaba.
13 eylül haftası 9 aylık bebeğimizle tatile gitmek istiyoruz. havalar nasıl olur? nereye gideceğimiz belli değil. çok aşağı inemiyoruz yol uzun sürmesin diye. izmir den çekiniyorum, serinlemiş olur mu çok rüzgarlı olur mu vs diye. bebeğim ilk kez denize girecek. tatil beldeleri hakkında bilgisi olanlar fikir verebilir mi? bu mevsimde havası yumuşak/sıcak olan bebeğimizle rahat edebileceğimiz bir yer var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?