Herkese merhaba.
13 eylül haftası 9 aylık bebeğimizle tatile gitmek istiyoruz. havalar nasıl olur? nereye gideceğimiz belli değil. çok aşağı inemiyoruz yol uzun sürmesin diye. izmir den çekiniyorum, serinlemiş olur mu çok rüzgarlı olur mu vs diye. bebeğim ilk kez denize girecek. tatil beldeleri hakkında bilgisi olanlar fikir verebilir mi? bu mevsimde havası yumuşak/sıcak olan bebeğimizle rahat edebileceğimiz bir yer var mıdır?
9-10 saat yol veriyor. hem bebek durmaz diye hem de eşimin sağlık durumundan ötürü cesaret edemiyorumBelek ya da side tabiki de. Izmir serin ve ruzgarli olur küçük bebek icin. Antalyaya gitme sansiniz yok mu?
uzun araba yolculuğundan çekiniyorum, uçak zaten bebekle imkansız. aslında hava durumu sığacık için 28-30 derece diyor yağış da yok. rüzgar beni çekindiriyor, izmire de hiç gitmedim hakim değilim havasınaGecen sene ekimde sığacıkta hava miss gibiydi. 2 gece çesmede 2 gece sigacikta kaldik bol bol yüzdük.
Ama ne de olsa mevsim dönüsü, tam sizin haftaniza yagmur denk gelir, kötü olur.
Kıbrıs ve Antalya daha mantıklı bence. Kıbrıs fiyatlari da yavas yavas düsmeye baslamistir bi bakın isterseniz.
Cok uzun ya o sekil zaten sen de tatilden bisey anlamazsin ertesi gun bile kendine gelemio insan yol yoruyor. Selimiye taraflari da mi uzak9-10 saat yol veriyor. hem bebek durmaz diye hem de eşimin sağlık durumundan ötürü cesaret edemiyorum
uzun araba yolculuğundan çekiniyorum, uçak zaten bebekle imkansız. aslında hava durumu sığacık için 28-30 derece diyor yağış da yok. rüzgar beni çekindiriyor, izmire de hiç gitmedim hakim değilim havasına
öyle mi diyorsunuz? bebek arabasıydı eşyalarıydı derken uçağa nasıl sığarım hiç bilemedim. teşekkürlerÖzel bir sebep yoksa ucak kesinlikle bebekle en rahat yolculuk.
Yine de siz bilirsiniz, iyi tatiller simdiden.
uzun araba yolculuğundan çekiniyorum, uçak zaten bebekle imkansız. aslında hava durumu sığacık için 28-30 derece diyor yağış da yok. rüzgar beni çekindiriyor, izmire de hiç gitmedim hakim değilim havasına
hiç eylülde tatile gitmedim açıkçası, bir de bebiş olunca çekimser kalıyorumAntalya, Marmaris uygun olur.
Sezon bitmiyor ki Eylül’de
Marmarise geçtiğimiz yıllarda gitmiştim, baya sürüyorCok uzun ya o sekil zaten sen de tatilden bisey anlamazsin ertesi gun bile kendine gelemio insan yol yoruyor. Selimiye taraflari da mi uzak
çok teşekkür ederim bilgi içinsığacık tarafı ağustosta bile gitseniz rüzgarlı olur ve o tarafların denizi normalde bile soğuktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?