Eylül ayında bebekle tatil

numnumk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2020
2.169
4.155
83
Herkese merhaba.

13 eylül haftası 9 aylık bebeğimizle tatile gitmek istiyoruz. havalar nasıl olur? nereye gideceğimiz belli değil. çok aşağı inemiyoruz yol uzun sürmesin diye. izmir den çekiniyorum, serinlemiş olur mu çok rüzgarlı olur mu vs diye. bebeğim ilk kez denize girecek. tatil beldeleri hakkında bilgisi olanlar fikir verebilir mi? bu mevsimde havası yumuşak/sıcak olan bebeğimizle rahat edebileceğimiz bir yer var mıdır?

Ege soguk olur eylulde en uygun antalya side belek alanya olur.
Ozellikle side sig kum plajdir antalyanin en sevdigim zamanlari eylul ayi
Izmirde cok zor hem deniz soguk gelir hem ruzgarli olue

İzmir şu anda bile rüzgarlı ve akşamları serin. Bebek için en güzeli Akdeniz tarafları ama uzak size muhtemelen. Ben de istiyorum bu ay bebekle uzun yol hoş olmuyor. Maksimum 2-3 saatlik yer bakıyorum. Aksi gibi bu hafta serinledi her yer. Eylül sıcak olurdu normalde.

Gecen sene ekimde sığacıkta hava miss gibiydi. 2 gece çesmede 2 gece sigacikta kaldik bol bol yüzdük.

Ama ne de olsa mevsim dönüsü, tam sizin haftaniza yagmur denk gelir, kötü olur.

Kıbrıs ve Antalya daha mantıklı bence. Kıbrıs fiyatlari da yavas yavas düsmeye baslamistir bi bakın isterseniz.

uzun araba yolculuğundan çekiniyorum, uçak zaten bebekle imkansız. aslında hava durumu sığacık için 28-30 derece diyor yağış da yok. rüzgar beni çekindiriyor, izmire de hiç gitmedim hakim değilim havasına

9-10 saat yol veriyor. hem bebek durmaz diye hem de eşimin sağlık durumundan ötürü cesaret edemiyorum
Cok uzun ya o sekil zaten sen de tatilden bisey anlamazsin ertesi gun bile kendine gelemio insan yol yoruyor. Selimiye taraflari da mi uzak

Özel bir sebep yoksa ucak kesinlikle bebekle en rahat yolculuk.
Yine de siz bilirsiniz, iyi tatiller simdiden.

ege denizinin kuzey tarafları agustosun 15 inden sonra bile soğumaya baslıyor.

en iyisı muğla fethiye taraflari veya antalya alanya side taraflari.

Ayrica bebeginiz 9 aylik olmus yolculuktan niye cekiniyorsunuz ki. Buyuk oglum 5 aylikken ucakla fransa ya gittik oradan da arabayla belçikaya gectik. evde hic uyumayan durmadan aglayan oglum yolculuk sirasinda surekli uyudu beni hic uzmedi. yaninizda esinizde olacak zaten korkmayin 9 aylik bebekle yolculuk yapmaktan.

Tatil tercihim Ege'nin çeşitli beldeleridir normalde ama Eylül ve bebek söz konusu olunca kesinlikle Akdeniz 'den bir yer seçin. Alanya Side vs. gibi. Uçakla gitseniz çok daha rahat edersiniz aslında. Bunu da bir düşünün derim

sığacık tarafı ağustosta bile gitseniz rüzgarlı olur ve o tarafların denizi normalde bile soğuktur

İzmir bu yıl biraz serin gidiyor
Fethiye veya Marmaris tarafı olur mu Antalya’ya kadar inmeyecekseniz?

İzmir şu an çok serin,deniz de soğumuş durumda. Marmaris güzel olur diye düşünüyorum.

Ha bana kalırsa 9 aylık bebekle yalnızsanız tatilden bir şey anlamazsınız zaten boşuna masraf etmeyin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…