Eylül ayında bebekle tatil

Uçak bebekle niye imkansız? 2 yaşında oğlumla şimdiye kadar on kere yolculuk yaptım, yanımda kimse olmadan. Antalya Side tarafını tavsiye ederim.

Ya ne kadar farklı görusleri var doktorlarin. Biz iki ay Erdek'teydik. Sık sık rüzgar oluyor orada. Doktorumuz deniz kenarında rüzgardan bir sey olmaz, baska insanlardan mikrop kapmasın, uzak tutun yeter dedi. Bir ara ishal oldu ama o şebeke sularından bulasan nörovirus diye bir şeymiş sanırım. Çok şehirde varmış. Ishal ilacıyla atlattık. Havuz neyse de bebeklerin ozellikle sadece ayaklarini govdesini vs sokuyorsanız yani ağzına su girmiyorsa denizden mikrop kapması ilginç... Erdek'e gitmeyin bu arada soğuk cunku :)

cok mantıklı davranmışsınız evet ben de gece yola çıkmalıyım öyleyse

Ege çocuk için soğuk kalır ve cok ruzgarli. Leylekler de erken gitti havalar erken soğuyacak diye tahminler var. En iyisi Antalya.

bebek arabası ve eşyaları çok yer kaplar diye zor olacağını düşünüyorum
İki kişilik bagaj hakkınız olacak. Bebek olduğu için de +10 kg hakkınız oluyor. Ayrıca arabayla hava alanında bebeğinizi gezdirip uçağin merdivenlerine geldiğinizde görevlilere teslim ediyorsunuz arabayı. Onu da alıyorlar hem de bagaj hakkınızdan gitmiyor. Çoğu arabaya sığdıramayacağınız kadar eşya götürebilirsiniz yani.

ilk kez duyuyorum bu bilgiyi. serinleştiği için çarpıyor hava yani di mi?

buyuklere gore hava cok usutucu olmasada arada cikan hafif bir serinlik bile olsa cocugu hasta edebiliyor. bir de denizden enfeksiyon kapabiliyorlar.

yani bizim 1 gun surdu gecti cok agir atlatmadik ama denize girdigi hemen ertesi gun olunca doktorda denizdendir dedi.

cok mantıklı davranmışsınız evet ben de gece yola çıkmalıyım öyleyse
Aynen gidişte ve dönüşte öyle yaparsanız sizin için iyi olur tabi gece uykusu düzenliyse tutar bu taktik. Yalnız tek handikap biz gittiğimiz yere 1 gece fazla para ödemiş olduk yoksa sabah çıkış yapmak işimize gelmeyecekti. Bir de bebek arabasını gittiğiniz yere göre alın veya almayın çünkü tatil köyü gibi biyerdi bizim gittiğimiz, heryer arnavut kaldırımı ve çok sayıda merdiven vs vardı. Arabayı kaldır indir yapmaktansa kucağımızda getirip götürmeyi tercih ettik. Bebek arabasını hiç götürmesek de olurmuş yani boşuna yük ettik

sahi mi? bunları bilmiyordum. ben bebek arabası kabul edilmiyor sanıyordum, katlanan kabin tipi vs görünce insanlarda. teşekkür ediyorum

İzmir Kuşadası Eylül'ün ilk haftasında soğumuş oluyor. Bu tarihten sonra en uygunu Antalya ve çevresi. Ben Ağustos'un 15'inden sonra Marmara tarafındaydım, denize havuza zor girdim. Hava sıcak ve güneşli olsa bile rüzgardan su ısınmıyor.

sahi mi? bunları bilmiyordum. ben bebek arabası kabul edilmiyor sanıyordum, katlanan kabin tipi vs görünce insanlarda. teşekkür ediyorum
Thy ucagin kapisina kadar bebek arabasiyla aliyor tam ucaga bineccekken katliyorsunuz gorevliler size yardimci oluyor buyuk bir posete koyup bagaja koyuyorlar siz ucaga biniyorsunuz. Hatta inerken biraktiginiz yere gere cikartiyorlar bebek arabasini acip bebegi bindirip yolunuza devam ediyorsunuz. bir keresinde cikarip birakmislardi ama o zamanda bavulu alirken almistik bebek arabasini.

Havaalanında güvenlik geçişleri belki bir tık zahmetli gelebilir ilkinde, alıştığım için bana onlar da koymuyor. Her halükarda karayoluna göre bebekle daha iyi.

süpermiş bu

İki gün önce tatilden döndüm bende canım önce Marmaris'e gittik eşimle deniz suyu sıcaktı hava da baya sıcaktı sonra çeşme ve alacatiya gittik orası baya ruzgarliydi şu baya soğuktu ben soğuk su sevdiğim için sıkıntı değil ama bebekle olmaz Marmaris düşünebilirsiniz

Marmaris teyim haftasonu için gittiğimizde rğzgar esiyordu ve dalga vardı 13ünde de aynı şekilde olabilir, sezon yavaştan kapanıyor rüzgar biraz fazla var artık buralarda. Ama izmiri bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…