- 8 Ocak 2015
- 6.073
- 19.076
- 448
Uçak bebekle niye imkansız? 2 yaşında oğlumla şimdiye kadar on kere yolculuk yaptım, yanımda kimse olmadan. Antalya Side tarafını tavsiye ederim.uzun araba yolculuğundan çekiniyorum, uçak zaten bebekle imkansız. aslında hava durumu sığacık için 28-30 derece diyor yağış da yok. rüzgar beni çekindiriyor, izmire de hiç gitmedim hakim değilim havasına
cok mantıklı davranmışsınız evet ben de gece yola çıkmalıyım öyleyseSıcaklık olarak bilemeyeceğim akdeniz tarafı daha mantıklı görünüyor eylülde. Ben de tam 9 aylık bebeğimle ankara-bodrum yaptım temmuzda inanırmısınız tatilimizin en rahat kısmı yolculuktu (gidiş-dönüş). Normalde benim bebeğim de oto koltuğunda oturmaktan hoşlanmıyor ama biz şöyle yaptık gece uykusuna evde geçirip sonra kucaklayıp arabaya bindirip yola çıktık. 1-2 kez emmek için uyandı 9 saatlik yol boyu hep uyudu.Gittiğimiz yerde kapının önünde uyandı resmen.
bebek arabası ve eşyaları çok yer kaplar diye zor olacağını düşünüyorumUçak bebekle niye imkansız? 2 yaşında oğlumla şimdiye kadar on kere yolculuk yaptım, yanımda kimse olmadan. Antalya Side tarafını tavsiye ederim.
İki kişilik bagaj hakkınız olacak. Bebek olduğu için de +10 kg hakkınız oluyor. Ayrıca arabayla hava alanında bebeğinizi gezdirip uçağin merdivenlerine geldiğinizde görevlilere teslim ediyorsunuz arabayı. Onu da alıyorlar hem de bagaj hakkınızdan gitmiyor. Çoğu arabaya sığdıramayacağınız kadar eşya götürebilirsiniz yani.bebek arabası ve eşyaları çok yer kaplar diye zor olacağını düşünüyorum
ilk kez duyuyorum bu bilgiyi. serinleştiği için çarpıyor hava yani di mi?
Aynen gidişte ve dönüşte öyle yaparsanız sizin için iyi olur tabi gece uykusu düzenliyse tutar bu taktik. Yalnız tek handikap biz gittiğimiz yere 1 gece fazla para ödemiş olduk yoksa sabah çıkış yapmak işimize gelmeyecekti. Bir de bebek arabasını gittiğiniz yere göre alın veya almayın çünkü tatil köyü gibi biyerdi bizim gittiğimiz, heryer arnavut kaldırımı ve çok sayıda merdiven vs vardı. Arabayı kaldır indir yapmaktansa kucağımızda getirip götürmeyi tercih ettik. Bebek arabasını hiç götürmesek de olurmuş yani boşuna yük ettikcok mantıklı davranmışsınız evet ben de gece yola çıkmalıyım öyleyse
sahi mi? bunları bilmiyordum. ben bebek arabası kabul edilmiyor sanıyordum, katlanan kabin tipi vs görünce insanlarda. teşekkür ediyorumİki kişilik bagaj hakkınız olacak. Bebek olduğu için de +10 kg hakkınız oluyor. Ayrıca arabayla hava alanında bebeğinizi gezdirip uçağin merdivenlerine geldiğinizde görevlilere teslim ediyorsunuz arabayı. Onu da alıyorlar hem de bagaj hakkınızdan gitmiyor. Çoğu arabaya sığdıramayacağınız kadar eşya götürebilirsiniz yani.
Thy ucagin kapisina kadar bebek arabasiyla aliyor tam ucaga bineccekken katliyorsunuz gorevliler size yardimci oluyor buyuk bir posete koyup bagaja koyuyorlar siz ucaga biniyorsunuz. Hatta inerken biraktiginiz yere gere cikartiyorlar bebek arabasini acip bebegi bindirip yolunuza devam ediyorsunuz. bir keresinde cikarip birakmislardi ama o zamanda bavulu alirken almistik bebek arabasini.sahi mi? bunları bilmiyordum. ben bebek arabası kabul edilmiyor sanıyordum, katlanan kabin tipi vs görünce insanlarda. teşekkür ediyorum
Havaalanında güvenlik geçişleri belki bir tık zahmetli gelebilir ilkinde, alıştığım için bana onlar da koymuyor. Her halükarda karayoluna göre bebekle daha iyi.sahi mi? bunları bilmiyordum. ben bebek arabası kabul edilmiyor sanıyordum, katlanan kabin tipi vs görünce insanlarda. teşekkür ediyorum
süpermiş buThy ucagin kapisina kadar bebek arabasiyla aliyor tam ucaga bineccekken katliyorsunuz gorevliler size yardimci oluyor buyuk bir posete koyup bagaja koyuyorlar siz ucaga biniyorsunuz. Hatta inerken biraktiginiz yere gere cikartiyorlar bebek arabasini acip bebegi bindirip yolunuza devam ediyorsunuz. bir keresinde cikarip birakmislardi ama o zamanda bavulu alirken almistik bebek arabasini.
eşim de olacağı için çok zor olmaz o işlemler herhaldeHavaalanında güvenlik geçişleri belki bir tık zahmetli gelebilir ilkinde, alıştığım için bana onlar da koymuyor. Her halükarda karayoluna göre bebekle daha iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?