Bazen olabiliyor.Bir ay içinde iki kez yumurtlama olabiliyor mu birer hafta arayla,akıntının durumuna binaen soruyorum ovülasyon testi kullanmadım
Yarın canım inşallahKan ver artık bizde bi hayırlı olsun diyelim
İbnşallah canım test yaptın mıBenim son bikaç gündür vücut ısım çok yüksek evde otururken bile ateş basıyor ilk defa böyle hissediyorum inş psikolojik değildir
İki gün önce yaptım önce negatif saatler sonra silik pembe çizgi çıktı onu dikkate almadım tabi bugün tuttum kendimi yarın sabah yapıcamİbnşallah canım test yaptın mı
Sonucunu yaz buraya resim yani atİki gün önce yaptım önce negatif saatler sonra silik pembe çizgi çıktı onu dikkate almadım tabi bugün tuttum kendimi yarın sabah yapıcam
Tamam cnm pozitif çıkarsa inşallah atarım tabikiSonucunu yaz buraya resim yani at
Ekledim canimRica etsem beni de eklermisiniz 19 Eylül bat tarihi
Ekledim canimBat 21 Eylül admin
Kızlar yarın test yapacak olan var mı beni yanlız bırakmayın
Bat larımız aynı :)Bat 21 Eylül beni de ekler misiniz
İnşAllah ikimiz de hamileyizdir o zamanBat larımız aynı :)
İnşallahİnşAllah ikimiz de hamileyizdir o zaman
Ekledim canimBat 21 Eylül beni de ekler misiniz
Bence bekle cnm çok erken çünkü en azından adet gününde yap sonra insanın moreli bozuluyorBen kesin yaparım gene adete 5 gün var ama bugün yaptım negatif
canım kabın yada kavonozun görüntüsünü atar mısın?Bal karışımını mı? Saraçoğlunun bal-propolis-arı sütü-polen karışımı var hazır. Onu aldım ve sabahları aç karnına bir çay kaşığı hem ben hem eşim yedik canım.
Zaten erkende yapsam yok geç yapsam da yok hep negatifBence bekle cnm çok erken çünkü en azından adet gününde yap sonra insanın moreli bozuluyor
Benimde 17 Eylül bakalım inşallah kısmet olur bize de o hisssaynen kuzum benim de öyle... Bi umutlanıyorum sonra her şey suya düşüyor... 17 Eylül regli günüm bakalım ne olacak ama insan hissediyor derler. İçimde hiç umut yok.. Hayırlısı olsun artık hepimiz için
Bendede öyle oldu gün aşırı planlarım ama bı şeyler oldu ve günleri tutduramadim... akıntı oldu onda 1gun önce ve sonrası oldumaşallah nazar değmesin canım benimmm. 8 günüm kaldı bir yanım heyecan umut dolu. Bi yanım imkansız diyor... yumurtlamadna 1 gün öncesini, Yumurtlama gününü, yumurtlamadan sonraki 2 günü değerlendirdim.. Toplam da 4 kez.. Sonra çok hastalandım hatta covid testi yapıldı o kadar ağırdım bir şey çıkmadı şükür. Ama daha değerlendiremedim... Umarım yeterli olmuştur. Planım da gün aşırı yapmak vardı maalesef kısmet olmadı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?