Pozitif hayirli olsunnKuzular yine test yaptım dayanamadım 18:30 ta yaptım
İğne etkisi yoktur inşallahPozitif hayirli olsunn
Ne kadar zaman sonra çıktı silik çizgi cnm bende 2 gün önce yaptım saatler sonra böyle çıktı,su tuttum hatta daha belirgin olduKuzular yine test yaptım dayanamadım 18:30 ta yaptım
5 dk içinde çatlatma iğnesinin 13. Günü bitiyorNe kadar zaman sonra çıktı silik çizgi cnm bende 2 gün önce yaptım saatler sonra böyle çıktı,su tuttum hatta daha belirgin oldu
İnşallah vardır canım yarın sabah ilk idrarla tekrarlarsın..vücudunda değişiklik hissediyormusun5 dk içinde çatlatma iğnesinin 13. Günü bitiyor
Ben yapicam ama ovulasyon testi bakalim yuumrtlamam devam edicek mi adetime 1 hafta var:)))Kızlar yarın test yapacak olan var mı beni yanlız bırakmayın
Ben canım iğnemin 14.günüKızlar yarın test yapacak olan var mı beni yanlız bırakmayın
Pek değil zaten henüz hissedilmez bir şeyİnşallah vardır canım yarın sabah ilk idrarla tekrarlarsın..vücudunda değişiklik hissediyormusun
Hadi hayırlısı inşallah güzel haberler verelim birbirimizeBen canım iğnemin 14.günü
Benim son bikaç gündür vücut ısım çok yüksek evde otururken bile ateş basıyor ilk defa böyle hissediyorum inş psikolojik değildirPek değil zaten henüz hissedilmez bir şey
Pozitif düşün canım inş tutarOf kizlar yumurtam catladi ama dusunceler aklimdan cikmkyor tutcakmi acaba
Bazen 48 saat canlı kalabiliyor yumurta canım yani yarında belirgin çizgi görebilirsinBen yapicam ama ovulasyon testi bakalim yuumrtlamam devam edicek mi adetime 1 hafta var:)))
Bakalim belirginligi arttimi azaldimi ayni mi ertesi gun bi daha yaparim):)Bazen 48 saat canlı kalabiliyor yumurta canım yani yarında belirgin çizgi görebilirsin
Ben kullandım 1,5 yıl önce ama bebek için bir sorun teşkil edermi bilmiyorum ama hamilelik kesin yoksa kullanacağım. Bende de sanki şişlik var gögsüm cok hassas sürekli uyumak istiyorum ama işte o alt karında sancım hiç olmadıBende mide bulantısı yoktu ama çok fazla iştahım açılmıştı karnımda şişlik cok duygusaldım sancım da oluyordu karnımın alt kısmı
canım daha önce geciktirici kullanmadım eğer kullanan birisi varsa yardımcı olabilir bir sor istiyorsan yanlış yönlendirmeyim :)
BatdaşımBat 21 Eylül admin
yanlış anlama oldu sanırım düzelteyim. İlk yumurtlama ile 2. Arasında 3-7 gun en fazla olması gerekir. Seninki 9 olmuş. Bu hormon vücutta hep var herhangi bir nedenlede yüksek görmüş olabilirsin. Yinede aklında kalmasın dersen birliktelik deneIlk yumurtlama 2 eylul pikti ertesi gun baya siliklesti bu testi bugun yaptim arada 9 gun var
Kan ver artık bizde bi hayırlı olsun diyelimKuzular yine test yaptım dayanamadım 18:30 ta yaptım
Simdi anladim o zaman yumurtlama deil bu bakalim 1 hafta sonra belli olur gebelikse degilsede kist falan mi acabayanlış anlama oldu sanırım düzelteyim. İlk yumurtlama ile 2. Arasında 3-7 gun en fazla olması gerekir. Seninki 9 olmuş. Bu hormon vücutta hep var herhangi bir nedenlede yüksek görmüş olabilirsin. Yinede aklında kalmasın dersen birliktelik dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?