• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet daha yeni deniyormuşsunuz. InsaAllah bu ay guzel haberi alirsin canim. Folik asit kullanmaya basla ama şimdiden. Gebelik planindan 3 ay onceden başlamak gerekiyor. Bebeyin sinir sistemi için çok onemli
Bunu dün öğrendim... Mutlaka başlıycam... Çok teşekkür ederim. Evet yeni ama 4 ayda yıprattı Allah'ım yıllardır aylardır deneyenlere sabır versin. Ben çok büyük konuştum, ondan başıma geliyor.
ASLA ÇOCUK İSTEMİYORUM BİR GÜN İSTERSEM DE OLMASIN diyordum.
Sanki evliliğimi etkileyecek. Çocuk olursa her şey mahvolacak, gün yüzü göremeyeceğim eşimle aram bozulacak diye düşünürdüm. Hayırlısını isteyeceğime, böyle büyük konuştum... Ne aptalca.

Bunu dün öğrendim... Mutlaka başlıycam... Çok teşekkür ederim. Evet yeni ama 4 ayda yıprattı Allah'ım yıllardır aylardır deneyenlere sabır versin. Ben çok büyük konuştum, ondan başıma geliyor.
ASLA ÇOCUK İSTEMİYORUM BİR GÜN İSTERSEM DE OLMASIN diyordum.
Sanki evliliğimi etkileyecek. Çocuk olursa her şey mahvolacak, gün yüzü göremeyeceğim eşimle aram bozulacak diye düşünürdüm. Hayırlısını isteyeceğime, böyle büyük konuştum... Ne aptalca.
Onemli olan sozlerinden pisman olmak. Genciz dilimize, aklimiza olmadik şeyler geliyor. Hatamizi anlamamiz en onemlisi. InsaAllah herşey guzel olucak bebek evinizi daha da neşelendirecek ❤

Kızlar günaydın...
Adete 5 gün kaldı... Göğüs hassasiyetim var ama aşırı değil..
Bir de 3 gündür vücut ısımı takip ediyorum..
36.8
36.9
dün gece ve sabah da 37 dereceydi düşüş yoktu.
Gece ovu testi yaptım. Silik çift çıktı ama adetime yakın geçen aylarda öyle olmuştu.
Bende durumlar bu. Sizler nasılsınız?
Benim de 9 gün kaldı, hiçbir şey hissetmiyorum 😔

Eklentiler

• 39935416-28E0-4C09-85F4-A469682A3B57.png
    39935416-28E0-4C09-85F4-A469682A3B57.png
    325,9 KB · Görüntüleme: 34
Kızlar günaydın...
Adete 5 gün kaldı... Göğüs hassasiyetim var ama aşırı değil..
Bir de 3 gündür vücut ısımı takip ediyorum..
36.8
36.9
dün gece ve sabah da 37 dereceydi düşüş yoktu.
Gece ovu testi yaptım. Silik çift çıktı ama adetime yakın geçen aylarda öyle olmuştu.
Bende durumlar bu. Sizler nasılsınız?

Ben bugun test yaptim negatif cikti benim de 5 gun kaldı dün kasıkta cok baskı hissettim ondan test yaptim ama cikmadi bugunde adet olacak gibi agrim basladi ve seffaf su gibi akıntım var galiba erken regl olcam

Ben bugun test yaptim negatif cikti benim de 5 gun kaldı dün kasıkta cok baskı hissettim ondan test yaptim ama cikmadi bugunde adet olacak gibi agrim basladi ve seffaf su gibi akıntım var galiba erken regl olcam
Umarım ki olmazsın... İnşallaahhh daha çok varmış regline bekle olumsuz düşünme.. Bende dayanamıyorum erken gebelik mi alsam. Kendimi zor tutuyorum. Ama erken gebelikte olsa da çıkmıyor işte insan üzülüyor boşuna

Umarım ki olmazsın... İnşallaahhh daha çok varmış regline bekle olumsuz düşünme.. Bende dayanamıyorum erken gebelik mi alsam. Kendimi zor tutuyorum. Ama erken gebelikte olsa da çıkmıyor işte insan üzülüyor boşuna
Bende yaptım cıkmadı o yuzden adetimi bekliyorum. Bir daha da erkenden yapmayacağım insan daha cok üzülüp sonraki aya stres oluyor🙄

Benimki de erken gebelik testiydi tek umudum gec döllenme olması bir sonraki testi sali günü yapacağım bakalım insallah ozaman çıkar 🙏 senin belirtin var mi?

Benimki de erken gebelik testiydi tek umudum gec döllenme olması bir sonraki testi sali günü yapacağım bakalım insallah ozaman çıkar 🙏 senin belirtin var mi?
Canım tek belirtim vücut ısım 🤦‍♀️ 3 gündür yükseliyor düşmedi... Başka bir belirtim yok yani her ay adet olmadan önceki aynı şeyler. Erken gebelik ne kadar almayacağım desem de dayanamıyorum. Resmen psikolojimi bozuyor o test ama yine de dayanamıyorum. 😂

İnsanın psikolojisini bozuyor o testler her ay ne kadar kendime kızıp almayacağım desem de dayanmayıp alıyorum. Tabii ki negatif çıkınca bu sefer diyorum ki, çok erken yaptım bekleyeyim...

Canım tek belirtim vücut ısım 🤦‍♀️ 3 gündür yükseliyor düşmedi... Başka bir belirtim yok yani her ay adet olmadan önceki aynı şeyler. Erken gebelik ne kadar almayacağım desem de dayanamıyorum. Resmen psikolojimi bozuyor o test ama yine de dayanamıyorum. 😂
Meraktan işte benimkide😂 her ay farkli belirti yasiyorum korunurken hic boyle seyler yasamiyordum kafa rahatti😂

Meraktan işte benimkide😂 her ay farkli belirti yasiyorum korunurken hic boyle seyler yasamiyordum kafa rahatti😂
Evet öyle... Geçen ay korundum yani dikkat etmedim ilişki günlerime... Hamile olmadığımdan emindim.
Öyle bi belirtiler vardı ki kendi kendime düşündüm; demek ki denemiş olsaydım bu ay kesin hamileyim derdim kendime.😂

Evet öyle... Geçen ay korundum yani dikkat etmedim ilişki günlerime... Hamile olmadığımdan emindim.
Öyle bi belirtiler vardı ki kendi kendime düşündüm; demek ki denemiş olsaydım bu ay kesin hamileyim derdim kendime.😂
Korunmasız ilişki kadınlarin bünyesini bozuyor galiba😂😂

canımmm aynı şeyleri yaşıyoruz adet günlerimiz de aynı :KK36: Bakalım ne olacak 5 gün kaldıgece ovu testi yaptım hafif silik ama ona umut bağlamak istemiyorum.. Vucüt ısımı takio ediyorum 3 gündür 36.8 37 ye kadar yükseldi... Dün gece 37 cıktı. Sabah da uyandım hala düşmemişti
Evet ya aynı😍 inşallah ikimizde hamile oluruz🙏🏻🙏🏻🙏🏻benimde göğüslerim ağrıyor şişme oldu ama aşırı değil...belimde çok ağrıyor...sıcaklığımda var zaten adet olan gunedek hep ateşim oluyor adet olacağım gün düşüyor öyle anlıyorum😏amaa bu belirtiler hep oluyordu geçen ay ve ondan önce hamileyim kesin diyordum😟

Evet ya aynı😍 inşallah ikimizde hamile oluruz🙏🏻🙏🏻🙏🏻benimde göğüslerim ağrıyor şişme oldu ama aşırı değil...belimde çok ağrıyor...sıcaklığımda var zaten adet olan gunedek hep ateşim oluyor adet olacağım gün düşüyor öyle anlıyorum😏amaa bu belirtiler hep oluyordu geçen ay ve ondan önce hamileyim kesin diyordum😟
bi an önce geçse şu zaman 😂

Back