Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaaaa nasılda beni anlatmışsın sankibende öyleyim ayni hissleri yaşıyoruz...her ay umutlaniyorum ama sonra kötü oluyorum dr.a diğer ay giderim diyorum ve yine uzadiyorum hiç gitmek istemiyorum doktora bizde 3aydir deniyoruz...insanlar yanlışlıkla nasılda oluyor anlamıyorum...bende 25 günde bir regl oluyorum ve çok düzenli....belkide başka bi problem var...ama hep doktoru erteliyorumsanki içimde bı ümit var ver kendiliğinden olucak inanıyorum....ama olmayınca çok üzülüyorumo hisssi yaşamayı coook ama coook istiyorumAllah isteyen her kese nasip etsin inşallah

Aynen ya bende çok insanlara demiyorum istediğimi eşim bile bu kadar çok olduğunu bilmiyorbu ay boş verdim ama günler yaklaştıkça bı heyacan gelmiyor değil

Yaaa canim coook sevindimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tez bir vakitte kalbini duyarsınız inşallah coook sevindim ya senin adına

Bende hissetmiyordum o dönemde bende de çok uyku hali olmustu işten gelip yemek yiyip hemen yattım 1hafta boyunca ama herkesin belirtileri farklıdır bu ay bisey yok mesela sadece ara ara adet sancısı gibi bir sancı var hayırlısı

Buda 14. gün teslim aşırı Koyulaşmaya yok ama bilemedim

Eklentiler

• F84E069C-2546-4F78-87EE-DBE1AE1B7397.jpeg
    136 KB · Görüntüleme: 55
  • 2C272D8C-F168-41FC-9FE7-0A4B8303B1B1.jpeg
    176 KB · Görüntüleme: 60
canımmm aynı şeyleri yaşıyoruz adet günlerimiz de aynı Bakalım ne olacak 5 gün kaldıgece ovu testi yaptım hafif silik ama ona umut bağlamak istemiyorum.. Vucüt ısımı takio ediyorum 3 gündür 36.8 37 ye kadar yükseldi... Dün gece 37 cıktı. Sabah da uyandım hala düşmemişti

Kızlar günaydın...
Adete 5 gün kaldı... Göğüs hassasiyetim var ama aşırı değil..
Bir de 3 gündür vücut ısımı takip ediyorum..
36.8
36.9
dün gece ve sabah da 37 dereceydi düşüş yoktu.
Gece ovu testi yaptım. Silik çift çıktı ama adetime yakın geçen aylarda öyle olmuştu.
Bende durumlar bu. Sizler nasılsınız?

Ah canim doktora gitmede olmazki. Tuplerde sorun varsa, esinin sperm degerleri kotuyse saat gibi adet olmanin ne onemi var? Bir yili gectiyse doktora git kendini yipratma. InsaAllah bir sorun yoktur ama akişina da birakamiyoruzki. Hep stres, hep dusunce, hep umut. O yuzden lutfen ihmal etme

Canım benim 4 aydır deniyoruz 2 yıllık eviliyiz. 2 daha olmazsa DR gidicem... 17 sin de adet olursam adet bitiminden bir sonraki adet dönemine kadar gün aşırı denemeyi ve soğan kürü düşünüyorum. Onu da denedikten sonra olmazsa zaten mutlaka problem var o zaman dr gidicem işte... Ama DR da derim 2 yıllık evliyiz 2 yıldır cocuk istiyoruz olmadı. Başka türlü ilgilenmiyorlar 1 yılı doldur gel diyorlar.

Evet daha yeni deniyormuşsunuz. InsaAllah bu ay guzel haberi alirsin canim. Folik asit kullanmaya basla ama şimdiden. Gebelik planindan 3 ay onceden başlamak gerekiyor. Bebeyin sinir sistemi için çok onemli

Ben normalde uykuyu severim uyurum ama bu kadar derin uyumazdım inşallah yanılmam Sabah 7 de ovulasyon testi yaptım bazılarınde 2. Kez yumurtlama oluyor diye cok koyu değil hafif silik çizgi vardı daha sonra saat 1 de yaptım silik çizgi nerdeyse görünmeyecek kadar silinmiş son günleride degerlendirmek istiyorum olmazsa diye

Eklentiler

• image.jpg
    54,8 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…