Rica etsem beni de eklermisiniz 19 Eylül bat tarihiEkledim canim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica etsem beni de eklermisiniz 19 Eylül bat tarihiEkledim canim
batdaşım hayırlı haberler alırız inşallahhhRica etsem beni de eklermisiniz 19 Eylül bat tarihi
Bence kan ver artık Belirtin var mı? Varsa ne zaman başladı?Az önce yine yaptım 13:40 ta testim böyle çıktı 13.günü
İğne gününden. 2 gün içinde çatlama oluyor, onunda tam zamanını bilmek zor.Canım iğne vurulma gününden mi sayıyorsunuz yoksa çatlamadan sonrasını mı
Çok bir belirti yok Biraz iştah açılması varBence kan ver artık Belirtin var mı? Varsa ne zaman başladı?
Ama cogu kişide silikte olsa cıkıyor cnmSenin günün 16 eylul degilmiydi 5 gün var daha erken yapiyorsun bekle biraz daha adetin gecmedi daha
Canım bunu yine sıvı alımını kısıtlayarak mi yaptın?Bugunde yaptim ovulasyon dunden daha koyu adetime 1 hafta kaldi
EvetCanım bunu yine sıvı alımını kısıtlayarak mi yaptın?
Bu LH hormonu vücutta zaten hep var. Böyle çıkması normal. Çok nadir durumlarda hcg ile karıştırıp pik veriyor. Bunlarla uğraşıp hüsrana uğramayın. Naçizane tavsiyemdirBugunde yaptim ovulasyon dunden daha koyu adetime 1 hafta kaldi
2 kez mi yumurtluyorm adete 1 hafta kala degerlendirmem mi lazimBu LH hormonu vücutta zaten hep var. Böyle çıkması normal. Çok nadir durumlarda hcg ile karıştırıp pik veriyor. Bunlarla uğraşıp hüsrana uğramayın. Naçizane tavsiyemdir
İlk yumurtlama ile bu testin arasında en fazla 7 gün varsa tekrar yumurtlama söz konusu.2 kez mi yumurtluyorm adete 1 hafta kala degerlendirmem mi lazim