Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hayırlı olsun sizin aşımıza çok sevindim mimik mucizeniz size sımsıkı tutunur inşallah darısı çocuk sahibi olmak isteyen herkesin başına

Çok haklısın bende 1 hafta bekleyeceğim Rahat olmaya calışacağım. Ben bir hafta sonra tatile gideceğim. Testte cıkmazsa geciktirici kullansam daha sonra sıkıntı olur mu biliyor musunuz?

Bende 8 gün varken yapmıştım çıkmamıştı adete 2 gün varken yaptım çıktı biraz daha bekle istersen insan üzülüyor negatif görünce

Bende 8 gün varken yapmıştım çıkmamıştı adete 2 gün varken yaptım çıktı biraz daha bekle istersen insan üzülüyor negatif görünce
Evet ya ben bir de 4 yıllık evliyim bu zamana kadar eşim cok istemedi bende cesaret edemedim. Simdi tam istedi bende de bir heycan var hem istediği icin inşallah cok bekletmeden gelir hepimizin sağlıklı bebişlerimiz olur

Az önce yine yaptım 13:40 ta testim böyle çıktı 13.günü

Eklentiler

• FF1F976E-E2C2-45EC-8930-E62DEC8B079D.png
    735,9 KB · Görüntüleme: 51
  • 7A188DA5-0467-4C86-BB5E-86DD0F3DB477.jpeg
    145,8 KB · Görüntüleme: 73
Canım iğne vurulma gününden mi sayıyorsunuz yoksa çatlamadan sonrasını mı

Teşekkür ederim bu ay ilk denemem
Bende mide bulantısı yoktu ama çok fazla iştahım açılmıştı karnımda şişlik cok duygusaldım sancım da oluyordu karnımın alt kısmı
Çok haklısın bende 1 hafta bekleyeceğim ☺ Rahat olmaya calışacağım. Ben bir hafta sonra tatile gideceğim. Testte cıkmazsa geciktirici kullansam daha sonra sıkıntı olur mu biliyor musunuz?
canım daha önce geciktirici kullanmadım eğer kullanan birisi varsa yardımcı olabilir bir sor istiyorsan yanlış yönlendirmeyim :)

Kızlar selam. En alttaki bugün. Sizce yumurtlama olmuş mu yoksa daha var mı?

Eklentiler

• 20200911_155732.jpg
    44,3 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…