• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimde adet gunum dun veya bugundu gelen giden yok 3 gun once test yaptmisTm cikmamisti.. bende adetim cok cok.bozuk aylarca.gelmez ilacla olurum gecen ay klomen catlatma oldum kullandim olmadi 3 ay deneme suresi.dedi ilac igne vermedi sonrasinda rahim filmi dedi bu o 3 ayin 1.ayi oluyo ama belirtim yok adet.belirtim de.yok yine mi gecikmeye basladim hemen dengem bozuldu yoksa baska bisey mi var oluyo da testte cikmazsa napcam ne kadar gecikmeui beklicem bilmiyorum sogan kur de yaptim onceden aslanpencesi de.ictim hormon ilaci da ictim ovu de yaptim iliskiye de dikkat ettim her ay ama hic gebelik olmadi... ne yapmaliyim boyle durumlari olanlar var mi rahim filmi.cekilmedim henuz bide tiroitlerine baktir.diyolar ona da.bakilmadi :olamaz:
Canım benim bildiğim bir teori var ki o da şu :halay:
Rahim filmenden sonra hamile kalan çok çok oluyor. Burada da okuyorum. Tek tüp ile rahim filminden hemen sonraki ay hamile kalan canım arkadaşım da var... Yani bekle... Bu ay olmazsa bile bir sonra ki ay bir tık daha dikkatli ol...

Kistin falan yoksa canım genel de gebelik cıkıyor ovu testlerinde tam kaç günün kaldı
normalde 21 eylül regl olmam lazım ama hic böyle olmazdı düzenliydi bu ay erken yumurtladım 12. günü yumurtladım sonra silikleşti bikaç gün nerdeyse tamamen silik oldu ben gene devam ettim ovulasyon yapmaya 2 3 gün ara vermiştim dün tekrar ovulasyon yaptım pozitife çok yakın çıktı test bugün gene yapıcam kistim varmı bilmiyorum sanırım kist olunca ağrı oluyo ama bende ağrı yok gebelik belirtiside yok bu ay değişik oldu merak ediyorum bakalım nolcak

normalde 21 agustos regl olmam lazım ama hic böyle olmazdı düzenliydi bu ay erken yumurtladım 12. günü yumurtladım sonra silikleşti bikaç gün nerdeyse tamamen silik oldu ben gene devam ettim ovulasyon yapmaya 2 3 gün ara vermiştim dün tekrar ovulasyon yaptım pozitife çok yakın çıktı test bugün gene yapıcam kistim varmı bilmiyorum sanırım kist olunca ağrı oluyo ama bende ağrı yok gebelik belirtiside yok bu ay değişik oldu merak ediyorum bakalım nolcak
İki arkadaşım da ovu. dan öğrendi gebe olduğunu... Ben onlardan bildiğim için... Yumurtlamadan sonra silikleşti testleri. Sonra adete yakın çizgi çıkmaya başladı adete 2 gün kala da kopkoyu çizgi oldu... Erken gebelik alıp öğrendiler.. Adetine kaç gün var canım ?

normalde 21 eylül regl olmam lazım ama hic böyle olmazdı düzenliydi bu ay erken yumurtladım 12. günü yumurtladım sonra silikleşti bikaç gün nerdeyse tamamen silik oldu ben gene devam ettim ovulasyon yapmaya 2 3 gün ara vermiştim dün tekrar ovulasyon yaptım pozitife çok yakın çıktı test bugün gene yapıcam kistim varmı bilmiyorum sanırım kist olunca ağrı oluyo ama bende ağrı yok gebelik belirtiside yok bu ay değişik oldu merak ediyorum bakalım nolcak
Bu arada benim kistim var sanırım o yüzden dalgalanma oluyordu sanırım testte; adete yakın çift çıkıyordu ama çook silik. O yüzden deidm kist var mı diye...

İki arkadaşım da ovu. dan öğrendi gebe olduğunu... Ben onlardan bildiğim için... Yumurtlamadan sonra silikleşti testleri. Sonra adete yakın çizgi çıkmaya başladı adete 2 gün kala da kopkoyu çizgi oldu... Erken gebelik alıp öğrendiler.. Adetine kaç gün var canım ?
adetime erken yumurtlama olduğu için 1 hafta kaldı erken yumurtlama olmasaydı 10 gün kalacaktı. benim ilk gebeliğimde adetten 1 gün önce ovulasyon yapmıştım kopkoyu çıkmıştı ama öncesinde yapmamıştım o yüzden bilmiyorum dünkü ovulasyon testim t cizgisi c cizgisine çok yaklaşmıştı sanki 1 2 gün sonra pik yapıcak gibi koyu

adetime erken yumurtlama olduğu için 1 hafta kaldı erken yumurtlama olmasaydı 10 gün kalacaktı. benim ilk gebeliğimde adetten 1 gün önce ovulasyon yapmıştım kopkoyu çıkmıştı ama öncesinde yapmamıştım o yüzden bilmiyorum dünkü ovulasyon testim t cizgisi c cizgisine çok yaklaşmıştı sanki 1 2 gün sonra pik yapıcak gibi koyu
Aynen öyle oluyor işte. Takip et bakalım yarın nasıl çıkacak. Gebelik olduğunda gittikçe koyulaşıyor. :rapci:

Bugün regl oldum, hayaller suya.. 😔
Gerçekten kafaya taktığımızdan oluyor heralde bu gecikmeler. Sizin beklentileriniz boşa çıkmaz umarım

Merhaba kızlar adetime 8 gün var ben bu sabah mide bulantısıyla birlikte kusma yaşadım. Üşüttüğüm içindir değil mi? Erken gebelik testini suan yaptjm sonuç negatif 🙄 sabah ilk idrar da tekrar denemeli miyim?

Merhaba kızlar adetime 8 gün var ben bu sabah mide bulantısıyla birlikte kusma yaşadım. Üşüttüğüm içindir değil mi? Erken gebelik testini suan yaptjm sonuç negatif 🙄 sabah ilk idrar da tekrar denemeli miyim?
bence bekle test yapma daha erken

merhaba canım benimde geçen ay ilk denemeydi ve kimyasal oldu. Merak edip erkenden test yaptım silik çizgiyi görünce gittim kan verdim değer düşük çıkınca araştırıp durdum stres yaptım ondan oldu herhalde bu ay çok rahatım benimde 8 gün var o yüzden çok kasma ben bu ay gecikirse eğer test yapmayı düşünüyorum eğer nasibin de varsa olur zaten :)

Biz her şeyi beraber yaşadık resmen... Burada tanıştık aylar önce.. @snow3414 A Ansumjora ve @history1985 gece gündüz whatsapp dan konustuk. Halla öyle konusuyoruz... Sabah ilk birbirimize yazıyoruz. Akşam iyi geceler diliyoruz.. Yumurtlama günlerimiz de bir birimize destek olduk. Birbirimizi gazladık hatta hadi bak yap haber ver diye😂 Bazen sabrımız tükendi sıkıldık. İlk @history1985 gebe kaldı... Peşinden @snow3414 İlk gruptan birbirimize haber veriyoruz her şeyi... Eşlerimizle sıkıntı yaşıyorsak anlatıp,dertleşip birbirimizle paylaşıyoruz. Her zaman her konuda destek oluyoruz..
Bi A Ansumjora ve ben kaldık... İnşşallaaahh bizler gibi sabırla bekleyen herkes de bir an önce sağlıkla bebeklerine kavuşurlar ❤
Canım arkadaşım, duygulandım kız yazdıklarını okuyunca, malum regliyim herşeye ağlayasım var bu aralar zaten :):)
Eşlerden önce hamilelik haberlerini biz birbirimize veriyoruz hep doğru bu :):)

Her hastaheneye gidişimizde fiziken belki tek ama 4 kişi gidiyoruz aslında... Giderken ayrı haber veriyor doktorda sıra beklerken ayrı, doktor yanında ayrı haber veriyoruz birbirimize :KK200:

Bazen doktorun yanında iken kamera açıp sizinle dinlemek istiyorum doktorun dediklerini inanın.

iyiki varsınız evet şuan 4 kişilik muhteşem arkadaşlığımızda Bidebayilistersenferiha Bidebayilistersenferiha (sen) ve ben kaldık.

İnşallah önce sen sonrada ben peşpeşe hamile kalıp, buluştuğumuzda karınlarımızı tokuşturacaz :) Pandemi souçta yapacak birşey yok :):)

Back