- 18 Haziran 2019
- 1.175
- 1.583
- 133
Canım benim bildiğim bir teori var ki o da şubenimde adet gunum dun veya bugundu gelen giden yok 3 gun once test yaptmisTm cikmamisti.. bende adetim cok cok.bozuk aylarca.gelmez ilacla olurum gecen ay klomen catlatma oldum kullandim olmadi 3 ay deneme suresi.dedi ilac igne vermedi sonrasinda rahim filmi dedi bu o 3 ayin 1.ayi oluyo ama belirtim yok adet.belirtim de.yok yine mi gecikmeye basladim hemen dengem bozuldu yoksa baska bisey mi var oluyo da testte cikmazsa napcam ne kadar gecikmeui beklicem bilmiyorum sogan kur de yaptim onceden aslanpencesi de.ictim hormon ilaci da ictim ovu de yaptim iliskiye de dikkat ettim her ay ama hic gebelik olmadi... ne yapmaliyim boyle durumlari olanlar var mi rahim filmi.cekilmedim henuz bide tiroitlerine baktir.diyolar ona da.bakilmadi
Rahim filmenden sonra hamile kalan çok çok oluyor. Burada da okuyorum. Tek tüp ile rahim filminden hemen sonraki ay hamile kalan canım arkadaşım da var... Yani bekle... Bu ay olmazsa bile bir sonra ki ay bir tık daha dikkatli ol...