• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 hafta var ama tedavi olduğu için 13.günüm böyle çıktı iğne etkisi yoktur inşallah
Ben iğnenin 13 gününü beklemiştim geçen ay test için. Tertemiz çıkmıştı. Zaten 2 haftanın tamamında adet oldum. Gecikme olmuyor iğneden sonra, siz teste devam edin umarım her gün koyulaşır🥰 yarın ya o öbür gün kan verirseniz kesin sonuç çıkar.

Ben iğnenin 13 gününü beklemiştim geçen ay test için. Tertemiz çıkmıştı. Zaten 2 haftanın tamamında adet oldum. Gecikme olmuyor iğneden sonra, siz teste devam edin umarım her gün koyulaşır🥰 yarın ya o öbür gün kan verirseniz kesin sonuç çıkar.
Bende yarın sabah tekrar test yapayım yine çıkarsa kan veririm canım

kızlar bu takvime göre adetimi hesap yapıyorum ama beynim yandı ağustos ayı için döngü 27 gün diyor ama eylül ayı için 24 gün gösteriyor daha öncesi 28 günde oluyordu

Canım ben düşünmeyi şöyle bırakmıştım. Amaaa yeter artık ilaç ilaç icmicem artık. Benim belli ki tedavisiz olmuyor. Ben en iyisi 1 yılı doldurayım sonra da doktora gider tedaviye başlarım demiştim. Hatta regli olmayı bekleyip soğan kuru yapacaktım belki düzene girer diye. Işte o ay kızıma hamile kalmıştım. Inan seninde akışına bırakacağım diyeceğin bir gün gelecek. Lütfen bu kadar üzüp yıpratma kendini. Allah senin bebeğinin doğacağı günü kaderine yazmıştır. Demek ki zamanı değil. Inşallah sen de o mis gibi kokuyu içine cekeceksin
Canım benim çok çok teşekkür ederi. Rabbim de evladınla sana uzun sağlıklı ömürler nasip etsin inşallah. Doğru söylüyorsun takmamak gerekiyor. Kendini rahat bırkamak gerekiyor. Belki çok takıp stres yaptığımız için böyle oluyor...

kızlar bu takvime göre adetimi hesap yapıyorum ama beynim yandı ağustos ayı için döngü 27 gün diyor ama eylül ayı için 24 gün gösteriyor daha öncesi 28 günde oluyordu
O ugulamalar normalde geçen döngülerin ortasını bulur. Benimki mesela düzensiz, 27 günüde gördüm, 40 da. Program ortalamayı işaretler hep. Bi ay 30 der, bi ay 32. Kesin sonuç veremez de zaten.

Back