Gebeliğe Hazırlık Eylül ayı hamilelik planlıyanlar 🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim bildiğim bir teori var ki o da şu
Rahim filmenden sonra hamile kalan çok çok oluyor. Burada da okuyorum. Tek tüp ile rahim filminden hemen sonraki ay hamile kalan canım arkadaşım da var... Yani bekle... Bu ay olmazsa bile bir sonra ki ay bir tık daha dikkatli ol...

Kistin falan yoksa canım genel de gebelik cıkıyor ovu testlerinde tam kaç günün kaldı
normalde 21 eylül regl olmam lazım ama hic böyle olmazdı düzenliydi bu ay erken yumurtladım 12. günü yumurtladım sonra silikleşti bikaç gün nerdeyse tamamen silik oldu ben gene devam ettim ovulasyon yapmaya 2 3 gün ara vermiştim dün tekrar ovulasyon yaptım pozitife çok yakın çıktı test bugün gene yapıcam kistim varmı bilmiyorum sanırım kist olunca ağrı oluyo ama bende ağrı yok gebelik belirtiside yok bu ay değişik oldu merak ediyorum bakalım nolcak

İki arkadaşım da ovu. dan öğrendi gebe olduğunu... Ben onlardan bildiğim için... Yumurtlamadan sonra silikleşti testleri. Sonra adete yakın çizgi çıkmaya başladı adete 2 gün kala da kopkoyu çizgi oldu... Erken gebelik alıp öğrendiler.. Adetine kaç gün var canım ?

Bu arada benim kistim var sanırım o yüzden dalgalanma oluyordu sanırım testte; adete yakın çift çıkıyordu ama çook silik. O yüzden deidm kist var mı diye...

adetime erken yumurtlama olduğu için 1 hafta kaldı erken yumurtlama olmasaydı 10 gün kalacaktı. benim ilk gebeliğimde adetten 1 gün önce ovulasyon yapmıştım kopkoyu çıkmıştı ama öncesinde yapmamıştım o yüzden bilmiyorum dünkü ovulasyon testim t cizgisi c cizgisine çok yaklaşmıştı sanki 1 2 gün sonra pik yapıcak gibi koyu

Aynen öyle oluyor işte. Takip et bakalım yarın nasıl çıkacak. Gebelik olduğunda gittikçe koyulaşıyor.

Bugün regl oldum, hayaller suya..
Gerçekten kafaya taktığımızdan oluyor heralde bu gecikmeler. Sizin beklentileriniz boşa çıkmaz umarım

Merhaba kızlar adetime 8 gün var ben bu sabah mide bulantısıyla birlikte kusma yaşadım. Üşüttüğüm içindir değil mi? Erken gebelik testini suan yaptjm sonuç negatif sabah ilk idrar da tekrar denemeli miyim?

bence bekle test yapma daha erken

merhaba canım benimde geçen ay ilk denemeydi ve kimyasal oldu. Merak edip erkenden test yaptım silik çizgiyi görünce gittim kan verdim değer düşük çıkınca araştırıp durdum stres yaptım ondan oldu herhalde bu ay çok rahatım benimde 8 gün var o yüzden çok kasma ben bu ay gecikirse eğer test yapmayı düşünüyorum eğer nasibin de varsa olur zaten :)

Canım arkadaşım, duygulandım kız yazdıklarını okuyunca, malum regliyim herşeye ağlayasım var bu aralar zaten :):)
Eşlerden önce hamilelik haberlerini biz birbirimize veriyoruz hep doğru bu :):)

Her hastaheneye gidişimizde fiziken belki tek ama 4 kişi gidiyoruz aslında... Giderken ayrı haber veriyor doktorda sıra beklerken ayrı, doktor yanında ayrı haber veriyoruz birbirimize

Bazen doktorun yanında iken kamera açıp sizinle dinlemek istiyorum doktorun dediklerini inanın.

iyiki varsınız evet şuan 4 kişilik muhteşem arkadaşlığımızda Bidebayilistersenferiha (sen) ve ben kaldık.

İnşallah önce sen sonrada ben peşpeşe hamile kalıp, buluştuğumuzda karınlarımızı tokuşturacaz :) Pandemi souçta yapacak birşey yok :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…