Lekelenmedir belki bekle bakalim 1/2 gun2 gün önce pembe akıntım geldı hafiften ama suan gelen giden yok normal şartlarda regl önceai hep pembe akıntım olur ama umarım regl gelmez
Evet ya kesinlikle kafa rahatlığı çok çok önemli... Düşünmeyi bıraktığın an oluyor. Herkes böyle söylüyor... Mayıs dan beri deniyorum artık içim şişti...Gecmis olsun canim Allah nasip ettikten sonra tek seferde bile olur o hic takma bizim sabirsizligimiz olmasa cabuk gelicek aslinda veletler ama nerdeeee dimi ya
Olsun kuzum yeni ay yeni umut sinir stres vucudun dengesini bozar olumlu dusunmeye calis dogru zaman degildir belki senin icinGünaydın, şimdi test yaptim negatif. Ne gelen varr ne giden.. heyecanım kursağımda kaldı yine test yapinca
Aminn inş cnmRabbim hayirlisini versin insallah hepimize ❤
Desteğin için teşekkür ederimOlsun kuzum yeni ay yeni umut sinir stres vucudun dengesini bozar olumlu dusunmeye calis dogru zaman degildir belki senin icin
Amin canımm. Rabbim sana da isteyen herkese de en hayırlı zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah canım. Çok şükür oldu bu ay bizim de. Şimdi tek duamız sağlıkla ilerlemesi.lavieenrose26 canımm çok sevindimmm sende bu ay hamile kalmışsınn.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn.. Bu ay çok bereketli inşallah bana da bereketli gelir
Birden korktum nedense inşallah devamı gelir daha inanamadımKimyasalmış falan böyle şeyler düşünme canım aklına kötü seyler getirme bence
inşallaahh canım benim...Amin canımm. Rabbim sana da isteyen herkese de en hayırlı zamanda sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah canım. Çok şükür oldu bu ay bizim de. Şimdi tek duamız sağlıkla ilerlemesi.
Bende 21 ağustosta çatlatma iğnesi yaptırdım 13.gün adet oldum malesefYeni hamislerimize hayirli olsun dilerim insallah saglicakla kucaklarina alirlar24 agustosta catlatma ignesi oldum 38 saat sonra sol kasik fena agridi catladi sanirim acaba adetim igneden 14 gun sonrami geliyor yoksa catlama olduguktan sonrami adetlerim duzensizdir
Lekelenmedir belki bekle bakalim 1/2 gun
Burda Kimyasal gebelik geçirenleri duydugun için korkuyosun anlıyorum seniBirden korktum nedense inşallah devamı gelir daha inanamadım
Kesinlikle ilk gördüm sevindim sonra okuduklarım geldi aklıma acabalar başladı test yanlışsa kimyasal olursa diye düşünceler aldıBurda Kimyasal gebelik geçirenleri duydugun için korkuyosun anlıyorum seni
Benimde böyleydi kötü düşünme ver müjdeni :)Kızlar bugun evlilik yıl dönümümüz bat tarihim 11 i test yaptım eşime süpriz yapmak için hemen belirdi içimi Bi korku aldı kimyasal falan olur mu diye yapmasam mı süpriz adeti mi beklesem bilemedim Bi akıl verir misinizEki Görüntüle 2687614
malesef değilimGun aydin olsun kizlar
S sz ask
@Kardelen060492
@Blacklight
@RBA18
Kizlar bat gununuz geldi guzel haberler verirsiniz insallah
Evet canım gayet te hamielsin tebriklerKzlar testime bkın hamileym acaba
Ay evet canımKzlar testime bkın hamileym acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?